TOP
personal peaks 38
Personal

Personal Peaks 38; loslaten, geen newborn meer, leuke cadeautjes

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

En daar zijn we weer, met een gloednieuwe Perrrrrsonal Peaks! Denk de Gaston stem er maar bij… Afgelopen week gebeurde er vrij weinig, maar toch ook een heleboel. Ja, dat is cryptisch hè? Toch is het zo. Benieuwd wat er dan (niet) gebeurde, waarvan ik onder de indruk was en welke column mij deed schaterlachen? Ik ga het je vertellen in deze Personal Peaks 38. Ga je mee terug naar vorige week?

Loslaten

Personal peaks 38 moederschap

Vorige week vertelde ik hier trots dat ik een soort van ritme had gevonden. Dat is nog steeds zo, maar niet elke dag. Er zijn dagen dat het me lukt om te werken, maar er zijn ook dagen dat kleine mannetje al mijn aandacht vraagt. En terecht. Want hij verdient ook al mijn aandacht. Het bizarre is wel dat ik nog nooit zo veel opdrachten heb gehad als nu. Dejlig is ontzettend goed gelezen en steeds meer adverteerders weten me te vinden. Dat levert nog wel eens wat stress op, want ik wil ook mijn opdrachtgevers niet teleur stellen. Toch heb ik het nu min of meer los gelaten. Op de dagen dat ik niets plaats, komen hier ook nog genoeg mensen buurten en ik ben heel blij met Cindy als redactrice en ik zou het fijn vinden als er nog iemand het team komt versterken, maar als ik diegene niet vind, dan niet. Ik doe wat ik kan doen en ik vind het heerlijk om dat te doen. Als ik naar de foto hierboven kijk, dan zie ik een behoorlijke wal onder mijn oog, maar ik zie ook een extreem gelukkige Kaat. Ik denk dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest als nu. Alsof alles op zijn plek valt.

Première kaartjes Bridget Jones’s Baby

personal peaks 38 premiere bridget jones

Maar ik ben dus wel enorm vereerd dat ik door Blogsociety ben uitgenodigd voor de première van Bridget Jones’s Baby. Mark is deze week in het buitenland en gelukkig heb ik een ontzettend lieve hulp die zelf vier prachtige dochters heeft en het leuk vond om op Robin te komen passen. Een van mijn besties gaat mee, het is in cocktail en hoewel ik het best een beetje spannend vind, heb ik er ook ontiegelijk veel zin in. Gewoon weer even lekker met een vriendin op pad. Robin is in goede handen! Dus dat moet goed komen.

Cadeautjes

personal peaks 38 petit bateau

Niet voor mij natuurlijk, maar voor Robin. Ik dacht dat het op een gegeven moment wel zou ophouden, maar Postnl maakt nog steeds elke dag een ritje naar ons huis. Van dit pakketje werd ik heel blij. Het kwam uit Frankrijk en is van goede vrienden van mijn ouders. Hoe liefs is dat?! Petit Bateau is een merk dat ik zelf als kind droeg. Ik had er altijd ondergoed van. Zo leuk dat Robin het nu ook heeft. En deze mooie doos zat trouwens een prachtige slaapzak. Ontzettend blij mee!

Zelfgemaakt cadeau van Loes

personal peaks 38 zelfgemaakt cadeau LoesWat ik echt ontzettend op prijs stel, zijn de kaarten en cadeautjes van lezers en lieve blog collega’s. Maar kijk nou eens hoe bijzonder dit cadeautje is. Loes van GewoonietsmetLoes.nl maakte eigenhandig dit handige schattige luiertasje met Bada Bings erop. Echt geweldig vind ik het. Zo knap, zo leuk, zo attent. Love it! En hoe professioneel ziet dat eigen labeltje eruit. Loes, vertel eens… waar kunnen we jouw spullen kopen?

