TOP
personal peaks 35
Personal

Personal Peaks 35; een reuze spannende week (of eigenlijk viel dat wel mee)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Met andere woorden… het was niet een bijster spannende week. Dus verwacht (wederom) niet al te veel van deze Personal Peaks, al laat ik je natuurlijk wel weer wat leuke foto’s zien van ons prachtkind. Bovendien vertel ik je waar ik zo’n beetje mee bezig ben en wat ik de blog van een collega blogger vond waar ik het meest van onder de indruk was. Want ik was echt gigantisch van een blog van een collega onder de indruk. Ik was zelfs een beetje trots. Ik ga je er alles over vertellen in deze Personal Peaks 35. Zit je er klaar voor? Ga je mee terug naar vorige week?

Mooi cadeau

personal peaks 35 robin badcapeY. en M. kwamen wij tegen tijdens een adoptie college dat was georganiseerd door ons adoptie bureau. We raakten aan de praat en wisselden mailadressen uit en ik kan inmiddels wel zeggen dat Y. een vriend van mij is geworden. We mailen elkaar updates etc. etc. en toen wij het goede nieuws over Robin kregen, was een van de eerste kaartjes die we ontvingen van Y. en M. Maar daar bleef het niet bij, want toen we terugkwamen lag er ook nog een pakketje bij de post en daarin zat deze prachtige badcape met Robin’s volledige namen erop. Zo’n superleuk cadeau! Zo attent. Zo origineel. Zo lief! Ik hoop dat er voor Y. en M. ook heel snel een heel goed bericht komt, zodat wij alvast kunnen gaan nadenken over een leuk en passend presentje.

Keukenschiereiland

personal peaks 35 keukeneilandDriewerf hoera want het nieuwe keukenschiereiland werd bezorgd. Het zou al veel eerder bezorgd worden, maar toen zaten wij in de VS en het bedrijf was zo aardig en flexibel om het dus later te leveren. Vroeger zat hier een muur en die hebben we doorgebroken en dit eiland/barretje gemaakt. Daar kunnen we straks lekker aan hangen met feestjes ;). Links (niet op de foto) is mijn werkplek. Maar… binnenkort komt er ECHT een home tour. Ik zit nog te wachten op een meubel en dan kan het. Het huis is steeds een beetje meer af.

2 maanden

personal peaks 35 robin 2 maandenDit ontzettende blije ei werd afgelopen vrijdag precies twee maanden oud en daar hoorde natuurlijk een milestone card fotoshoot bij. Zul je altijd zien… de leukste uitbundige foto was net bewogen; een fotoshoot met een tweemaandige is vrij lastig want je kunt niet echt goed zeggen dat ‘ie stil moet blijven liggen en zo en dit mannetje is nog al beweeglijk. Maar gelukkig deze kwam op een goede tweede plek qua leukheid.

Tula draagzak

personal peaks 35 tulaEen tijdje geleden schakelde ik op Twitter de hulptroepen of te wel de collega mama’s in en vroeg wat de beste draagzak was om aan te schaffen. Vriendinnen riepen allemaal de Ergobaby of de Manduca, maar een aantal dames (die ik hoog heb zitten) riepen in koor Tula! En omdat ik nog al gevoelig ben voor design en de Tula ook gewoon het mooist vond, is dat ‘m geworden. Dus vanaf nu kan ik de kleine man tijdens zijn regeldagen en sprongetjes lekker in de draagzak zetten en dan heb ik mijn handen vrij om dingen te doen. Overigens vindt ‘ie het de eerste minuten helemaal niets, maar zodra ik ga lopen, valt hij is slaap. Missie geslaagd. By the way; ik ben nog steeds niet goed in selfies. Ik kijk altijd naar m’n scherm i.p.v. naar de lens. Blijven oefenen Ka, blijven oefenen…

Waldorf en Statler

personal peaks 35 cookie en robinKen je dat chagrijnige duo van the Muppet Show? Die twee oude mannetjes die op dat balkonnetje zitten. Daar moet ik een beetje aan denken bij deze foto. Ik had het al verteld, maar Cookie vindt Robin fantastisch en andersom.

personal peaks 35 robin en cookieWaarschijnlijk denkt Cookie dat Robin een ander hondje is, maar ze wil altijd tegen ‘m aan liggen. Hopelijk vindt ze ‘m nog zo lief als hij t.z.t. door het huis gaat kruipen.

