TOP
personal peaks 21
Personal

Personal Peaks 21

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

En oh ja, er is weer een week voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor de Personal Peaks. Normaliter vind ik de tijd veel te snel gaan, maar sinds we binnenkort gaan verhuizen, kan het me allemaal niet snel genoeg gaan. Ik ben klaar voor een volgend hoofdstuk. Maar eerst blik ik nog even terug op de afgelopen week met deze Personal Peaks 21. Wat waren de hoogtepunten van mijn vorige week? Wat vond ik de leukste blogs van collega bloggers? Ik neem je mee terug naar week 14. Ga je mee?

personal peaks 21 selfieVorige week wisselde regen zich af met zon. Op zich is dat natuurlijk vrij normaal als je in Nederland woont. Door dit Snapchat filter waande ik me even op een tropisch eiland. Ik begin Snapchat trouwens steeds leuker te vinden. De eindeloze monologen sla ik wel graag over, maar korte grappige filmpjes vind ik heel leuk! Zo lang mensen zich maar niet te serieus nemen?

personal peaks 21 cowboy truiOkay, even een kleine Weight Watchers update. Ik had namelijk stiekem even een Weight Watchers dip. En dan geen dip in het afvallen, want ik val nog elke week af. Hoera! Maar meer het punten tellen. Ik ben er even klaar mee. Als je me al wat langer kent, dan weet je dat ik vroeger mensen heb begeleid bij afvallen. Ik weet dus eigenlijk best veel van gezonde voeding en diëten af. Momenteel heb ik het systeem wel echt onder de knie en daar heeft Weight Watchers me ook zeker mee geholpen. Inmiddels ben ik ruim 5 kilo afgevallen en dat merk ik aan alles. Ik heb nieuwe broeken gekocht omdat m’n oude echt van m’n kont afzakten. Binnenkort pak ik het wel weer op, maar nu even niet. Zo lang ik nog steeds afval, vind ik het ook minder noodzakelijk. Dit is momenteel echt mijn favoriete sweater trouwens. Ik hartje sweaters!

personal peaks 21 uitbouwKijk nou… de pui zit er al in van de uitbouw. Het schiet echt op! We hadden afgelopen week wel een kleine tegenvaller, maar hopelijk kunnen we nog steeds eind mei verhuizen, want verder liggen we nog perfect op schema. Afgelopen week was ik veel bezig met het huis. Spullen inpakken, uitzoeken, dingen uitkiezen zoals lampen, spiegels etc. etc.

Verder at ik afgelopen week met twee goede vriendinnen van mij in Rotterdam. Dat soort avonden zijn altijd te kort. Ik ken deze vriendinnen al meer dan 20 jaar en we eten zo ongeveer om de drie maanden met elkaar, maar van mij zou dat best vaker mogen.

personal peaks 21 lopen voor lymeBoven deze peaks zie je een foto van het Henschotermeer. Mooi plaatje hè? Het ziet er heel rustig en vredig uit, maar een half uur eerder was het er ontzettend druk. Toen vond er namelijk Lopen voor Lyme plaats. Een vriend van Mark en mij heeft Lyme en lopen voor Lyme is een sponsorloop waar mensen geld kunnen ophalen om Lyme slachtoffers te kunnen helpen. Mark liep met veel vrienden mee voor onze vriend en ik ging natuurlijk mee om ze aan te moedigen. Precies een jaar geleden stond Karen Verlinden op Dejlig in de spotlight om over haar ziekte te praten. Toevallig werd dat interview deze week weer ontzettend goed gelezen. Dat vind ik fijn om te zien, want wat mij betreft kan er niet genoeg aandacht voor de vreselijke ziekte zijn. Gelukkig werd er met het Lopen voor Lyme meer dan een half miljoen euro opgehaald.

personal peaks het is marg

Vorige week las ik dit bericht en ik vraag me nog steeds af of het waar is? Een moeder die een relatie met haar zoon krijgt en nu een kind van hem wil? Dat soort scenario’s vallen toch bijna niet te verzinnen? Nee, doe me dan maar leuke reisverslagen van collega bloggers. Margo ging naar Budapest en ik genoot op Instagram en haar blog lekker mee! Mark heeft heel lang in deze mooie stad gewoond en heeft er zelfs nog een appartement. Dat is inmiddels verhuurd, maar ik heb mooie herinneringen aan die plek. Hopelijk gaan we zelf ook weer snel een keer die kant op. Verder werd ik ook heel blij van Diana die naar Curaçao is geëmigreerd en wederom een jaloersmakend verslag plaatste op haar mooie blog. Jaren geleden ben ik op Curaçao geweest omdat mijn neef er trouwde, maar ik wil er zo graag weer eens naar toe!

Misschien wil ik wel gewoon heel graag met vakantie? Hmmm. Eerst maar eens verhuizen..Trouwens… voor ik het vergeet… vorige week stonden ook voor het eerst Cindy en Najat’s columns op Dejlig. Ik ben benieuwd hoe je dat vond? Heb je ook zo genoten van die columns? Heb jij verder een lekkere week gehad? Is er verder nog iets dat je wilt zeggen over bovenstaande Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.