Mijlpaal

personal peaks 38 doorslapen

Whaaa, gigantische mijlpaal hier in huize Gregory. Dit kleine mannetje sliep de nacht van zaterdag op zondag door! Hij kreeg om half een zijn laatste voeding en werd om kwart voor zeven ’s ochtends pas weer wakker. Dat verdiende een miles stones kaart. Kijk hem eens trots zijn.. 😉

Geen newborn meer

personal peaks 38 geen newborn meer

Maar…het toeval wilde, dat Robin zondag 12 weken oud was en dan dus officieel geen newborn meer is. Dus misschien voelde hij het aan, dat hij nu maar eens moest gaan doorslapen. Al zullen we het zien de komende dagen. Misschien was het een lucky shot. Hij is in ieder geval al bijna uit zijn ‘wiegje’ gegroeid.

personal peaks 38 stokke sleepi

Nou is het wel zo, dat we zo’n handige Stokke Sleepi voor hem hebben en dat je die kunt uitbouwen tot een groter bedje. Maar toch.. ik vind het best een moment. Dan is nu opeens niet meer zo’n kleine newborn, maar gewoon een baby. Het gaat zo snel allemaal. Ja, ik word nu al melancholisch. Kun je je voorstellen hoe ik straks ben als hij op kamers gaat?

Column ‘Eucalyptus voor je vagina’

personal peaks 38 Nynke de Jong

Nynke stond een hele tijd geleden hier op Dejlig met haar dag. Dat vond ik natuurlijk hartstikke leuk, vooral omdat Nynke’s carrière nu zo lekker gaat met al haar leuke tv optredens en vaste colunn in het AD. Je zou eens weten hoeveel verdwaalde Google’rs hier voor Nynke komen. Maar goed.. Nynke schreef een geweldige column ‘Eucalyptus voor je vagina‘. En die moet je lezen, want die is hilarisch. En die column is ook nog helemaal terecht, want vaginale doekjes en andere toestanden zijn de duivel.

UWV toestanden

personal peaks 38 nicolette

En ik ben dus niet de enige met UWV toestanden. Nicolette, een Twitter kennis van mij, kreeg een tweeling. Ze had al twee prachtige dames, dus nu heeft ze 4 meisjes die allemaal onder de 4 zijn. Als je in verwachting bent van een tweeling, dan heb je recht op een eerder verlof. Dat is een uitstekende regeling, want meerlingen worden nog wel eens veel eerder geboren. Maar de tweeling van Nicolette kwam keurig op tijd, wat betekende dat Nicolette na haar bevalling weer hartstikke snel aan het werk moest. Nicolette stond met haar verhaal in het AD en je kunt het hier lezen. Het wordt tijd dat de instanties iets flexibeler met werkende moeders om zouden gaan. Ze zouden het juist moeten toejuichen dat vrouwen werken en moederen, maar in plaats daarvan lijken veel vrouwen te worden afgestraft. Ik vind het stom en onrechtvaardig.

© foto Olaf Kraak

Oh oh…

Personal peaks 38 zondag

Ik vertelde het al even, maar Mark zit de komende weken best veel in het buitenland voor werk. Eigenlijk had ik een beetje gehoopt dat hij zondag thuis zou zijn. Dat was hij ook wel, want zondagmiddag kwam zijn moeder, maar daarna moest hij even iets ophalen, om vervolgens met pech onderweg te komen staan en heel laat thuis was. Niet zo heel handig, maar het was niet anders. Overigens zie ik er best een beetje tegenop dat hij de komende tijd veel weg is, want dat betekent dat ik alleen met dit duo en de kat thuis ben. Maar misschien komt mijn moeder nog gezellig logeren en ik had ook een vriendin die wilde blijven slapen, dus dat zou wel gezellig zijn.

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Peaks. Komende week wordt het prachtig weer en daar ga ik zeker van genieten. Hopelijk gaat de kleine man tussen de middag ook weer lekker zijn slaapuurtjes meepakken, zodat ik weer wat kan knallen qua werk. Of dat gaat lukken? Ik vertel het je allemaal volgende week.

Heb jij een fijne week gehad? Ga je deze week iets leuks doen? Heb je nog een vraag/opmerking over mijn peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.