TOP
personal peaks 26
Personal

Personal Peaks 26

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Sinds ik niet meer voor een werkgever werk, heb ik eigenlijk niets meer met een dag als Pinksteren. Ik ben natuurlijk niet gelovig, dus bij Pinksteren denk ik eigenlijk alleen maar aan dit liedje (leuk liedje trouwens) en dat ik er rekening mee moet houden dat de winkels dicht zijn. Al zijn in Zandvoort dus de winkels helemaal niet dicht, dus dan hoef ik daar ook niet over in de stress te schieten. Anyhow, het is vandaag Tweede Pinksterdag en het is tijd voor de Personal Peaks, want het is ook nog eens maandag. Ben je benieuwd naar mijn belangrijkste wapenfeiten van de afgelopen week? En wat ik een leuke blog van een collega vond? In Personal Peaks 26 vertel ik je er alles over…

pesonal peaks 26 zonsondergangAfgelopen week was het natuurlijk nog fantastisch weer. Ondanks de grote drukte heb ik lekker wat uurtjes op het strand mee gepakt. Maandag kwam mijn beste vriendinnetje en haar vriend en hebben we lekker op het strand gelegen en boekjes gelezen. ’s Avonds aten we met z’n vieren en werden we getrakteerd op deze mooie zonsondergang. Vlak voordat de zon ondergaat, wordt de zee altijd een soort turquoise/blauw/zilver. Dat is echt altijd zo’n magisch gezicht. Liefde voor zonsondergangen!

personal peaks 26 verbouwingOndanks dat het dinsdag nog prachtig weer was, ging ik gewoon weer aan het werk. Er moest nog ontzettend veel geregeld worden. Het huis schiet al lekker op en over twee weken gaan we echt over. Ik kan het bijna niet geloven. Dit is onze haard in de uitbouw. Die komt op de hoogte van de eettafel. Dat was echt zo’n wens die ik al jaren had en die wordt nu werkelijkheid. Ik moet je er wel bij vertellen dat mijn beste vriendinnetje haarden verkoopt, dus we konden dit soort leuke dingen allemaal goed regelen.

personal peaks 26 bloemetjesDe afgelopen tijd is Dejlig enorm gegroeid en op de een of andere manier weten opdrachtgevers me ook steeds beter te vinden. Dat is natuurlijk hartstikke fijn en leuk, maar het betekent ook dat ik het naast de verbouwing ontzettend druk heb met de site. Niet om zielig te doen, want daar hou ik niet van en ik vind het superleuk om te werken, maar ik heb echt dagen gemaakt van 14 uur achter de desktop vorige week. Voor het huis moest er ook nog een vergunning geregeld worden en kwam ik in een soort onnodige bureaucratie terecht en dat kon ik er echt even niet bij hebben. Maar goed. Wat moet dat moet. Hopelijk is het snel opgelost, maar het is best vermoeiend. Dus dan is het echt heel lekker om even te gaan yoga’en of wandelen tussen door. Heerlijk om je hoofd leeg te maken en genieten van al het moois om je heen zoals al deze schattige bloempjes.

personal peaks 26 marktplaatsIk moet het echt even delen. Vorige week zette ik allerlei spullen op Marktplaats. We hadden ooit deze bedbank van Ikea gekocht voor op de logeerkamer, maar nu komt er op de logeerkamer een echt bed dat we over hebben uit ons huis in Amsterdam. Ook hebben we uit Mark’s huis in Budapest nog allerlei prachtige antieke kasten over. Dus ik zette al die spullen erop, een mooi Kelim kleed, antieke meubels en de Ikea bedbank. Wat is er als eerste weg? Sterker nog! Wat is er een paar uur later al weg? De Hemnes bank van Ikea. En ik had ook nog eens 8 gegadigden. Ik vind dat altijd zo wonderlijk. Die antieke kasten gaan echt voor een spotprijs weg notabene en voor deze bedbank vroeg ik best een groot bedrag.

