TOP
personal peaks 39
Personal

Personal Peaks 39; naar de première van Bridget Jones’s baby, een nieuwe eettafel & wat is dat toch met die maten?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Het is weer MAANDAG (ja met hoofdletters ja) en dat betekent weer een nieuwe Personal Peaks. Dit keer is het al weer de Personal Peaks 39. Een week waarin best veel gebeurde. Ik mocht onder andere naar de première van Bridget Jones’s Baby!!! Hoe leuk is dat? Wil je weten wat afgelopen week mijn hoogtepunten waren? Waar was ik van onder de indruk? Wat zag ik waarvan ik moest huilen omdat ik er zo door geraakt ben? Ik vertel het je allemaal. Ga je mee terug naar vorige week? Ik laat het je zien… stay tuned

Nazomeren

personal peaks 39 nazomeren

Wat een heerlijke nazomer kregen we cadeau hè? Ik pakte zo waar nog een paar zonnestralen mee. Weliswaar in de tuin tijdens Robin’s hazenslaapjes, maar toch… Best lekker om zo in september nog je zomergarderobe aan te kunnen. Al heb ik stiekem ook wel zin in de herfst. Ik ben namelijk best wel dol op de herfst.

Nieuwe eettafel

personal peaks 39 eetkamer

Helemaal nu ons huis steeds meer ‘af’ raakt. De nieuwe eettafel werd bezorgd en ook de lampen in de uitbouw/eetkamer werden opgehangen. Deze eettafel zagen we in de showroom staan en werden op slag verliefd. Rib uit ons lijf, maar goed, met zo’n tafel doe je dan ook de rest van je leven. De oude eettafel was de eettafel van mijn grootouders, dus daar moet ik nog wat voor verzinnen, want ik kan het niet over m’n hart verkrijgen ‘m weg te doen. Ik zie mijn opa er nog aan zitten en ik speelde vroeger huisje onder die tafel. Maar goed…

Even terug naar deze foto. Aankomende week komt de eerste home tour als het goed is online. Als je ontzettend nieuwsgierig bent, kun je op mijn instagram al zien waar alles van is, maar ik ga binnenkort daar meer aandacht aan besteden.

Bloomon

personal peaks 39 bloomon

De Bloomon bos van deze week vond ik trouwens echt betoverend mooi. Die kleuren! Helemaal verliefd op. Overigens denk ik dat ik Bloomon nog een paar maanden aanhoud en er dan mee stop. Ik vind het best wel een uitgave en, begrijp me niet verkeerd, ik vind het elke cent waard, maar ik heb een hele leuke locale bloemist en die wil ook boeketten voor me maken en ze ook bezorgen en die is een stuk goedkoper. Dus dan koop ik toch liever daar.

Premiere Bridget Jones’s Baby

personal peaks 39 premiere

Whoop whoop, ik was door Blogsociety uitgenodigd voor de première van Bridget Jones’s Baby en dat was HELEMAAL geweldig. Bedankt Melle en Marjon voor de uitnodiging. Superleuk dat ik er bij mocht zijn. Echt waanzinnig goed geregeld die première. Zie je de omaslip hangen? Geestig hè?

personal peaks 39 besties

Ik ging samen met een van mijn besties naar de première en dat was natuurlijk al helemaal leuk, dat ik zelf iemand mee mocht nemen. De dress code was cocktail en ik had een mooi fuchsiaroze jurkje uit de kast getrokken. Als een heuse Bridget Jones zag ik in de auto pas dat er een paar vlekken op zaten en omdat het zo warm was die dag, was mijn make-up er al afgesmolten toen ik nog over de rode loper heen moest, maar dat was helemaal in het thema van de film. Overigens is het wel grappig, dat ik vroeger enorm mijn best zou hebben gedaan voor mijn outfit en naar de kapper zou zijn gegaan en zo, maar nu heb ik daar gewoonweg de tijd en zin niet meer voor.

Overigens was dit mijn eerste echte uitje dat Robin bij iemand anders dan Mark of mijn ouders achterbleef, namelijk bij onze lieve hulp. Maar ook dat is helemaal goed gegaan. Ik kreeg allemaal leuke foto’s doorgeappt van de kleine man schaterlachend op schoot. Gelukkig was hij ook heel blij toen ik weer thuis kwam en hem de laatste fles gaf.

