TOP
personal peaks 30
Personal

Personal Peaks 30; op de radio, een verfbeurt & wat rust in de tent

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

En na regen komt zonneschijn…Was de vorige Personal Peaks nog allemaal kommer en kwel, de afgelopen week was eigenlijk best prima, dus er kwam wat meer rust in de tent. Ik vond de rust (en het Internet) weer om aan de slag te gaan en zo langzamerhand komt de oude routine weer terug. Het huis is nog niet af, maar ik heb al steeds meer spullen een plek kunnen geven. Ik laat je de hoogtepunten van de afgelopen week zien in de Personal Peaks 30 (30!). Schenk een kopje koffie/thee in.. ik neem je mee terug naar vorige week.

personal peaks 30 cookie trimmerKijk dan… Cookie ging naar de kapper/hondentrimmer. En van een kleine vuilnisbak transformeerde ze in een keurig hondje. Ik prefereer eigenlijk de vuilnisbak, want dat vind ik leuker staan, maar voor de zomer is het voor haar wel fijner als ze wat van haar dikke vacht kwijt is. Plus na de hondentrimmer is ze altijd heerlijk zacht, maar zelf vindt ze haar nieuwe kapsel ook niet echt fantastisch. De trimmer zelf vindt ze geweldig, maar ze lijkt zich nog wat te generen voor haar nieuwe coupe.

personal peaks 30 naar de kapperNiet alleen Cookie ging naar de kapper, ik ging zelf ook even langs om mijn kleur bij te werken. Om te knippen, ga ik altijd naar dezelfde kapper, mijn vriend Marvin, en normaliter werk ik zelf de kleur dan tussendoor bij. Maar omdat ik weinig tijd had en wel zin had om even onderuitgezakt in de kappersstoel te zitten, maakte ik een afspraak bij een kapper in het dorp. Ik koos samen met haar voor iets donkerder (eigenlijk mijn eigen kleur), en ik ben heel blij met het eindresultaat.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Maar de volgende keer moet ik even vragen of ze wat vaseline op het randje van mijn haargrens smeert. Dat doe ik zelf ook altijd, maar nu was ik er om vergeten te vragen. Dus dat eindigde in een soort kapje dat ik niet wegkreeg. Op Snapchat vroeg ik om tips. Romy adviseerde Ultrabland van Lush, Tamara nagellakremover, maar Ultrabland had ik niet in huis en blijkbaar is mijn nagellakremover niet agressief genoeg. Marvin adviseerde trouwens sigarettenas, maar ik ben al een tijdje gestopt met roken… 😉 Heb jij nog tips voor haarverf die is gevlekt op de huid?

personal peaks 30 kachelVerder werd eindelijk deze prachtige kachel in onze woonkamer geïnstalleerd. Vriendin Loes zocht hem speciaal voor ons uit. Ik ben helemaal verliefd op deze sfeermaker (en inmiddels ook op de kleur van de muur).

personal peaks 30 eo open huisNog wat grappigs… naar aanleiding van deze column werd ik benaderd door een radio programma of ze me konden interviewen. Blijkbaar is het een trend dat jonge gezinnen de laatste tijd de stad uit verhuizen? Ik had een hartstikke leuk voorgesprek met een redacteur, in het interview zelf werden opeens toch wat andere vragen gesteld en ik was ook opeens best wat zenuwachtig. Vreemd toch? Als je het leuk vindt, kun je het radio interview hier terug luisteren. Er kloppen trouwens wat dingen niet, maar ach… een kniesoor die daarom maalt..

personal peaks 30 column Carolien Spaans

Een tijdje geleden vertelde ik een van de Peaks dat een bekende van mij verongelukte tijdens het skiën. Zijn weduwe Carolien heeft een column in Jan Magazine en schreef over haar verlies werkelijk een pracht van een column. Ik heb er ontzettend om moeten huilen. Wat een verdriet. Maar wat ontzettend knap dat ze haar enorme verlies zo enorm mooi kan verwoorden.

