TOP
Personal peaks 28
Personal

Personal Peaks 28; verhuis perikelen & alles wat daarbij hoort

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Als jij dit leest, ben ik aan het verhuizen of woon ik al in mijn nieuwe droomhuis. Ik verklap je alvast dat deze Personal Peaks de korste peaks ooit worden. De afgelopen week ben ik zo opgeslokt door  de verbouwing en alles dat daarbij komt kijken, dat ik weinig tijd over had voor andere dingen. Zo last minute gaan er dan toch weer dingen mis, lopen bepaalde zaken niet helemaal synchroon waardoor de planning in de knel komt etc. etc. Als je me op Snapchat volgt (Dejlignl) dan had je alvast een preview kunnen zien van deze Personal Peaks 28 (met beeld), maar mocht je het gemist hebben of het beknopt willen nalezen dan vertel ik je er graag over in deze Personal Peaks 28. Ga je mee terug naar mijn vorige week?

personal peaks 28 pasgeverfde murenVorige week liet ik ook al wat muren zien, maar ik ben gewoon zo dolverliefd op die kleuren. Dit is iets dat dan wel goed ging, de verfkleur in de eetkamer. Weer een kleur van Pure Original , namelijk de kleur Sea Foam. Dat vond ik wel passend als je aan de kust woont. Voor de zitkamer koos ik de kleur skin powder, maar daar schrok ik in eerste instantie wat van toen ik ‘m op de muren zag. Die pakte namelijk wat donkerder uit dan ik had gezien in de winkel. Maar uiteindelijk vind ik ook die kleur heel mooi. Misschien laat ik een home tour zien, als alles af is. Lijkt je dat leuk?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Wat ik dan allemaal op Snapchat vertel wat er misging? Hierboven zie je een kleine compilatie. Ik heb ooit al verteld dat ik meer filmpjes wil gaan doen, op Snapchat kan ik daar mooi een beetje mee oefenen ;)… Gelukkig was het afgelopen week wel af en toe heel mooi weer en kon ik tussen alle stress door even ontspannen wandelen met Cookie (zie uitgelichte foto).

personal peaks 28 pizza

Zoals je hierboven al hoorde, ging er qua coördinatie wel een en ander mis vorige week. Er moet ook nog megaveel gebeuren, dus de eerste tijd wordt het echt een beetje camperen in ons eigen huis, maar hopelijk is het ergens in 2018 helemaal naar wens. Grapje natuurlijk. Duh. Wat ik wel even kwijt wil, is dat het zo fijn is om goede vrienden te hebben. Mijn beste vriendinnetje Loes kwam zondag de hele dag helpen schoonmaken en staat op de verhuisdag ook weer klaar. En tijdens het schoonmaken en dozen sjouwen, stonden andere vrienden ook onverwacht op de stoep met een fles bubbels om ons nieuwe huis te vieren. Stonden we opeens te proosten tussen de sopjes en dozen. Supergezellig!

Verder stond de week een beetje in het teken van pizza en fast food. Afgelopen vrijdag hadden we het helemaal gehad en zijn we lekker op het strand gaan eten. Even verhuispauze! Hadden we ook wel verdiend.

Zaterdag stond er ook nog een picnic van ons adoptie bureau op de planning. Dat was echt heel leuk. Het is heel fijn om verhalen van lotgenoten te horen en verhalen te delen. Zondag had ik een evenement, maar dat heb ik gecanceld. Dat werd echt allemaal te veel.

750e blog artikel op Dejlig

Afgelopen week kwam natuurlijk ook het 750e artikel online. Ik kreeg veel lieve reacties, ook van medebloggers en dat vind ik natuurlijk altijd hartstikke leuk. Heb je al mee gedaan aan de winactie?

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze peaks. Het is nu zondagavond en er moet nog van alles gebeuren, dus ik maak het niet te lang. Hopelijk hebben we morgen gewoon internet in het nieuwe huis, maar dat gaan we allemaal zien.

Hoe was jouw week? Wil je nog iets kwijt over de mijne? Een vraag of opmerking? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.