TOP
personal peaks 31
Personal

Personal Peaks 31; een nieuw design, naar Knokke en de no klaagweek

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Weet je wat zo grappig is aan de Personal Peaks? Ik laat niet alleen mijn hoogtepunten van de vorige week zien? Ik kijk zelf ook even terug en maak een samenvatting van wat allemaal leuk (of minder leuk) was aan de afgelopen week. Het is best wel fijn en leuk om daar even bij stil te staan. Afgelopen week was een ontzettend leuke week, maar ik liet mijn telefoon vallen en sindsdien vertoont ‘ie kuren (hij loopt continu vast), dus veel foto’s heb ik niet gemaakt. Het is dus een karige Personal Peaks 31 geworden qua foto’s. Maar dat mag de pret niet drukken? Ga je mee terug naar afgelopen week?

personal peaks 31 cookie haardZoals je ziet op de uitgelichte foto wordt ons huis zo langzamerhand echt een huis. Vorige week werden de antieke en authentieke kamer en suite deuren weer teruggeplaatst. Het klinkt misschien heel gek, maar ik heb dus altijd al een huis met kamer en suite deuren gewild. Ik vind dat zo mooi. En nu HEB ik een huis met kamer en suite deuren, dus daar ben ik mega blij mee. Verder was het weer niet al te best en ging de kachel lekker aan. Ik ben dol op die kachel, maar ik denk dat Cookie echt verliefd is op de kachel. Het liefst ligt ze er de hele dag voor (als ‘ie aan staat). Soms ben ik zelfs een beetje bang voor een geroosterde Cookie…

personal peaks 31 knokkeOkay, de foto’s lopen nu niet helemaal synchroon met de tekst… Allereerst.. ik had vorige week een event over food. Ik maakte me van te voren een beetje zorgen, want er kwamen wat grote spelers uit de voedingsindustrie vertellen over dingen als suiker en zuivel. Ik had al een beetje bedacht dat ze dan zouden vertellen dat dat allemaal gezond voor je zou zijn en dat was ook zo. Coca Cola was dan nog een van de meest eerlijke sprekers, terwijl ik het daar juist niet echt van verwacht had. Ik vind het jammer dat partijen als het Voedingscentrum niet wat meer onderzoek doen en de consument niet goed inlichten. Voor mij was het event dan ook echt een dieptepunt. De volgende keer dat ik een uitnodiging voor iets dergelijks krijg, ga ik niet meer. Zonde van mijn tijd.

Verder heb je vast wel gezien dat Dejlig een nieuw jasje heeft gekregen. Daniël Philipsen van Strila heeft voor de tigste keer een mooie site voor mij neergezet. Ik ben er ontzettend blij mee omdat ik het overzichtelijker vind qua onderwerpen en ik vond mijn vorige design een beetje duizend in een dozijn geworden. Ik weet het alleen nog niet met het logo bij dit design. Ik vind het niet meer zo goed passen, dus ik ga denk ik op zoek naar een nieuw logo.

personal peaks 31 knokke met de vriendinnenJe had het op de foto hierboven ook al gezien, maar ik ging dus een weekendje naar België (Knokke) met vriendinnen. Dat was natuurlijk een groot hoogtepunt. Lekker eten, drankjes drinken, heel veel lachen, wandelen en winkelen, stomme hashtags, selfiesticks, inside grappen en vooral (ondanks het slechte weer) alleen maar gezelligheid. Echt…ik hartje mijn vriendinnen. Wij kunnen zo goed met elkaar op vakantie. Nooit van dat vrouwen gezanik, we liggen altijd op een lijn, niemand doet ooit moeilijk en het we kunnen alles met elkaar delen en vooral ook heel hard met elkaar lachen. Het weekend was een aanslag op mijn energie en mijn portemonnee, maar het was het dubbel en dwars waard. Dank lieve Loes, Es en Shar, voor de gezelligheid. Jullie zijn de beste squad!

personal peaks 31 ketut eat pray loveHeb je Eat Pray Love van Elizabeth Gilbert gelezen? Of misschien heb je de film met Julia Roberts wel gezien? Als dat zo is, dan weet je dat Ketut Liyer, een Balinese waarzegger/handlezer/spiritueel gids/kunstenaar een grote rol in haar leven heeft gespeeld. Zes jaar geleden was ik met vriendin Loes op Bali en wilde ik graag naar hem toe. Loes had haar bedenkingen, maar omdat ik echt graag wilde, gingen we. Het was een bijzondere ervaring, en vooral ook een bijzondere man. Hierboven zie je mij aandachtig luisteren naar zijn verhaal.


Waarom ik dit vertel? Omdat deze beroemde Ketut afgelopen week overleed. Hij was ontzettend oud, maar zelfs als stokoud mannetje ontving hij nog met veel plezier mensen. Ik denk dat hij voor veel mensen van onschatbare waarde is geweest, vandaar dat ik er even bij wil stilstaan. Elizabeth schreef een prachtige ‘ode’ aan hem op haar Facebookpagina.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Overigens begon ik vorige week op Snapchat ook nog een no klaagweek. Ik spring een beetje van de hak op de tak, maar ik vind het jammer dat er zo veel geklaagd wordt op Snapchat. Ik doe daar zelf ook aan mee, maar ik wil het niet meer doen. Ik keek mijn eigen berichten terug en ik werd er gewoon een beetje moedeloos van. Hoeveel kan een mens klagen? Dat is toch niet gezellig! Af en toe een klaag… prima.. maar al dat geklaag is niet leuk om te zien en ik vind het zelf ook niet leuk om te zien bij anderen. Toen Loes en ik terugreden uit Knokke vertelde ik hierover en herinnerde zij mij aan dit liedje van Brigitte Kaandorp en eigenlijk vat dit liedje al dat geklaag, gesteun en gezeur heel goed samen.

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze 31e Personal Peaks. Ik begin de maandag met een evenement en er staan weer een aantal leuke samenwerkingen voor de deur.

Hoe was jouw week? Wat vind je van het redesign? Heb jij Eat Pray Love gelezen of gezien? Klaag jij zelf ook (onbewust)? Wil je verder nog iets kwijt over deze Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.