Bridget Jones’s Baby

personal peaks 39 Bridget Jones's baby

Maar nog even terug naar de film… Die MOET je echt gaan zien. De film is echt hilarisch leuk. Ik heb zo’n 10 keer hardop zitten lachen om de grappen. Het is een van de leukste films die ik in jaren heb gezien en dat zeg ik niet omdat ik was uitgenodigd of omdat ik ervoor betaald word ;). Bridget is zoals de titel al doet vermoeden zwanger, maar… ach laat ik niet gaan spoileren… ga ‘m zelf maar zien.

Wat is er toch met die maten?

personal peaks 39 stan smith

Reuze irritant, ik kocht nieuwe Stan Smith gympen online, omdat de oude zo ongeveer aan het vergaan zijn. Hele kekke met een leuk printje erin. Dus ik helemaal enthousiast toen ze bezorgd werden, rukte het kaartje ervan af, schoof mijn voeten erin en… wat denk je? Veel te groot! Terwijl het gewoon f*cking dezelfde maat is als de vorige. Super irritant. Dus… die kunnen retour. Hopelijk nemen ze ze retour, want het kaartje is er dus al af, maar Adidas heeft een hele fijne Whatsapp klantenservice, dus ik heb meteen de foto’s doorgestuurd. Maar ik vond het best wel een bummer. Annette, werk jij niet bij Adidas? Weet jij hier meer van? 😉

Paparazzi

personal peaks 39 slapende robin

Ik denk dat als Robin ergens een hekel aan gaat krijgen, het paparazzi zijn. Ik maak denk ik zo’n 100 foto’s per dag van de kleine modelbaby! Deze foto vind ik een van de mooiste van de afgelopen week. Juist omdat het niet zo’n geposeerde foto is. En omdat ik ‘m stiekem wel wil opeten als ik deze foto zie, want ik vind ‘m zo schattig.

Adoptiecheck

personal peaks 39 flesje

Ik ben zo trots op ‘m. Hij doet het zo goed, is zo wijs en alert, lacht ontzettend veel, eet en groeit goed en is ook verder helemaal gezond. Dat weet ik omdat ik deze week met hem begon in het ziekenhuis. Hij moest bij de kinderarts komen voor een adoptiecheck. Dat hoort bij de procedure net zoals die tig andere dingen die bij de procedure horen. Dus moest het kleine mannetje allerlei testjes doen, maar zoals we al verwacht hadden, was alles dus helemaal goed. Er is verder ook geen aanleiding om ergens bang voor te zijn, maar je weet maar nooit. Het is toch altijd spannend dat soort dingen. Ik vond het trouwens wel een overwinning van mezelf, want ik ben alleen met hem naar het ziekenhuis gegaan, want Mark zat in het buitenland.

Aankomende week zit hij ook in het buitenland, maar komen mijn ouders een paar dagen logeren.

Mislukt Zelfportret & Winactie

personal peaks 39 zelfportret

Ach… kijk eens aan… een mislukt zelfportret. Ken je dat, dat als je leuk op een foto staat er dan iets mis is gegaan met die foto. Wet van Murphy. Zo ook bij deze foto. Als ‘ie scherp was geweest, was het best een leuk portret geweest, al zeg ik het zelf. Maar goed… dat is het niet. Punt. Waarom ik hem dan toch laat zien? Omdat deze foto iets te maken heeft met een megaleuke winactie die deze week online komt. Maar dan ook ECHT megaleuk. Dus ik zou zeker nog een paar keer terugkomen (knipoog). Je mag trouwens raden… maar daarmee maak je nog geen kans voor de winactie (knipoog knipoog).

Janken van ontroering en herkenning

personal peaks 39 filmpje belgisch stel

Op de Libelle website las ik dit artikel en ik klikte natuurlijkdoor op het filmpje. Het is een filmpje dat een Vlaams stel (of eigenlijk de man) heeft gemaakt over hun adoptieproces. Wij hebben er niet zo lang over gedaan voordat we Robin in onze armen mochten sluiten, maar met hele voortraject toch best wel lang. Dat waren zware tijden, maar ik vind het moeilijk om daarover te praten en ik kan ook niet precies uitleggen hoe zwaar het dan was. Bovendien voel ik die behoefte niet altijd. Maar dit filmpje laat zo herkenbaar zien wat er aan zo’n proces vooraf gaat en wat het inhoudt. Het verzamelen van de documenten, de onzekerheid, dat je het op een gegeven moment niet meer gelooft. Als je het interessant vindt, zou ik het zeker kijken. Het is de moeite waard.

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Peaks.

Heb jij een fijne week gehad? Heb je genoten van de nazomer? Heb je een idee over de winactie? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.