TOP
personal peaks 30
Personal

Personal Peaks 30; op de radio, een verfbeurt & wat rust in de tent

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

En na regen komt zonneschijn…Was de vorige Personal Peaks nog allemaal kommer en kwel, de afgelopen week was eigenlijk best prima, dus er kwam wat meer rust in de tent. Ik vond de rust (en het Internet) weer om aan de slag te gaan en zo langzamerhand komt de oude routine weer terug. Het huis is nog niet af, maar ik heb al steeds meer spullen een plek kunnen geven. Ik laat je de hoogtepunten van de afgelopen week zien in de Personal Peaks 30 (30!). Schenk een kopje koffie/thee in.. ik neem je mee terug naar vorige week.

personal peaks 30 cookie trimmerKijk dan… Cookie ging naar de kapper/hondentrimmer. En van een kleine vuilnisbak transformeerde ze in een keurig hondje. Ik prefereer eigenlijk de vuilnisbak, want dat vind ik leuker staan, maar voor de zomer is het voor haar wel fijner als ze wat van haar dikke vacht kwijt is. Plus na de hondentrimmer is ze altijd heerlijk zacht, maar zelf vindt ze haar nieuwe kapsel ook niet echt fantastisch. De trimmer zelf vindt ze geweldig, maar ze lijkt zich nog wat te generen voor haar nieuwe coupe.

personal peaks 30 naar de kapperNiet alleen Cookie ging naar de kapper, ik ging zelf ook even langs om mijn kleur bij te werken. Om te knippen, ga ik altijd naar dezelfde kapper, mijn vriend Marvin, en normaliter werk ik zelf de kleur dan tussendoor bij. Maar omdat ik weinig tijd had en wel zin had om even onderuitgezakt in de kappersstoel te zitten, maakte ik een afspraak bij een kapper in het dorp. Ik koos samen met haar voor iets donkerder (eigenlijk mijn eigen kleur), en ik ben heel blij met het eindresultaat.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Maar de volgende keer moet ik even vragen of ze wat vaseline op het randje van mijn haargrens smeert. Dat doe ik zelf ook altijd, maar nu was ik er om vergeten te vragen. Dus dat eindigde in een soort kapje dat ik niet wegkreeg. Op Snapchat vroeg ik om tips. Romy adviseerde Ultrabland van Lush, Tamara nagellakremover, maar Ultrabland had ik niet in huis en blijkbaar is mijn nagellakremover niet agressief genoeg. Marvin adviseerde trouwens sigarettenas, maar ik ben al een tijdje gestopt met roken… ­čśë Heb jij nog tips voor haarverf die is gevlekt op de huid?

personal peaks 30 kachelVerder werd eindelijk deze prachtige kachel in onze woonkamer geïnstalleerd. Vriendin Loes zocht hem speciaal voor ons uit. Ik ben helemaal verliefd op deze sfeermaker (en inmiddels ook op de kleur van de muur).

personal peaks 30 eo open huisNog wat grappigs… naar aanleiding van deze column┬áwerd ik benaderd door een radio programma of ze me konden interviewen. Blijkbaar is het een trend dat jonge gezinnen de laatste tijd de stad uit verhuizen? Ik had een hartstikke leuk voorgesprek met een redacteur, in het interview zelf werden opeens toch wat andere vragen gesteld en ik was ook opeens best wat zenuwachtig. Vreemd toch?┬áAls je het leuk vindt, kun je het radio interview hier terug luisteren. Er kloppen trouwens wat dingen niet, maar ach… een kniesoor die daarom maalt..

personal peaks 30 column Carolien Spaans

Een tijdje geleden vertelde ik een van de Peaks dat een bekende van mij verongelukte tijdens het ski├źn. Zijn weduwe Carolien heeft een column in Jan Magazine┬áen schreef over haar verlies werkelijk een pracht van een column. Ik heb er ontzettend om moeten huilen. Wat een verdriet. Maar wat ontzettend knap dat ze haar enorme verlies zo enorm mooi kan verwoorden.

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Personal Peaks 30. De aankomende week duik ik helemaal het normale leven weer in en ga ik weer een aantal evenementen bezoeken. Ik heb er zin in!

Hoe was jouw week? Wil je nog iets kwijt over de mijne? Een vraag of opmerking? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

PS De fruitschaal op de uitgelichte foto kocht ik bij de Blokker en daar ben ik oh zo blij mee.

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.