TOP
personal peaks 33
Personal

Personal Peaks 33; een blog artikel dat viral ging & baby dingen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Nou… dat was me het weekje wel. Nog maar net terug en vollop in de kijker. Ik wist ook even niet wat me overkwam en ik ga je er natuurlijk uitgebreid over vertellen in deze Personal Peaks, die verder vooral in het teken staat van baby dingen. Maar ik ben er inmiddels achter dat de meesten van jullie dat helemaal niet erg vinden ;). En ik als trotse mama natuurlijk ook niet. Ik deel maar al te graag foto’s van mijn ontzettend knappe zoon. Benieuwd naar de highlights mijn afgelopen week? Ik vertel je erover in de Personal Peaks 33. Ga je mee terug naar vorige week?

Regeldagen

personal peaks 33 regeldagjeRobin doet het echt fantastisch. Het is een ontzettend fijn ventje, dat heel veel contact maakt, naar je glimlacht en maar zelden extreem hard huilt en dan is er echt wat aan de hand. ’s Nachts wordt hij maar een keer wakker omdat hij wil eten. Tot afgelopen week. Afgelopen week had hij blijkbaar wat regeldagjes. Hij wilde vaker eten, huilde meer, wilde graag de hele tijd opgepakt worden en hij werd ’s nachts wat vaker wakker. Wij zijn tot nu toe natuurlijk hartstikke verwend met zo’n perfecte baby, dus dat was wel even omschakelen. Maar ach… dan maar wat minder slapen, wat minder dutjes in zijn bedje en wat vaker een lamme arm van het dragen (meneer wordt behoorlijk zwaar want hij groeit als kool), ik heb het er allemaal voor over. En het zit best gezellig zo met z’n drieën/vieren/vijven op de bank.

Heerlijk ventje

personal Peaks 33 robinEn als je deze foto ziet, dan snap je toch wel dat ik deze kleine onmiddellijk voor alles vergeef. Echt… ik kan mijn eigen beeldscherm wel kussen, zo schattig vind ik ‘m. Gelukkig heb ik de live versie hierin huis… Overigens heeft Robin wel een onderlip hoor. Maar na het eten trekt ‘ie altijd zo’n bescheiden mondje.. 😉

Bloomon

personal peaks 33 bloomonVerder hadden we de afgelopen week natuurlijk weer wat kraamvisite. Een aantal van onze beste vrienden kwamen langs (niet tegelijk) en dat is fijn. Ik had het de vorige keer al verteld, we zijn wat voorzichtig met bezoek, maar tegelijkertijd willen we onze kleine prins natuurlijk wel graag aan onze vrienden laten zien. Dus komt er om de dag iemand langs.

Omdat ik nog niet echt met Robin op pad gaat, besloot ik mezelf een cadeautje te doen in de vorm van een Bloomon abonnement. Als je hier vaker leest, dan weet je dat ik een enorme bloemen fan ben en ik heb altijd bloemen in huis. Normaal stel ik zelf boeketjes samen, maar het gemak dient de mens, dus nu laat ik Bloomon dat doen. En ik ben er heel blij mee! #nospon maar wat is dat fijn zeg; zo’n enorm boeket in huis. Dat vult toch de eetkamer. Liefde voor dit initiatief!

