TOP
Personal peaks 24
Personal

Personal Peaks 24

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Hallo maandag. Hallo Personal Peaks. Wat een rare week was het? Koningsdag met mijn winterjas aan en dat het dan op 30 april gewoon opeens lekker weer wordt. Misschien had prins Koning Willem 30 april gewoon maar lekker in ere moeten houden en Koningsdag gewoon Koninginnedag moeten laten? Dan hadden wij lekker weer gehad? Had je dat niet kunnen bedenken Willem? Dat was wel een beetje een dieptepunt dat weer op Koningsdag. Wat de hoogtepunten van vorige week waren, vertel ik je in deze Personal Peaks 24. Bovendien vertel ik je welke blog van een collega ik het best vond…Schenk een kopje thee in, dan neem ik je mee naar week 17!

personal peaks 24 jean paul gaultierMaandagochtend begon ik met een leuk pers event. Jean Paul Gaultier gaf in het mooie hotel l’Europe in Amsterdam een presentatie over de nieuwste parfums uit de collectie en de vernieuwde reclame campagne van de oude geuren. Dat deed Jean Paul overigens niet zelf, maar zijn marketing directeur. Na de presentatie liepen we met alle aanwezige pers gezellig naar de Kalverstraat waar de nieuwe pop-up store werd geopend.

De limited parfums van Jean Paul Gaultier zijn trouwens een vrouwelijke geur van Betty Boop en een mannelijke van Popeye. Die laatste is met zijn gestreepte shirtje zelf ook een beetje JP Gaultier. In de store kun je een geestig filmpje zien van Betty Boop en Popeye die dus blijkbaar een affaire hadden voordat Popeye zijn Olive leerde kennen. Wist je dat? Ik niet! Maar goed? Ik vind de Betty Boop JP Gaultier er über schattig uitzien. Een echte must have!

personal peaks 24 tulpenveldenGeen foto van Koningsdag, maar die dag ging ik lekker met vrienden de stad in. We belandden in de kroeg waar we cocktails dronken en we sloten de avond af in een restaurant. Heel gezellig! Maar ook heel koud. Dat had ik al gezegd natuurlijk.

Een ander hoogtepunt was dat ik samen met Desirée een ontzettend leuke zakelijke afspraak had in Driebergen. Er komen zulke leuke samenwerkingen aan! Daar ga je binnenkort meer van terugzien en lezen.

De rest van de week stond vooral in het teken van werken en de verbouwing. Die liep de afgelopen week helemaal op schema 🙂 Toen we gingen kijken voor een kookeiland voor het huis, passeerden we deze tulpenvelden. Ik hou hier zo van. Al die mooie kleuren! Holland op z’n best!

personal peaks 24 oesters op het strandDe week sloten we af met oesters en wijntjes op het strand met onze goede vrienden en hun baby. Voor de baby geen oesters en wijn trouwens. 😉 Wat was het heerlijk weer hè? Echt genieten na al dat horror weer van de afgelopen tijd!

personal peaks 24 josanMisschien heb je afgelopen week mijn blog artikel Wat je niet wilt horen als je een kindje gaat adopteren hebt gelezen? In deze post verwees ik al naar een artikel van Josan. Josan is zelf geadopteerd en ooit leerde ik haar kennen doordat ik naar aanleiding van een artikel over adoptie op haar site terecht kwam. Sindsdien volg ik Josan en dat doe ik met veel plezier. Afgelopen week schreef zij een ontzettend goed blog artikel over een van de vragen die zij vaak krijgt als ze vertelt dat ze is geadopteerd, namelijk ‘En, ga je ooit nog je biologische ouders opzoeken?’  Ik vind het ontzettend fijn om Josan’s blogs over dit thema te lezen. Ook omdat onze blogposts in zekere zin bij elkaar aansluiten. Overigens vind ik het niet alleen fijn om Josan’s adoptie blogs te lezen, maar vind ik haar persoonijke blogs vaak erg goed en geniet ik van haar schrijfstijl.

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze peaks. De komende week komen er weer veel artikelen aan, er staan er zelfs 10 ingepland! En misschien komt er nog eentje bij zelfs. Genoeg te lezen dus!

Hoe was jouw week? Heb je een leuke Koningsdag gehad? Heb jij nog een vraag of opmerking over een van de peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.