TOP
Personal Peaks 23
Personal

Personal Peaks 23

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Nieuwe week, nieuwe Personal Peaks. Afgelopen week kreeg ik een klein lente griepje te pakken en dat kwam HELEMAAL niet goed uit, want er stonden zo’n honderdduizend persevents op de agenda (okay, dat heb ik lichtelijk overdreven), dus ik klokte liters echinacea en citrosan weg, sloeg een dozijn zakdoekenpakjes in en smeerde nog een extra laagje foundation. Een van de persevents heb ik helaas door de griep niet gered, maar bij de rest was ik wel gewoon en dat was leuk, inspirerend, fijn en gezellig. Verder laat ik je in deze Personal Peaks 23 nog wat andere hoogtepunten zien en vertel ik je van welke blog van een collega ik onder de indruk was. Ga je mee terug naar week 16?

Personal peaks 23 perseventsIn plaats van tig foto’s van de verschillende events heb ik een leuke collage voor je in elkaar geflanst. Dat ziet er kleurrijk uit toch? Al die leuke hebbedingen op een rij. Het is leuk om te zien hoe elk pr bureau haar eigen identiteit heeft. Het ene bureau is heel mooi en chique, het andere weer wat meer arty farty.

personal peaks 23 desiree curvaciousDe pr tour deed ik samen met mijn leuke blog vriendinnetje Desirée van Curvacious. We waren ongeveer voor dezelfde events uitgenodigd en besloten samen het rijtje af te lopen. Dat was hartstikke gezellig en leverde deze gezellige foto op die we maakte bij het PR bureau van Specsavers. Ik ben op zoek naar een nieuwe bril en dit model vind ik eigenlijk best leuk!

personal peaks 23 cafe loetjeNa een hele dag inspiratie opdoen, nieuwe collecties bekijken, bijgepraat worden, socializen, leuke blog collega’s spreken, netwerken, foto’s maken, luisteren, praten etc. etc. besloten Desirée en ik de dag in stijl af te sluiten met een biefstuk bij Loetje aan de Amstel. Vroeger toen ik nog in Amsterdam woonde, woonde ik bij de eerste en originele Loetje om de hoek en at ik er best vaak. Eigenlijk eet ik vrijwel nooit meer biefstuk, maar als ik er een eet, dan graag bij Loetje. De beste biefstukken in de wereld! Sorry vega’s!

personal peaks 23 verbouwingVorige week stond vooral in het teken van Dejlig. Behalve de persevents stonden en staan er de afgelopen en komende tijd wat leuke samenwerkingen op de agenda. Ik weet niet of het je is opgevallen, maar er verschijnen de laatste weken ook wat meer blog artikelen.

De verbouwing ging natuurlijk ook gewoon door. Er was nog even kleine paniek, want de badkamer bleek 20 cm korter opgemeten te zijn. Mijn beste vriendin Loes ‘doet’ onze badkamer en gelukkig lagen we vrij snel op een lijn. We krijgen nu gewoon een kleiner bad. Aangezien ik, en die leuke man die je hierboven op de foto in onze nieuwe open keuken en mijn werkkamer ziet wuiven, beiden niet al te groot zijn, maakt dat toch niet zo veel uit. De verbouwing schiet verder al lekker op. Boven is al bijna alles gestuct en op de begane grond ligt de grondvloer er nu in en de electra ook.

personal peaks 23 lifesabout

Ik lijk wel een soort van fan girl van Geertje van Lifesabout.nl (zij zat een paar weken geleden ook al in de peaks), maar deze column over het overlijden van haar broer greep me enorm aan. Geertje kan prachtig schrijven en kan zich enorm kwetsbaar opstellen. Ik heb daar enorme bewondering voor.

Verder was ik enorm onder de indruk van de arrestatie van de journaliste Ebru Umar in Turkije. Ik heb geen zin om hier een enorm politiek statement neer te zetten, maar ik vind het vreselijk om te zien hoe dit soort dingen opeens gebeuren in een ‘Westers’ land.

personal peaks 23 snapchatOm toch nog even terug te gaan naar een luchtig onderwerp: Ik vind Snapchat toch zo leuk! Die filters.. <3 Op de linkerfoto zie je mijn swap met Sylvie Meis en op rechts ben ik geswapt met Cookie. Waarom mijn mond zo raar doet op die foto? Geen idee! De glitters van de foto in het midden wil ik in het echt ook wel een keer op naar een leuk feestje of zo. Anyways.. ik hou van Snapchat. Dus.

En daarmee wil ik deze peaks een beetje gaan afsluiten. Ik trap de week vandaag weer af met een spectaculair pers event. Daar ga ik je volgende week alles over vertellen. En het is natuurlijk Koninginnedag  Koningsdag deze week. Ben ik de enige die nog niet aan die benaming kan wennen? Nou ja! Hopelijk valt het weer mee woensdag. Ik heb er in ieder geval weer zin in…

Hoe was jouw week? Heb jij nog een vraag of opmerking over een van de peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

SaveSave

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.