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Personal Peaks 30. De aankomende week duik ik helemaal het normale leven weer in en ga ik weer een aantal evenementen bezoeken. Ik heb er zin in!

Hoe was jouw week? Wil je nog iets kwijt over de mijne? Een vraag of opmerking? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

PS De fruitschaal op de uitgelichte foto kocht ik bij de Blokker en daar ben ik oh zo blij mee.

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

17 COMMENTS
 • Kirsten
  3 jaar ago

  Wat een fijne dingen schrijf je allemaal. Ik ben het met jou en het hondje eens dat de “vuilnisbak-look” er extra cute uitziet, maarja, in de zomer is dat zeker niet alles. Ik vind je eigen ” make-over” ook ontzettend goed gelukt en wat leuk dat je geinterviewd bent voor op de radio. Positieve karma (:

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   🙂 Ah dat is leuk om te horen allemaal. Dank je!

 • saskia
  3 jaar ago

  Fijn dat de week nu wat rustiger was en super dat je geïnterviewd werd. Ik kan mij goed voorstellen hoor dat je er een beetje de zenuwen van had. Dat sigarettenas dat heb ik ook heel vaak gehoord, maar leek mij zo vies. Is je snapchat trouwens Dejlig? Fijne nieuwe week!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ja, is ook vies, maar het werkt blijkbaar wel. Mijn snapchat is dejlignl. Zit jij er ook op? Wat is de jouwe? Jij ook een fijne week.

 • Desirée
  3 jaar ago

  Je haar! Die foto van jou! Mooierd <3 En ik ben verliefd op je haard ^^ Kan niet wachten tot hier ook weer wat rust komt, maar de komende week nog even niet :/

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Aaaargh… jij zit er nog middenin, maar binnenkort lachen we er samen om! <3

 • Kiss & Make-up
  3 jaar ago

  Aw, Cookie zo mooi frist geknipt 🙂

 • Anita
  3 jaar ago

  Prachtige kachel! En wat een onwijs indringende column, brok in mijn keel.

 • Aneta
  3 jaar ago

  Wat een hartbrekende collumn…snik. Haarverf? Ja ik kom ook altijd van de kapper met zo’n mooie haarband hihi. Thuis ben ik vaak aan het schrobben met een sponsje en afwasmiddel. Moet zeggen dat het aardig er af gaat. Prachtige haard!

 • Nicole
  3 jaar ago

  Ach die Cookie, dat is trouwens precies hetzelfde met de hond van m’n oma.. Als zij getrimd is dan ziet het er niet uit maar het is wel af en toe nodig.. Die haard vind ik ook zo gaaf trouwens! Fijne week nog!

 • Ik heb de column maar even overgeslagen, die ‘durf’ ik even niet te lezen.. Die kachel is prachtig, en de muur ook! Lijkt wel een instagram-huis zo, hihi (en dat is een compliment hoor!). En over Blokker: wat hebben ze leuke spullen he?

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Het wordt steeds leuker bij de Blokker 🙂

 • Anne-Marie
  3 jaar ago

  Wat een indringende en prachtige column. Wat een verdriet.

 • sunny mama
  3 jaar ago

  Die kachel is prachtig mooi! En jouw haar en dat van cookie natuurlijk ook… 😉
  Fijn dat de oude routine weer een beetje terug is. Tenminste, ik kan me voorstellen dat dit wel weer wat rust geeft, want zo’n verhuizing is natuurlijk niet niks, maar wel heel leuk.

 • Josan
  3 jaar ago

  Er gaat een wereld voor mij open. Ik weet werkelijk niks van haarverf of de ingrijpende gevolgen van haarverf op je huid ? Dat jij gerookt hebt, wist ik ook niet.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Wacht maar tot jij ooit van je grijze lokken afwilt… 😉

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.