personal peaks the ritual of karmaVrijdag had ik twee pers events. Samen met mijn leuke blog collega Mariska van Marvelousz.com ging ik naar de pers presentatie van de nieuwe Rituals lijn ‘the Rituals of Karma’. Ik ga je daar binnenkort natuurlijk meer over vertellen, maar ik kan alvast verklappen dat het echt weer heerlijke producten zijn! Overigens is het superleuk want Mariska en ik ontmoetten elkaar dik een jaar geleden op een event. Wij waren toen samen echt twee van de oudsten aanwezig (de blogwereld is hartstikke jong) en trokken meteen naar elkaar toe. Inmiddels hebben we er al best wat events op zitten samen en dat is altijd zo leuk!

personal peaks 26 yoga blijburg ritualsDeze foto moet ik even met je delen. Tijdens het event kon je allerlei leuke dingen doen, zoals een meditatie workshop. Het werd gegeven op het strand van Blijburg, dus dat zag er heel idyllisch uit.

personal peaks 26 henna tattooVerder was er een prachtige Indiase dansuitvoering (deze heb ik o.a. op Snapchat gedeeld) en heerlijk eten. Ook kon je een henna tattoo laten zetten en hierboven zie je de mijne. Die ziet er nu trouwens anders uit, want het is nu een roestbruine tekening op mijn huid. Ik vind het eigenlijk best mooi, terwijl ik helemaal niet zo van de tattoos ben.

personal peaks 26 anna nooshin en yara michelsVervolgens gingen we door naar een lunch met Colgate. Colgate komt ook met iets nieuws. Iets spectaculairs nieuws zelfs, namelijk een whitening pen die helemaal niet duur is en je gewoon thuis kunt gebruiken. Ook daar ga ik je binnenkort meer over vertellen. Ter ere van de introductie kregen we een superleuke presentatie over nonverbaal gedrag en we gingen lunchen met deze twee brand ambassadors, namelijk Yara Michels en Anna Nooshin. Ook dat heb je op Snapchat kunnen zien. Het was echt ontzettend leuk en heel intiem. Alles zag er heel mooi uit en Yara en Anna zijn gewoon hele leuke geïnteresseerde vrouwen. Ik heb echt bewondering voor die twee en nu nog meer! 🙂 Overigens delen Anna en ik natuurlijk onze Perzische roots, dus daar konden we even over kletsen. Yara is het gezicht van de nieuwe Colgate Whitening en ik vind dat ze er prachtig op staat met haar mooie glimlach.

personal peaks 26 selfieMisschien heb je mijn persoonlijke doelen artikel gelezen vorige week? Daarvoor had ik een fotoshoot met mezelf gedaan. Ik kreeg veel vragen over de sieraden die ik droeg. Binnenkort komt daar een uitgebreid artikel over, maar de ketting is van Take What You Need (Mi Moneda) en de oorbellen heb ik gekregen van de Happinessboutique.com en als je op de link klikt, dan kom je op de oorbellen terecht. Het staat mooi bij elkaar hè? Ik ben zelf ook heel dol op deze combi en moet stiekem ook een beetje lachen om deze verbaasde mislukte foto :). Overigens krijg je nu 10% korting als je voor meer dan 19 euro bestelt. De code is Dejlig en is geldig tot 19 juni.

personal peaks 26 my happy kitchenVorige week had ik het dus zo druk dat ik bijna geen tv heb gekeken of blogs heb gelezen. Dit recept van Anne-Marie bleef daarentegen wel hangen. Zoals je wel weet, ben ik al een tijdje aan het lijnen, maar als je dan zondigt dan moet je ook goed zondigen. En echt… wat zou ik nu graag een hap uit mijn beeldscherm nemen. Bedankt hiervoor Anne-Marie!

Afgelopen weekend keek ik net als velen naar het ESF, maar daar heb ik verder eigenlijk niets aan toe te voegen. Mijn favorieten hebben niet gewonnen, maar ik ben wel blij dat Rusland niet heeft gewonnen.

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze veel te lange Personal Peaks. Maar ja, er was ook zo veel te vertellen. Komende week ga ik weer hard aan het werk. Gelukkig staan er even geen events op de planning. De week erop namelijk wel weer, maar voor nu even rust. Die events zijn natuurlijk heel leuk, maar kosten ook heel veel tijd. Dat begrijp je vast wel.

Hoe was jouw week? Heb je iets leuks op de planning staan deze Pinksterdagen? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

HEB JE AL MEE GEDAAN MET DE WILKINSON SWORD HYDRO SILK BIKINI WINACTIE?

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.