TOP
personal peaks 34
Personal

Personal Peaks 34; ik word niet zo’n moeder…

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

‘Ik word niet zo’n moeder die alleen maar over haar kind kan praten en verder nergens aan toe komt. Ik word niet zo’n moeder die alleen nog maar met haar kind bezig is en verder nergens aan toe komt. Ik word niet zo’n…’ Oh hallo… je was er al? Ik zat nog even tegen mezelf te mantra’en. Want toen ik de foto’s van deze afgelopen week bekeek voor de Personal Peaks, toen bedacht ik me dat hoe vaak ik dit ook tegen mezelf gezegd heb, ik dus blijkbaar wel zo’n moeder ben geworden. Maar misschien is het de nieuwigheid? Anyways… ik heb het een beetje los gelaten dat ik mezelf allerlei strenge eisen ga opleggen. Al frustreert het me nog wel eens dat ik nergens meer aan toekom, dus daar hoop ik snel verandering in te kunnen krijgen en dat moet ook wel een beetje. Waarom? Dat vertel ik je allemaal in deze Personal Peaks 34. Ga je mee terug naar vorige week?

Goede service

Personal peaks 34 cookie en robinJa, dat kopje heeft niets met deze foto te maken, maar ik vind ‘m zo schattig, dat ik ‘m er nog even tussendoor wil gooien. Als ik Robin voed, dan ligt Cookie er altijd naast. Soms gebruikt Robin Cookie als voetenbankje. Te zoet toch?

personal peaks 34 bugabooEen van de hoogtepunten van vorige week? Ik zocht een nieuwe kinderwagen uit. Een hele tijd geleden had ik al een kinderwagen uitgezocht, maar om een lang verhaal kort te maken; ik bleek niet helemaal goed geadviseerd. Een van mijn voorwaarden was namelijk dat ik ook met de wagen de natuur in wilde kunnen. In de VS kwamen we erachter dat onze wagen helemaal niet goed voor de natuur was. Gelukkig waren ze bij Baby Dump heel flexibel en mocht ik de oude gebruikte wagen terug geven en een nieuwe uitzoeken. Op advies van mijn lieve collega mama bloggers werd dat een Bugaboo en om specifieker te zijn een Bugaboo Buffalo. Ik ben er blij mee joh! Niet normaal. Robin wordt nu niet meer gecentrifugeerd als ik over een hobbelig paadje of keitjes loop en ik vind ‘m echt prachtig. Hoera hoera hoera en met name voor Baby Dump die een fout zo goed corrigeerde. Ik moet het echt even gezegd hebben, want vaak wordt er geklaagd over slechte service.. het is dan wel zo leuk om juist goede service ook te vermelden.

Lege schappen babyvoeding

personal peaks 34 lege schappenAls ik een ding jammer vind, is dat ik Robin natuurlijk niet kan borst voeden. Helemaal irritant om dan overal waarschuwingen en meldingen te krijgen dat borstvoeding beter is. Echt… ga maar eens naar de website van Nutrilon. Alsof ik alcohol door z’n melk wil roeren of zo.. En dan denk ik echt: ‘Hé hallo! IK. KAN. GEEN. BORSTVOEDING. GEVEN. En met mij vele anderen die het ook niet kunnen geven, dus hou eens op met dat betuttelen.

Wat ook irritant is, is dat flesvoeding in de supermarkt vaak is uitverkocht. Driewerf hoera voor je boodschappen thuis laten bezorgen, want dan is het niet uitverkocht.

Kraamvisite

personal peaks 34 blije babyDeze week beperkte ik de kraamvisite een beetje tot een minimum. Een van mijn oudste als in langste als in jaren vriendinnen kwam op dinsdag met haar kinderen en op woensdag kwam bestie Loub. Robin vond het nodig om door alle kraamvisite heen te slapen. Hier het bewijs dat hij af en toe ook echt wakker is en hartstikke vrolijk. De regeldagen zijn trouwens voorbij, maar ik merk wel dat hij echt een sprongetje had. Hij is veel alerter, kijkt meer om zich heen en reageert ook veel meer dan een paar weken terug. Fijn is dat.

Slakken

personal peaks 34 slakkenMet die nieuwe Bugaboo wordt er natuurlijk wat af gewandeld. Tijdens zo’n wandeling kwam ik deze dode plant met daarin heel veel slakken tegen. Niet echt een enorme peak, maar ik vond het wel een mooie foto. Gek dat al die slakken in die plant gaan zitten? Weet iemand of daar een bijzondere reden voor is?