Damherten

personal peaks 35 herten schuilenDit is een niet al te beste foto, maar wij wonen dus tegenover de Waterleiding duinen. Afgelopen vrijdagavond regende het pijpenstelen en wat dan dus heel ‘leuk’ is, is dat de herten komen schuilen onder de boom tegenover ons huis. Op de foto zie je familie hert. Meneer hert met zijn mooie gewei boog net naar beneden toen ik de foto maakte.

Aan de wandel

personal peaks 35 wandelenGelukkig komt er na regen zonneschijn, dus zaterdag gingen we lekker het dorp in met Robin in zijn prachtige nieuwe Bugaboo wagen. Overigens dan ik g*d op m’n blote knieën dat ik dat ding geruild heb, want deze loopt niet alleen zo veel beter, er is ook nog ontzettend veel ruimte voor de boodschappen in het mandje onderin. Handig!

Tentoonstelling

personal peaks 35 tentoonstelling joods zandvoortMaar we gingen vooral naar het dorp omdat daar een tentoonstelling was over Joods Zandvoort. In Zandvoort was voor de oorlog een enorm grote Joodse gemeente en het was echt een prachtig dorp met internationale allure. Keizerin Sissi kwam hier bijvoorbeeld logeren. Er was een Kurhaus, een waanzinnig mooie passage en luxe grand hotels. Helaas hebben de Duitsers nog al huisgehouden in Zandvoort. Niet alleen van de Joodse gemeenschap bleef weinig over, ook het dorp zelf werd verwoest omdat de Duitsers de kust gebruikten als verdedingslinie (Atlantic wal). Heel zonde. De tentoonstelling was mooi om te zien, maakte heel veel indruk en was ook erg triest.

Gelukkig hadden we in de middag nog wat leuks op het programma staan :). Mark was namelijk jarig en we hadden de buren uitgenodigd om te komen borrelen. Dat was natuurlijk hartstikke gezellig en ondanks we hadden afgesproken dat het een klein borreltje zou worden, werd het uiteindelijk best een groot borreltje…

File

personal peaks 35 fileEn zondag vierden we mijn zusjes verjaardag in Arnhem. Helaas belandden we door het slechte weer en de werkzaamheden op de A1 in een gigantische file en waren we bijna anderhalf uur te laat. Ik zou heel graag een petitie willen starten voor het opheffen van files. Brrr. Ik heb zo’n hekel aan in de file staan.

Weight Watchers

personal peaks 35 weight watchersEen hele tijd geleden had ik hier een hele fijne winactie waar iemand een jaar abonnement voor de Weight Watchers kon winnen. Nicole won die prijs uiteindelijk. En wat ben ik blij dat zij ‘m heeft gewonnen, want moet je eens kijken hoe succesvol dit programma voor haar is! Ik ben gigantisch trots op haar en ik vind dat die prijs echt ontiegelijk goed terecht is gekomen. Binnenkort zal ik je in m’n doelen artikel vertellen hoe het bij mij gaat met WW en of ik ook ben afgevallen. Maar nu eerst een applausje voor Nicole!

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Personal Peaks. Aankomende week moet ik met Robin naar het consultatiebureau, moet ik nog een ander regelen aan formaliteiten en ben ik uitgenodigd voor het Grote Bloggers diner waar ik Italian Chic aan het dis moet verschijnen, dus ik ben heel benieuwd. Dat wordt overigens meteen de eerste keer dat ik Robin langer dan anderhalf uur achter ga laten. Spannend dat ik dat vind!

Heb jij een fijne week gehad? Ga je deze week iets leuks doen? Heb je nog een vraag/opmerking over mijn peaks? Wil je mijn anti file petitie tekenen? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

SaveSave

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.