TOP
personal peaks 22
Personal

Personal Peaks 22

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Nieuwe week, nieuwe Personal Peaks. Een bomvolle dit keer, want ik had een ontzettend drukke en bewogen week en heb dus veel te delen. Dus… zit je er klaar voor? Schenk in plaats van een kopje koffie maar een hele thermoskan in, ik laat je in deze Personal Peaks 22 weer alle hoogtepunten (en deze week ook dieptepunten) zien, vertel je waarvan ik onder de indruk was en wat ik een goede blog van een collega blog vond. Week 15 zag er zo uit:

personal peaks 22 koffie op het strandDe bloemen boven deze peaks kreeg ik van een vriendin omdat ik met haar naar het ziekenhuis ben gegaan. Ik ben dol op bloemen, dus dat is altijd een hoogtepunt. Waar ik ook dol op ben zijn zon, strand en koffietjes. Op maandag begon ik de dag heerlijk met een van mijn oudste vriendinnen (die twee dorpen verderop woont) op het strand met een bakkie. Ik kan daar nog steeds van genieten, na ruim een jaar ben ik daar nog niet aan gewend. Hopelijk blijf ik dat altijd doen?

personal peaks 22 sterfgevallenEn dan begin ik meteen maar met de dieptepunten. Afgelopen week waren er in mijn omgeving namelijk drie sterfgevallen. Of eigenlijk niet in mijn fysieke omgeving, maar wel in mijn familie (in het buitenland). De zoon van mijn neef stierf veel te jong (begin 20) en mijn oudoom overleed. Mijn oudoom heeft een mooie leeftijd bereikt, dus dat is toch wel anders, al zullen ze beiden verschrikkelijk gemist worden. Het vervelende van familie in het buitenland is toch wel dat je er in dit soort cruciale tijden niet voor ze kunt zijn. Ja, je kunt wel bellen en mailen, maar soms is het fijn om elkaar fysiek te zien. Verder verongelukte er ook nog een kennis. Niet dat ik hem verschrikkelijk goed kende, maar we waren wel bevriend op Facebook en hadden zodoende wel eens contact. Op Facebook zag ik dan ook dat hij was overleden en zijn dood is bij mij best wel binnengekomen. Hij was vorig jaar vader geworden en hij had gewoon nog heel lang van zijn gezinnetje moeten kunnen genieten. Ontzettend triest als jonge mensen overlijden.

personal peaks 22 profielboekjesAfgelopen week kregen wij ook eindelijk alle documenten voor de adoptie rond. Je wil niet weten wat je allemaal moet verzamelen als je gaat adopteren. Bovendien moet je voor de VS een soort profielboekje maken. Zoals je wellicht nog wel weet, gaat adoptie uit de VS net wat anders omdat de moeders jou zelf uitkiezen. Ze krijgen dan deze boekjes te zien en daaruit kiezen ze een stel (of meerdere) waar ze mee willen praten om te kijken of ze willen dat hun kindje bij jou gaat opgroeien. De boekjes hadden we ook eindelijk af en kwamen binnen van de drukker. Je begrijpt dat ik heel veel positieve energie aan die boekjes heb meegegeven voordat ze op de post gingen. Overigens kregen we ook meteen weer stom nieuws, want omdat we gaan verhuizen, moeten we opnieuw een ambtenaar langs krijgen in ons nieuwe huis voor het onderzoek. Echt een beetje onzin, want we zijn al helemaal goedgekeurd en als je als je baby een half jaar oud is, gaat verhuizen, komt er ook niemand meer ‘keuren’.

personal peaks 22 jeep renegadeOkay, dan over op het leuke nieuws. Ik kreeg mijn nieuwe auto en daar ben ik ik totaal in mijn nopjes mee! Is ‘ie niet prachtig. Mijn man is de laatste tijd heel veel weg voor werk en we merkten toch wel dat het handig zou zijn om een tweede auto te hebben. Dus dit is ‘m geworden: Een Jeep Renegade. Hij lijkt op deze foto trouwens wel iets groter dan dat ‘ie is.

personal peaks 22 albert heijn aanbiedingKijk, dat is nou een goede aanbieding van Albert Heijn. Not. Ik let nooit zo op prijzen, maar dit viel me op. Een kleine reminder dat je als consument toch altijd alert moet blijven :).

personal peaks 22 haar zit goedIk zou meer selfies gaan oefenen, nou, dan kun je het krijgen ook. Deze plaatste ik op Snapchat. Vorige week had ik allerlei sociale activiteiten. Donderdag ging ik spontaan eten met mijn roomie uit mijn studentenhuis (woont ook in Zandvoort) op het strand en waanden we ons blijkbaar weer even student door net wat te veel te alcohol te consumeren. De volgende dag was ik best wel brakkig, maar mijn haar besloot van de gelegenheid gebruik te maken en wel gewoon goed te gaan zitten.

