TOP
personal peaks 20 zonsondergang
Personal

Personal Peaks 20

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Terwijl ik deze Personal Peaks typ is het zondagavond bijna 7 uur en buiten schijnt de zon nog en is het dus ook nog hartstikke licht. Hoera voor de lente! Hoera voor weer ’s avonds foto’s kunnen maken met natuurlijk licht en hoera voor heerlijke zondagen met zonder jas naar buiten weer. En hoera voor deze Personal Peaks 20 waarin ik je de rest van de hoogtepunten van afgelopen week ook nog ga vertellen. Wat gebeurde er allemaal en wat vond ik een leuke blog van een blog collega? Ik neem je mee naar vorige week…

personal peaks 20 ijsjeMijn eerste ijsje van het seizoen. Ik at hem afgelopen week. Er waren een paar heerlijke zonnige dagen vorige week en dan zijn de zonsondergangen toch echt het mooist (zie foto boven het artikel). Het is zo heerlijk om na een lange werkdag spontaan te besluiten een hapje op het strand te gaan eten en te genieten van de prachtige luchten. Je moet trouwens altijd snel zijn met zo’n foto maken, want in een paar minuten is de zonsondergang al weer voorbij.

personal peaks 20 verbouwingOns huis begint ook al ergens op te lijken. Zoals je ziet, schiet het lekker op met de uitbouw. Afgelopen week is de pui ook al gebracht, dus die gaat er deze week ook in. Hopelijk kunnen we over een week of zes al verhuizen!

Verder.. en daar heb ik geen foto’s van gemaakt, gingen we uit eten voor mijn moeders verjaardag. Mijn moeder werd afgelopen vrijdag 70 en we vierden dat met de familie in het restaurant waar wij diverse familiediners gevierd hebben en waar ook Mark en mijn huwelijksdiner plaatsvond.

personal peaks 20 gebroken voetVorige week donderdag verhuisde een van mijn betere vriendinnen ook naar Zandvoort (had ik vorige week ook al verteld). Je begrijpt dat ik daar ontzettend blij mee ben. Het is zo fijn om goede vrienden in de buurt te hebben. Zaterdag zouden we de verjaardag van haar vriend vieren in het nieuwe huis. ’s Ochtends kreeg ik een app van de vriendin dat ze van de trap was gevallen en of ik het nummer van een huisarts had. Ik stelde voor dat het misschien beter was om naar de Eerste Hulp te gaan om even een foto te maken. En omdat zij en haar vriend een baby hebben van 7 maanden zouden Mark en ik haar wel even brengen. Eigenlijk dachten we allemaal dat ze haar voet gewoon ernstig gekneusd had, maar toen er na uren in het ziekenhuis eindelijk een foto werd gemaakt, bleek het toch echt gebroken. Dus dat werd gipsen. Dus die dag liep ietwat anders dan gepland. Wij zouden eigenlijk gordijnen gaan uitzoeken, maar dat moet dus maar volgende week. Ach ja, daar zijn vrienden voor natuurlijk. Overigens wil ik nog wel even een compliment maken voor het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Wat een fantastische mensen werken daar. Iedereen was super aardig en enorm behulpzaam. Zorg met een gouden randje!

personal peaks 20 moeders van een kind met het syndroom van downZaterdag stond de Saturdays Stories in het teken van moeders met een kind met het syndroom van Down. Morgen ga ik je in een column/editorial uitgebreid vertellen over de reacties die naar aanleiding van dit artikel volgden, want daar ben ik enorm door geraakt én aangeslagen. De meeste reacties waren echt prachtig, maar er zaten ook wat reacties bij… Anyways… ik kom er morgen op terug. Maar ik wilde het wel alvast noemen, want dit interview was echt een van de topics van mijn vorige week en een van de best gelezen artikelen ooit. Dat ook nog..

personal peaks 20 lifesaboutVorige week stond half Instagram op z’n kop. De helft van de bloggers die ik volg, bedelde of je toch echt je kon gaan abonneren op updates. Nou ja, ik ben gekke henkie niet. Ik volg bijna 300 mensen en ik heb echt geen zin om de helft van de dag notificaties te krijgen van Jopie of Janet die een foto van nieuwe lipstick, een broodje ei, of de honderdste foto van haar kind post op Instagram. Bovendien was het wederom paniek om niets want zo veel ging er (nu) niet veranderen. Mensen kopiëren zo vaak klakkeloos een bericht van een ander? Misschien is het een idee dat mensen zich eerst wat beter laten informeren voordat ze als een makke kudde achter dat ene schaap aanrennen? Blog collega Geertje schreef er in ieder geval een leuk vermakelijk spot on blog artikel over waar ik me, heel verrassend, helemaal in kon vinden.

personal peaks 20 mcosterEn mijn jeugdvriendje Mischa Coster postte dit plaatje op Instagram over de kwestie.  Mischa is media psycholoog en wordt vaak gevraagd om op TV als expert zijn mening te geven. Ik moest wel lachen om dit plaatje, maar het is natuurlijk ook gewoon waar. Als je gezien wilt worden en je post leuke content, dan word je heus wel gezien… 🙂

Net zoals ik natuurlijk ook hoop dat je deze Personal Peaks hebt gezien, haha. Want ik ben aan het einde gekomen en ik hoop niet dat ik voor niets heb zitten typen natuurlijk.

Heb jij een lekkere week gehad? Lekker genoten van het weer? En wat vond jij van de Instagram paniek? Is er verder nog iets dat je wilt zeggen over bovenstaande Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

SaveSave

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.