Vrouw.nl

personal peaks vrouw.nl

Je hebt het vast wel meegekregen, maar afgelopen week was ik een beetje boos of laten we maar gerust zeggen; heel boos. Ik schreef er een column over en plande die in voor de volgende dag. Ik vroeg mensen of ze me wilden helpen mijn verhaal te delen en…. man, man, man, wat ben ik WEDEROM blij met jullie, want het werd MASSAAL gedeeld. Binnen een paar uur stroomde mijn mailbox vol, kreeg ik enorm veel reacties, tweets en appjes/telefoontjes. Ik had nooit kunnen vermoeden dat het zo veel los zou maken. Marion van Blogsociety mailde dat ze ook boos was en of ze mijn verhaal mocht doorzetten naar Vrouw.nl? Daar wilden ze mijn column graag doorplaatsen en zo geschiedde. Vervolgens kwamen er helaas ook ontzettend veel negatieve reacties binnen via de site, via vrouw.nl, op de Facebookpagina van vrouw waar het bericht was gedeeld en via mijn eigen mail. Van mensen die mij niet kenden, mijn situatie niet kennen, de column soms niet eens goed gelezen hadden, maar het wel nodig vonden in het toetsenbord te klimmen, een mening te vormen en bagger over me heen uit te storten. Reacties als ‘ik had een huilbaby en voor mij was er ook geen bakje’ of ‘na mijn scheiding was er ook geen potje voor mij’. Heel vervelend, maar omdat er geen bakje voor jou is, waarom mag een ander dan geen bakje? Ik gun zelf iedereen een eigen bakje, dat staat ook onder de column. Maar goed… die reacties vond ik niet eens het ergst. De naarste reacties waren de persoonlijke reacties: Dat mijn kind weg gehaald moest worden, hoe ik het in mijn hoofd haalde aan werk te denken, want werken en moeder zijn dat gaat niet samen (hallo, leven we weer in 1916?), dat ik me beter had moeten voorbereiden etc. etc. Ik heb niet eens zin om me te gaan verdedigen ten opzichte van dit soort mensen, want ik weet zelf echt wel hoe de vork in de steel zit en gelukkig kreeg ik genoeg positieve steun. Hoera voor dat. Maar echt… wat een randdebielen lopen er rond op het wereldwijde web. Jammer dat die mensen ook hebben leren typen, want de lading stront die zij spuien daar wordt niemand (inclusief zij zelf) toch blijer van. Overigens ben ik gestopt met de reacties te lezen, want ondanks je het naast je neer probeert te leggen, is het toch niet fijn. Al werd ik door anderen wel op bepaalde reacties gewezen en daarom heb ik ook nog een boodschap voor een collega mama blogger die het nodig vond mij op een openbaar forum af te gaan zeiken… (op haar werd ik namelijk het vaakst gewezen: Vervelend hè? Dat andere mensen aandacht krijgen? Misschien als jij je blog onderwerpen zelf zou verzinnen in plaats van de helft van je content lijstjes van Amerikaanse sites zoals Boredpanda over te pennen (zonder bronvermelding), dat je ook wat beter gelezen wordt? Tot zo ver deze subtekst. En nee… ik ga niet vertellen wie dat was, maar ik moest het even kwijt. Is dat er ook weer uit 🙂

Relaxed weekend

personal peaks 33 lekker op de bankMaar goed… gelukkig is de aandacht nu al weer wat weggeëbt, al heb ik wel veel contact gehad met wat mensen die hier meer van weten en gaat dit verhaal nog wel een staartje krijgen. Daar ga ik je zeker van op de hoogte houden. Voor de rest hadden we hier een heerlijk relaxed weekend. Ik vond het best een beetje gek, want het was Canal Pride in Amsterdam en normaal ga ik daar altijd wel heen. Zo ook naar Haarlem Culinair. Beiden evenementen waren afgelopen weekend, maar wij zaten heerlijk in en rond het huis met die kleine. Beetje knuffelen, eten, wandelen, slapen etc. etc. Ondertussen kwamen er allemaal leuke spectaculaire social media posts van vrienden voorbij, dus konden we er toch een beetje van meegenieten, maar we hadden niet het idee wat te missen. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn met mijn gezin. En ja, dat klinkt heel gezapig, maar het is zo. Family first! Liefde daarvoor <3

Aankomende week komen er weer wat vrienden op visite. Bovendien komt het consultatiebureau langs. Robin schijnt zijn hielprikje opnieuw te moeten krijgen. Dat is procedure. Ik vind dat maar matig, maar ja, helaas, het moet. Regels zijn regels.

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Personal Peaks. Heb jij een fijne week gehad? Ga je deze week iets leuks doen? Heb je nog een vraag/opmerking over mijn peaks? Ik ben benieuwd! En mocht jij toevallig ook een van diegenen zijn die mijn artikel heeft gedeeld: HARTSTIKKE BEDANKT DAARVOOR! Ik waardeer het enorm.

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

SaveSave

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.