TOP
personal peaks 37
Personal

Personal Peaks 37; een luier presentatie, een mooie zonsondergang en een kapotte iPhone (kak)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Iets later dan normaal staat er weer een nieuwe Personal Peaks klaar. Het lijkt erop alsof mijn normale leven weer een beetje terugkeert, maar dan met als bonus een fijn klein mannetje erbij. De routine is terug, het lukt me beter om werk te verdelen, ik ging zo waar weer naar een event (met Robin) en er stonden veel sociale dingen op de agenda afgelopen week. In deze Personal Peaks 37 laat ik je mijn persoonlijke hoogtepunten zien en vertel ik je over het blog artikel van een collega waar ik van onder de indruk was. Ga je mee terug naar vorige week?

Kapotte iPhone

personal peaks 37 gebroken iPhone

‘Krak’, zei het glas van mijn iPhone. ‘Kak’, zei ik. Mark zat begin deze week in het buitenland en met gevaar voor splinters appte ik hem: ‘Ik heb WEER mijn iPhone laten vallen’. Gelukkig is mijn man altijd de rust zelve en zei: ‘Dan bestel je een nieuwe’. Ik had het glas namelijk al een keer laten maken en mijn iPhone vertoonde al de hele tijd kuren. Een simpel appje daar deed ik soms zo’n 10 minuten over omdat het scherm continu vast liep. En dus werd er deze week een prachtige iPhone SE bezorgd. Het is wel even wennen dat het scherm weer wat kleiner is, maar hoera voor alle nieuwe features. Ik vind het overigens wel ontzettend vervelend van Apple dat als er iets kapot gaat de reparatie altijd zo duur is.

Etos Woezel en Pip Luiers

personal peaks 37 etos woezel en pip luiers

Afgelopen woensdag waren Robin en ik samen uitgenodigd voor een event. Als je mij een paar jaar geleden had verteld dat ik blij zou worden van een luier presentatie, dan had ik je niet geloofd, maar dat werd ik toch echt. Het was prachtig weer, mijn leuke vriendinnetje Esther van ‘My Greatest Party’ had samen met mijn favoriete PR bureau MooiPR een superleuk event georganiseerd om de luiers te presenteren. Dinand Woesthoff en zijn vrouw leuke vrouw Lucy openden het programma, er was een theater met Woezel en Pip, er liepen tientallen blije kindjes rond, ik sprak leuke collega bloggers, er was een heuse baby changing room en ik moest ook nog eens in het Etos promotie filmpje, dus wellicht dat we daar binnenkort meer van terugzien ;). Overigens zijn de luiers echt heel fijn! Heel zacht, ze nemen veel vocht op en ze zien er als klap op de vuurpijl ook nog eens heel leuk uit. Aanrader dus!

Zonsondergang

personal peaks 37 zonsondergang

De dagen worden al weer korter, de bomen worden al weer bruiner, maar gelukkig schijnen er deze week nog een paar mooie dagen aan te komen. Zoals je wellicht wel weet, wonen wij tegenover de waterleidingduinen en worden we vaak getrakteerd op prachtige zonsondergangen. Het licht is dan zo mooi, een soort rode gloed, ik kan daar nog elke dag van genieten. Afgelopen week was ‘ie zo mooi dat ik meteen naar boven rende om er een paar foto’s van te maken.

personal peaks 37 zonsondergang 2

Achter deze duinen ligt het strand en daar gaat de zon dus echt onder. Mooi hè, dat licht? Met de seizoenen verandert het licht. Iemand zei ooit tegen me: ‘Als je aan zee woont, krijg je elke dag een ander schilderij als uitzicht’. Zo ervaar ik dat ook precies. Het is zooo’n cadeautje.

Foto’s inrichting

personal peaks 37 uitbouw

Aankomende week komt er hier een professionele fotograaf foto’s maken van onze woonkamer. Daar kijk ik echt naar uit, want op de een of andere manier lukt het me zelf niet zo. Dan ben ik bezig en dan loopt de kat Bada Bing, of de hond opeens door het beeld. Zoals op deze foto. We zijn ook nog wat aan het schuiven met meubels. Deze stoeltjes kocht ik ooit op Marktplaats, maar ik denk dat ze naar boven gaan verhuizen. De prachtige luchtzuiverende plant heb ik gekregen van Plantje.nl, maar daar ga je meer van terug zien bij de home tour.

Cadeautje Nina Emily

personal peaks 37 t-shirt Robin

Toen ik in Groningen studeerde, woonde ik in een studentenhuis. Een van mijn roomies was Claire en toevallig heeft Claire 3 dagen voordat Robin werd geboren een prachtige dochter gekregen; Nina Emily. Dus je begrijpt, dat als Robin en Nina hetero worden, wij het leuk zouden vinden als die twee samen zouden ‘eindigen’. Robin kreeg in ieder geval een heel mooi cadeau van Nina, met hun gezamenlijke geboortejaar erop. Kijk eens hoe blij hij ermee is?! Mijn cutypie…

We waren overigens ook bij het consultatiebureau afgelopen week. Zoals verwacht… Robin doet het keurig. Hij was drie weken te vroeg geboren, maar loopt iets boven de curve. Hij is helemaal gezond, heel alert, heel blij (het allerbelangrijkst), heel wijs (echt een wonderkind) en een enorm grote knuffelaar. Het enige waar hij niet zo blij van wordt, is tummy time. Wat we ook proberen, Robin vindt het geen succes. Als hij op je borst ligt, vindt hij het prima en houdt ‘ie hartstikke goed zijn hoofd omhoog, maar oh wee als je hem op de bank of in de box legt. Ook al leg je een gedraaide handdoek onder hem, langer dan een paar minuten lukt het nog niet.

Cookie

personal peaks 37 cookie

Of ik nog wel foto’s van Cookie wilde posten, kreeg ik als verzoek. Nou bij dezen… Met Cookie gaat het ook prima. Deze foto nam ik vrijdagavond. Wij zaten heerlijk op de bank een serietje te kijken met wat lekkere snackjes. Cookie vond het belachelijk dat zij niets kreeg en zette haar vragende stervende zwaan blik op.

Nieuwe profielfoto

personal peaks 37 nieuwe profielfoto

Op de vorige profielfoto had ik nog semi kort haar. Ik woog wat extra kilo’s, ik had wat minder rimpels en ik was nog geen moeder, dus ik vond het wel tijd voor een nieuwe profiel foto. En dat… lieve mensen… vind ik altijd zo’n gedoe. Gelukkig zaten er een paar ‘leuke’ tussen, al zeg ik het zelf. Ik heb de foto inmiddels aangepast, maar ik twijfel of ik deze niet beter vind. Wat vind jij?

Anne-Marie van My Happy Kitchen

personal peaks 37 anne-marie my happy kitchen

Een van de blog collega’s die ik sinds mijn tweede blog leven het langste volg, is Anne-Marie. Anne-Marie heeft een leuke food blog genaamd My Happy Kitchen en daar deelt ze voornamelijk recepten en leuke andere food gerelateerde blog artikelen. Maar afgelopen week plaatste ze een superpersoonlijke en openhartige blog over haar maagverkleining. Ik vind het ontzettend knap dat ze die stap heeft gezet en ik heb enorm veel respect voor haar. Binnenkort vertelt Anne-Marie in de Saturdays Stories uitgebreid over haar ingreep en hoe het nu met haar gaat.

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Peaks.

Heb jij een fijne week gehad? Ga je deze week iets leuks doen? Heb je nog een vraag/opmerking over mijn peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.