personal peaks 22 face swap SophieAfgelopen vrijdag was een van mijn beste vriendinnetjes jarig en gaf zij een klein borreltje voor familie en beste vrienden. Daar faceswapte ik voor het eerst van mijn leven. Met Sophie, haar ken je nog wel, en Sophie en ik hadden ons toevallig ook nog heel goed aan de dresscode gehouden. Niet dat die er was, maar we hadden er ons toch aan gehouden. Knap hè? De verjaardag was heel gezellig trouwens. Voor mijn lever was het afgelopen week niet een al te succesvolle week. Snapchat en ik is na een langzame start, nu wel echte liefde trouwens. Ik snapchat me gek.

personal peaks 22 tent 6Want zaterdag hadden we weer een verjaardag van een goede vriend en zondag besloten we oesters op het strand te gaan eten. Dat moest natuurlijk ook met een wijntje erbij, dus ik heb me voorgenomen dat ik deze week geen alcohol ga drinken. Of me dat lukt? Ik drink normaal eigenlijk nooit, tenzij ik allerlei gezellige dingen heb of uit eten ga. Thuis drinken we heel zelden.

personal peaks 22 blogaholicEn van alcohol naar blogtips. Het kan allemaal in de Personal Peaks. Laura schreef dit blog artikel over 7 feitjes die je als blogger echt zou moeten weten. Ze trapte af met dat betaalde linkjes no follow moeten zijn. Daar heb ik ook al vaker naar verwezen, maar ik lees de laatste tijd steeds vaker geluiden dat het echt niet altijd hoeft. Dat is niet waar. Het staat echt in de regels van Google. Ja, je kunt zelf het risico nemen, maar dan niet piepen als je een penalty krijgt. Als een adverteerder jou vraagt om een do follow link te plaatsen, dan zal hij dat anderen ook vragen. Verder is het gewoon weer een goed artikel van Laura. Lezen dus!

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van de Peaks. Het was een overvolle week en de komende week wordt ook weer megadruk, want ik heb op dinsdag en donderdag allerlei pers events en – dagen waarvoor ik ben uitgenodigd. Superleuk! Ik heb er heel veel zin in.

Hoe was jouw week? Heb jij nog een vraag of opmerking over een van de peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in Zandvoort / getrouwd met Mark / mama van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / kat Bada Bing / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

32 COMMENTS
 • Yvon
  3 jaar ago

  Wat een week zeg! Heftig qua emoties, van verdriet naar geluk en weer terug.
  Dat adoptieproces is toch ook wat… Ik weet er te weinig van (lees: niets) om een onderbouwde mening te geven, maar iemand die je huis komt keuren? Het is begrijpelijk dat men een goede omgeving wil voor een kindje, maar een ‘normaal’ gezin krijgt dit toch ook niet? :s

  Anyways, fijn week! Hopelijk is deze wat rustiger!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Nee klopt. Een normaal gezin krijgt dat ook niet. Zouden ze misschien ook eens mee moeten beginnen 😉

 • Anita
  3 jaar ago

  Poeh wat een heftige week zo met de flinke downs en ups! Onwijs stom dat je huis dan opnieuw ‘gekeurd’ moet worden en gave bak zeg!!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Wij vinden het ook stom. Alsof we opeens in een boomhut gaan wonen of zo 😉

 • Margo
  3 jaar ago

  Hoop ups en downs deze week! Wat een vervelend nieuws. Maar je auto is prachtig en je selfie ook!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Dat vind ik ook! 🙂

 • Elaintje
  3 jaar ago

  Wat een bewogen week! En apart die profielboekjes! De voorkant ziet er in ieder geval leuk uit 🙂

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Wat is daar apart aan dan?

   • Elaintje
    3 jaar ago

    Dat je dat aan moet leveren. Ik heb nooit geweten dat zoiets erbij kan horen als je wil adopteren.

    • Karen
     3 jaar ago
     AUTHOR

     Ah okay, ik snapte het al niet 🙂 Als je het interessant vindt, ik heb er over geschreven. Als je rechtsboven zoekt op adoptie kun je al die artikelen vinden.

 • Marjolein
  3 jaar ago

  Wat een leuke selfie!!! En wanneer verwacht je iets te horen vanuit Amerika? Gaat dat nog lang duren denk je?

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ik zei gisteren op Twitter dat ik niets met deze vraag kan. Ik weet dat het aardig bedoeld is, maar nee, dat weet je niet van te voren. Je weet ook niet hoe lang het duurt voordat je zwanger bent. Bovendien… als ik wat zou weten dan zou ik het niet zeggen tot het definitief is. Nogmaals, ik vind het lief dat mensen ermee bezig zijn, maar het is een beetje een rare vraag.

   • Marjolein
    3 jaar ago

    Sorry, ben niet actief op Twitter 😉 Ik zie dat ik de enige ben die die vraag heeft gesteld n.a.v. je post? Het was pure interesse. Je bent heel open over van alles en nog wat, dan lijkt het mij niet raar dat het ook vragen oproept bij mensen. Maar begrijp dat je dat irritant vindt.

