TOP
personal peaks 25
Personal

Personal Peaks 25

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Whoop, whoop de 25e Personal Peaks al weer! Geen slechte score voor een probeersel. Het was een heerlijke zonnige week en dat mocht natuurlijk ook wel na al die koude dagen van de week ervoor. Ik was vooral bezig met werken (ja, duh dat doe ik elke week), naar het strand gaan, dingen voor het huis regelen, herdenken, de vrijheid vieren en ik zag een tv programma dat enorme indruk maakte. Wat precies de hoogtepunten van vorige week waren, vertel ik je in deze Personal Peaks 25. Ga je mee terug naar vorige week?

Personal peaks 25 gordijnenVerfkleuren, stoffen voor gordijnen, rolgordijnen en dat soort toestanden.. over een paar weken gaan we verhuizen en hoewel we al bijtijds begonnen waren met orienteren, hebben we bepaalde knopen nog niet doorgehakt. Dus gingen we vorige week maar weer op pad. De slaapkamers ben ik inmiddels uit, de babykamer vind ik nog al lastig. Omdat we natuurlijk niet weten of we een meisje of jongetje krijgen, neig ik naar mintgroen/ijsblauw/ijsgroen/zeegroen. Zoiets als hierboven, daar kun je alle klanten mee op.

personal peaks 25 5 meiBegin mei zijn voor mij altijd heftige dagen. Met grootouders die de oorlog hebben overleefd, maar al hun ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen verloren (op een broer van mijn opa na), werd en word er bij ons thuis uitgebreid bij stil gestaan. En dan heb ik ook nog een vader die uit zijn vaderland vluchtte voor het regime. Vrijheid is bij ons ook een groot goed. Op bevrijdingsdag gingen we naar mijn ouders waar we barbecueden met goede vrienden van mijn ouders en hun kinderen. Zij zijn net als mijn vader ook gevlucht uit Iran. Mijn vader maakte een Perzische barbecue en op de foto hierboven zie je een paar van de gerechtjes. We waren met zijn tienen maar er was eten alsof we met zijn dertigen waren. Zo gaat dat met Perzen. Eten in overvloed.

personal peaks 25 gin tonicsHet weekend stond in het teken van gezelligheid. We aten maar liefst drie keer op het strand en er kwamen diverse vrienden onze kant op om de eerste dagen van de zomer te vieren. Vorig jaar was ik enorm van de Aperol Spritz, dit jaar zijn de gin tonics weer terug als favoriet.

personal peaks 25 zonsondergangEn hoppa, ik gooi er nog maar eens een zonsondergang tegenaan. Blijft mooi, toch?

Zondag was het natuurlijk ook Moederdag. Op zich heb ik er het volste vertrouwen in dat ik dit jaar moeder ga worden, maar ik was toch enorm ontroerd dat een van mijn beste mannelijke vrienden me een berichtje stuurde om te vertellen dat hij aan me dacht en dat je niet per sé hoeft te bevallen om moeder te worden. Zijn vrouw en hij zijn vorige maand ouders geworden van een tweede kindje en ik vind het zo ontzettend lief dat ze zo met ons meeleven. Echt heel ontroerend.

Overigens heb ik zelf natuurlijk helemaal geen moeite met het feit dat vrienden en bekenden kinderen krijgen, maar dagen als Moederdag kunnen nog al wel eens confronterend zijn. Niet alleen voor mij natuurlijk, ook voor mensen die hun moeder of een kindje hebben verloren.

Afgelopen week was de eerste uitzending van Met Open Armen. Het programma waar Natasja Froger mensen volgt die een kindje gaan adopteren. Toevallig werd in deze uitzending meteen een stel gevolgd dat een ook een kindje uit de VS ging adopteren. Voor ons was dat dan ook een bijzondere uitzending die ons enorm raakte. Voorafgaand aan het programma hadden we onze familie en goede vrienden op de hoogte gebracht en door middel van deze uitzending konden zij dus ook alvast een beetje zien hoe zo’n adoptie ongeveer is (elke adoptie is anders natuurlijk). Ben je ook geïnteresseerd, dan kun je hierboven de uitzending ook bekijken?

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze peaks. Voor de oplettende lezer; ik heb geen blog van een collega deze week. Ik had er een uitgezocht, maar toen ik wilde plaatsen, bleek het een hele oude blog te zijn, dus ik heb hem niet geplaatst. Niet dat mijn collega bloggers verder geen goede blogs geschreven hebben, ik had niet zo’n zin om geforceerd op zoek te gaan naar een alternatief  😉

Hoe was jouw week? Heb je genoten van het mooie weer? Heb jij toevallig ook de uitzending Met Open Armen gezien? En heb je nog een vraag of opmerking over een van de peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.