Geboortekaartjes

personal peaks 34 geboortekaartjeVorige week zondag verstuurden wij de eerste lading geboortekaartjes. Ik heb het een beetje in etappes gedaan, dus er zijn nog mensen die er nog een moeten ontvangen, vandaar dat ik de foto een beetje gecropt heb, maar dit is dus ons geboortekaartje. En de man die het kaartje vasthoudt, is mijn neef die in Nieuw Zeeland woont. Zo grappig om te zien hoe snel de post tegenwoordig bezorgd wordt en dat mijn neef het kaartje al had. Overigens komt er nog een uitgebreid artikel over het kaartje en de namen van Robin.

Consultatiebureau

personal peaks 34 knuffelsDonderdag was het ijskoud. Vooral in ons huis. De loodgieters hadden nog iets wat ze nog moesten repareren en dat had met de verwarming te maken. Gelukkig konden ze meteen komen, want het was zo’n 16 graden in huis en die middag zou ik net het consultatiebureau op bezoek krijgen en daar was ik wat nerveuzig voor. Omdat iedereen altijd loopt te klagen over het consultatiebureau en dat de mensen die daar werken je dan zo stellig gaan vertellen hoe alles moet en zo. Nou… de lieve mevrouw die ik op bezoek kreeg niet dus. Die luisterde enorm goed naar me, dacht ontzettend lief mee en gaf wel wat advies, maar absoluut niet dwingend. Het is trouwens wel bizar want in de VS hadden ze verteld dat Robin gewoon lekker door kon eten als hij daar zin in had, maar in Nederland raden ze dat af. Waarom kan er wereldwijd niet gewoon hetzelfde verteld worden?

En nu even naar de foto: Iedereen begint continu over Robin’s speen. Dat is een speen van Philips en die laat geen afdruk achter. Bovendien wordt ‘ie in de VS in de ziekenhuizen gebruikt omdat het zo’n veilig model is. Het knuffeldoekje kreeg Robin van mijn jeugdvriendje JP. Toevallig werkt Mark nu samen met hem en op de een of andere manier raakte het me dat hij met zo’n zoet cadeautje voor Robin aan kwam. Superlief!

Relaxen

personal peaks 34 selfieZaterdag gingen we met z’n drieën even naar Arnhem naar mijn ouders. ’s Avonds hadden we ons voorgenomen niets te doen en eens te proberen een serietje te kijken. Dat is gelukt! We hebben maar liefst anderhalve aflevering van Orange is the New Black gekeken zonder in slaap te vallen. Die halve aflevering hadden we nog tegoed, omdat we de drie pogingen hiervoor wel elke keer in slaap waren gevallen of Robin opeens wilde eten of zo.

Trouwens… ik merk sinds dat Instagram Stories, dat ik niet meer Snapchat. Ik vind Instagram Stories echt handiger. Lullig voor Snapchat, maar alles in een app is makkelijker.

Knutselen

personal peaks 34 kaartjesZondag hadden we ook expres geen bezoek gepland. Mark gaat deze week naar het buitenland en dan ben ik dus voor het eerst twee dagen alleen met Robin. Dat vind ik best een beetje spannend. We bleven dus lekker in en rond het huis. Ik hing de eerste lading kaartjes alvast op over de slingers die onze lieve vriendinnen en buren voor Robin hadden opgehangen toen we thuiskwamen uit de VS.

personal peaks 34 naamslingerEn ik freubelde deze naamslinger in elkaar. Robin’s kamer begint steeds een beetje meer aangekleed te worden. Binnenkort zal ik het kamertje ook eens uitgebreid laten zien.

personal peaks 34 cookieHet was natuurlijk ook echt heerlijk weer. Cookie lag lekker te zonnebaden in de tuin. En ja… daar moet echt wat aan gebeuren, maar hé… geen tijd hè? En nergens aan toekomen. Ik had me toch al ingedekt?

Maar ik had ook al verteld dat daar wat aan moet gaan gebeuren, want ik heb een aantal grote opdrachten en samenwerkingen in het verschiet. Toen we in de VS zaten was ik gevraagd door een mediabureau of ik ergens op wilde pitchen en dat heb ik gedaan. Samen met 4 andere bloggers ben ik nu geselecteerd en daar ben ik reuze blij mee en trots op. Ik kan er nog niet zo veel over vertellen, maar je gaat er meer van zien. Je gaat er zelfs een hele tijd meer van zien. Hoe leuk is dat?

Blog artikel Curvacious

personal peaks 34 curvaciousJa, ik weet dat deze peaks heel lang is geworden, maar ik moet dit mooie persoonlijke blog artikel van mijn liefste blog vriendin en collega Desirée nog aankaarten. En omdat ik vind dat je het echt zelf maar moet gaan lezen, ga ik behalve de titel op de foto nog niet veel meer vertellen. Ik ben benieuwd of jij je hier in kan vinden. Ik in ieder geval wel.

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Personal Peaks.

Heb jij een fijne week gehad? Ga je deze week iets leuks doen? Heb je nog een vraag/opmerking over mijn peaks? Word je al gek van mijn baby updates? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

SaveSave

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.