    • Karen
     3 jaar ago
     AUTHOR

     Ja de enige onder deze post, maar ik krijg die vraag heel vaak en dat is inderdaad irritant. Terwijl ik weet dat het goed bedoeld is. Maar het is dus een vraag waar wij niets mee kunnen. En als je open bent, wil dat niet zeggen dat je ALLES wilt delen, toch?

 • Josan
  3 jaar ago

  Elke keer als ik op Snapchat foto’s van jou bij het strand zie, ben ik jaloers 🙂 Ik hoop dat de adoptieprocedure nu voorspoedig gaat.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Haha, het is ook een fijne plek om te wonen. Maar jij woont ook mooi! In mijn hometown.

 • Poeh, wat een golfbeweging qua emoties deze week. Om maar even op het positieve te focussen: leuk, die boekjes voor de adoptie, wel bijzonder wat er allemaal bij komt kijken he. En wat een mooie nieuwe auto. Fijn dat je er gelukkig mee bent, ha! Groot gelijk! Die blogpost van Laura had ik ook gelezen. Verbazingwekkend dat bedrijven er toch om vragen terwijl het helemaal niet mag, eigenlijk te bizar voor woorden. Kun je daar niet ‘ergens’ melding van maken dat het bedrijf bijvoorbeeld een boete krijgt?

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Dat wordt ook wel gedaan hoor Loes. Google houdt bepaalde bedrijven en bloggers ook echt wel in de gaten. En Google wordt ook steeds slimmer. Mensen denken het te omzeilen, maar uiteindelijk gaat het ze veel meer kosten dan lief.

 • Judith
  3 jaar ago

  Wat een heftige week zeg!! Gecondoleerd en gefeliciteerd dan naar.. Je haar zit prachtig, en je auto is geweldig!! Ik hoop je donderdag nog even tegen te komen, zou wel erg leuk vinden ❤

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ja, zou zeker leuk zijn. Maar het is zo’n drukke dag, zul je altijd zien dat we elkaar mislopen. 🙁

 • Jantine
  3 jaar ago

  Ik hoop mee dat je positieve energie geholpen heeft! Gelukkig had je ook veel fijne dingen deze week, dat zal je ook extra hard nodig gehad hebben denk ik. Gecondoleerd met de drie sterfgevallen …

  En je haar zit inderdaad geweldig op de selfie 🙂

 • sunny mama
  3 jaar ago

  Phoeh, dat was me het weekje wel!
  Ook al bevonden de overledenen zich niet in je directe fysieke omgeving, toch kan zo’n overlijden een grote impact op je hebben, vooral wanneer de mensen in kwestie nog (erg) jong waren. Alleszins gecondoleerd.

  Goed dat je die ‘aanbieding’ van AH expliciet vermeldt. Wat mij ook al vaker is opgevallen, is dat AH producten die niet in de aanbieding zijn net boven of onder zo’n bonusreclamekaartje legt. Dan denk je dat de aanbieding op dat product slaat, kom je bij de kassa, blijkt dat niet zo te zijn. AH is daar heel sneaky (en misleidend) in, dus altijd goed de bon nakijken!

  Leuke selfie, trouwens. Dat van dat ‘brak’, dat wéét jij, maar wij zien het niet, hoor… als je het er niet bij had gezegd. 😉

  Gefeliciteerd met je nieuwe auto. Wat een geweldige bak, zeg!

  Ik wens je een fijn nieuwe week Karen.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Dank je en jij ook een fijne week.

 • Nicole
  3 jaar ago

  Wat een gave bak zeg, die jeep! Snap dat je er heel blij mee bent.. Wij hebben ook een nieuwe auto maar dat is zo’n degelijke gezinsauto haha. Wat naar trouwens van je kennis en je familieleden 🙁 Allemaal in 1 week ook nog eens en wat je zegt.. die jonge mensen.. Vreselijk!
  IK wens je een hele fijne nieuwe week toe!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Degelijk is ook fijn!

 • Desirée
  3 jaar ago

  Wow wat een heftige week qua emoties lijkt me zo.. Wat ben je prachtig op die selfie (nouja, sowieso ben je mooi maar je staat er goed op!) en ik kijk ernaar uit je donderdag weer te gaan zien! X

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ik heb er zo’n zin in! Samen op boevenpad 🙂 X

 • saskia
  3 jaar ago

  Wat moet het heerlijk zijn zeg om de week te beginnen met koffie aan het strand. Wauw, ik kan mij voorstellen dat je daar niet aan kan wennen. Lekker van genieten! De boekjes zien er mooi uit. Wat raar inderdaad van die keuring, soms gaan dingen zo ontzettend krom en kost het eigenlijk alleen maar tijd en geld 🙁

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ja stom hè? En nu blijkt ‘onze’ ambtenaar ook nog eens morgen met vervroegd pensioen te gaan. Heel vervelend! Krijgen we iemand die ons niet kent.

 • Marije
  3 jaar ago

  Mooie momenten en supet gave auto.

  Hopelijk heeft je positieve energie geholpen. Hoop echt dat het helpt en het proces versnelt!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ik hoop het ook! Dank je!

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.