TOP
personal peaks 22
Personal

Personal Peaks 22

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Nieuwe week, nieuwe Personal Peaks. Een bomvolle dit keer, want ik had een ontzettend drukke en bewogen week en heb dus veel te delen. Dus… zit je er klaar voor? Schenk in plaats van een kopje koffie maar een hele thermoskan in, ik laat je in deze Personal Peaks 22 weer alle hoogtepunten (en deze week ook dieptepunten) zien, vertel je waarvan ik onder de indruk was en wat ik een goede blog van een collega blog vond. Week 15 zag er zo uit:

personal peaks 22 koffie op het strandDe bloemen boven deze peaks kreeg ik van een vriendin omdat ik met haar naar het ziekenhuis ben gegaan. Ik ben dol op bloemen, dus dat is altijd een hoogtepunt. Waar ik ook dol op ben zijn zon, strand en koffietjes. Op maandag begon ik de dag heerlijk met een van mijn oudste vriendinnen (die twee dorpen verderop woont) op het strand met een bakkie. Ik kan daar nog steeds van genieten, na ruim een jaar ben ik daar nog niet aan gewend. Hopelijk blijf ik dat altijd doen?

personal peaks 22 sterfgevallenEn dan begin ik meteen maar met de dieptepunten. Afgelopen week waren er in mijn omgeving namelijk drie sterfgevallen. Of eigenlijk niet in mijn fysieke omgeving, maar wel in mijn familie (in het buitenland). De zoon van mijn neef stierf veel te jong (begin 20) en mijn oudoom overleed. Mijn oudoom heeft een mooie leeftijd bereikt, dus dat is toch wel anders, al zullen ze beiden verschrikkelijk gemist worden. Het vervelende van familie in het buitenland is toch wel dat je er in dit soort cruciale tijden niet voor ze kunt zijn. Ja, je kunt wel bellen en mailen, maar soms is het fijn om elkaar fysiek te zien. Verder verongelukte er ook nog een kennis. Niet dat ik hem verschrikkelijk goed kende, maar we waren wel bevriend op Facebook en hadden zodoende wel eens contact. Op Facebook zag ik dan ook dat hij was overleden en zijn dood is bij mij best wel binnengekomen. Hij was vorig jaar vader geworden en hij had gewoon nog heel lang van zijn gezinnetje moeten kunnen genieten. Ontzettend triest als jonge mensen overlijden.

personal peaks 22 profielboekjesAfgelopen week kregen wij ook eindelijk alle documenten voor de adoptie rond. Je wil niet weten wat je allemaal moet verzamelen als je gaat adopteren. Bovendien moet je voor de VS een soort profielboekje maken. Zoals je wellicht nog wel weet, gaat adoptie uit de VS net wat anders omdat de moeders jou zelf uitkiezen. Ze krijgen dan deze boekjes te zien en daaruit kiezen ze een stel (of meerdere) waar ze mee willen praten om te kijken of ze willen dat hun kindje bij jou gaat opgroeien. De boekjes hadden we ook eindelijk af en kwamen binnen van de drukker. Je begrijpt dat ik heel veel positieve energie aan die boekjes heb meegegeven voordat ze op de post gingen. Overigens kregen we ook meteen weer stom nieuws, want omdat we gaan verhuizen, moeten we opnieuw een ambtenaar langs krijgen in ons nieuwe huis voor het onderzoek. Echt een beetje onzin, want we zijn al helemaal goedgekeurd en als je als je baby een half jaar oud is, gaat verhuizen, komt er ook niemand meer ‘keuren’.

personal peaks 22 jeep renegadeOkay, dan over op het leuke nieuws. Ik kreeg mijn nieuwe auto en daar ben ik ik totaal in mijn nopjes mee! Is ‘ie niet prachtig. Mijn man is de laatste tijd heel veel weg voor werk en we merkten toch wel dat het handig zou zijn om een tweede auto te hebben. Dus dit is ‘m geworden: Een Jeep Renegade. Hij lijkt op deze foto trouwens wel iets groter dan dat ‘ie is.

personal peaks 22 albert heijn aanbiedingKijk, dat is nou een goede aanbieding van Albert Heijn. Not. Ik let nooit zo op prijzen, maar dit viel me op. Een kleine reminder dat je als consument toch altijd alert moet blijven :).

personal peaks 22 haar zit goedIk zou meer selfies gaan oefenen, nou, dan kun je het krijgen ook. Deze plaatste ik op Snapchat. Vorige week had ik allerlei sociale activiteiten. Donderdag ging ik spontaan eten met mijn roomie uit mijn studentenhuis (woont ook in Zandvoort) op het strand en waanden we ons blijkbaar weer even student door net wat te veel te alcohol te consumeren. De volgende dag was ik best wel brakkig, maar mijn haar besloot van de gelegenheid gebruik te maken en wel gewoon goed te gaan zitten.

personal peaks 22 face swap SophieAfgelopen vrijdag was een van mijn beste vriendinnetjes jarig en gaf zij een klein borreltje voor familie en beste vrienden. Daar faceswapte ik voor het eerst van mijn leven. Met Sophie, haar ken je nog wel, en Sophie en ik hadden ons toevallig ook nog heel goed aan de dresscode gehouden. Niet dat die er was, maar we hadden er ons toch aan gehouden. Knap hè? De verjaardag was heel gezellig trouwens. Voor mijn lever was het afgelopen week niet een al te succesvolle week. Snapchat en ik is na een langzame start, nu wel echte liefde trouwens. Ik snapchat me gek.

personal peaks 22 tent 6Want zaterdag hadden we weer een verjaardag van een goede vriend en zondag besloten we oesters op het strand te gaan eten. Dat moest natuurlijk ook met een wijntje erbij, dus ik heb me voorgenomen dat ik deze week geen alcohol ga drinken. Of me dat lukt? Ik drink normaal eigenlijk nooit, tenzij ik allerlei gezellige dingen heb of uit eten ga. Thuis drinken we heel zelden.

personal peaks 22 blogaholicEn van alcohol naar blogtips. Het kan allemaal in de Personal Peaks. Laura schreef dit blog artikel over 7 feitjes die je als blogger echt zou moeten weten. Ze trapte af met dat betaalde linkjes no follow moeten zijn. Daar heb ik ook al vaker naar verwezen, maar ik lees de laatste tijd steeds vaker geluiden dat het echt niet altijd hoeft. Dat is niet waar. Het staat echt in de regels van Google. Ja, je kunt zelf het risico nemen, maar dan niet piepen als je een penalty krijgt. Als een adverteerder jou vraagt om een do follow link te plaatsen, dan zal hij dat anderen ook vragen. Verder is het gewoon weer een goed artikel van Laura. Lezen dus!

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van de Peaks. Het was een overvolle week en de komende week wordt ook weer megadruk, want ik heb op dinsdag en donderdag allerlei pers events en – dagen waarvoor ik ben uitgenodigd. Superleuk! Ik heb er heel veel zin in.

Hoe was jouw week? Heb jij nog een vraag of opmerking over een van de peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.