TOP
personal peaks2017
Personal

Personal Peaks 2017 (de hoogtepunten en Best of Nine)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Er zijn best wel eens wat jaren geweest dat ik terugkeek op het afgelopen jaar met een niet al te best gevoel. Ja natuurlijk waren er ook leuke dingen gebeurd, maar vooral toen ik single was of toen onze kinderwens niet beantwoord werd, vond ik oudejaarsavond echt een ding. Hoopvol met een glas champagne proostend op het volgende jaar dat zo veel beter zou moeten worden. Gelukkig kan ik de afgelopen twee jaar echt met een intens gelukkig gevoel op het vorige jaar terugkijken en alleen maar hopen dat het volgende jaar weer net zo mooi word…Ik vertel je er meer over in deze Personal Peaks 2017 en laat je de Best of Nine van Instagram zien.

Personal Peaks 2017

personal peaks 60 familieportret
Vorig jaar heb ik een heel uitgebreid overzicht gemaakt van 2017, maar toen was er ook zo veel gebeurd. We kregen een kind en verhuisden naar ons droomhuis. Dit jaar was eigenlijk vooral een jaar van rust. Genieten van ons prachtige ventje in ons mooie nieuwe huis. Op werkgebied was het wel heel hectisch, maar daar kom ik later op terug.

Eerst even de Personal Peaks 2017:

Januari

In de VS leerden we een ander stel kennen waarvan hun zoontje op dezelfde dag geboren was. We raakten heel goed bevriend en vierden oud & nieuw samen in Zeeland. En dit jaar doen we dat weer. Lekker knus met zijn zessen. Het nieuwe jaar begon dus prachtig in Zeeland. Dit jaar hebben we zelfs een eigen huisje gehuurd en blijven we 5 dagen.

Februari

Voor het eerst als gezin op vakantie! Naar Spanje. Ik vond het best spannend met zo’n baby. Maar gelukkig ging het vliegen goed en verkopen ze in Spanje ook gewoon spullen voor baby’s.

In februari nam ik ook afscheid van Dejlig en verhuisde naar Karenz. Dat voelde een beetje als thuiskomen :). Al mis ik het magazine bloggen soms ook een beetje.

Maart

Robin en ik gingen voor het eerst samen fietsen, maar dat was geen succes. Ook ging Robin voor het eerst mee naar onze favoriete strandtent en hakten we de knoop over het kinderdagverblijf.

April

De kleine man ging voor het eerst uit logeren. Een nachtje maar. Ook dat vond ik best een ding.

We vierden Koningsdag met goede vrienden en hun kinderen. Dat was wel even grappig, want dat vierden we vroeger samen in de kroeg. Nu deden we een rondje en een drankje het dorp en borrelden vervolgens thuis.

Mei

Aangezien het fietsen met een zitje voorop niet echt een succes was, kocht ik in mei een hele luxe bakfiets. En ja, dat was een hoogtepunt. Maar dat vonden jullie ook getuige mijn Best of Nine.

Juni

personal peaks 73 taart

In juni werkteil mezelf bijna over de kop, deden we een fotoshoot als gezin en werd Robin al weer 1 jaar oud! Dat moest gevierd worden natuurlijk. Ik ben nog steeds zwaar onder de indruk van de taart die ik liet maken.

Helaas overleed in juni ook mijn tante, wat natuurlijk enorm verdrietig was.

Juli

Vooral ook omdat we in juli naar de VS gingen en het doel was onder andere ook om mijn tante nog te zien. Dat is helaas niet gelukt. Gelukkig hadden we wel een heerlijke vakantie en besloot ik het er echt van te nemen en niet te werken.

Toen we net in de VS aankwamen, waren we ook 5 jaar getrouwd. En Robin kreeg de waterpokken. Ook dat nog. Was ook nog al een toestand trouwens.

Augustus

Na bijna 4 weken in de VS kwamen we in augustus weer thuis en kreeg de website een ander jasje.

September

interview in de grazia

In september stond ik met een interview in de Grazia.

Oktober

De maand dat onze procedure voor een tweede kindje van start ging en we een soort heel raar examen moesten doen. Robin ging voor het eerst naar de kapper. Ook dat vond ik nog al een Peak.

November

We vierden ons 5 jarig huwelijksjubileum en gingen met z’n allen naar de intocht van Sinterklaas. Daarnaast besloot ik part time te gaan werken, wat best wel een overwinning was op mezelf en voor mijn gezin.

December

De laatste maand van het jaar! We vierden Sinterklaas. Ik ging nog lekker op yoga weekend (heb je al mee gedaan aan de winactie) en had superleuke events met collega bloggers. Met Kerst hadden we allemaal leuke events staan met familie en vrienden, maar omdat Robin en ik ziek waren, bleven we thuis. En dat was stiekem heerlijk. 29 december vertrokken we naar Zeeland om oud en nieuw te vieren met onze vrienden en zo is het cirkeltje weer rond.

Best of Nine

personal peaks 2017 best of nine

Grappig om te zien dat wat jullie leuk vonden op Instagram best wel overeen kwam met mijn eigen Personal Peaks 2017. Vooral de familiefoto’s deden het goed. Lekker wandelen met het gezin, de vakantie in de VS en mijn lievelings der lievelingsfoto’s van de fotoshoot.

Sinterklaas met de familie, mijn nieuwe bakfiets, Robin’s eerste verjaardag en zijn taart en de foto van ons huwelijk. Ik vind het mooi. Het is een mooi rijtje zo. Al vond ik deze foto’s ook best wel mooi om te zien (al zeg ik het zelf):

personal peaks 2017 robin

Doel 2018

En dan nog heel even in het kort mijn doelen voor 2018. Wat ik graag wil in het nieuwe jaar is meer verdieping. Meer rust en meer kunnen genieten van mijn gezin. Meer stil kunnen staan bij de dingen die mooi zijn in het leven en minder gehaast leven met continu maar deadlines. Ik ben daarmee al op de goede weg, maar ik wil die weg graag blijven bewandelen. Daarnaast hoop ik natuurlijk op gezinsuitbreiding, maar als dat niet gebeurt, is dat absoluut geen drama.

En tot zo ver de Personal Peaks 2017. Wat ik in het begin al schreef: Eigenlijk hoop ik dat 2018 net zo’n mooi jaar wordt als dit jaar is geweest.

Ik wens je een prachtig uiteinde en alvast het aller-, allerbeste voor 2018!

Wat was jouw persoonlijke hoogtepunt dit jaar? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.