TOP
personal peaks takewhatyouneed
Personal

Personal Peaks #2

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Yes, de nieuwe rubriek heeft het overleefd. Jullie vonden het leuk om te lezen, wat compacter dan de diary en ik hoorde zelfs tussen de regels door wat geluiden dat bepaalde iemanden (ik noem geen namen ;)) een diary eigenlijk stom vinden, dus dat ze blij waren dat ik ermee stopte. Gelukkig waren die iemanden (of eigenlijk iemand) wel heel erg in de minderheid. Maar goed, blij dat iedereen de Peaks wel kon waarderen en daarom zijn we vandaag aangekomen bij de Personal Peaks #2. Benieuwd wat ik allemaal leuk, mooi, bijzonder, indrukwekkend vond? Ik ga het je vertellen. Kijk en lees je mee?

personal peaks vogels naar het zuiden

Afgelopen week was een nog al rare week. Ik kreeg een voorstel waar ik verder hier niet al te diep op in wil gaan, omdat ik nou eenmaal niet alles hier kan bespreken in verband met de privacy van anderen, maar het zette mijn week nog al op zijn kop. Gelukkig was het niet een al te drukke week, dus ik had goed de tijd om na te denken, maar ik ben er nog niet uit. En dat is eigenlijk alles wat ik erover ga zeggen. Stom hè? 😉

En wat is er nou fijner als je aan het piekeren bent, om in de duinen je hoofd leeg te maken en te genieten van de natuur en dieren om je heen? Nou, niets dus. Deze zwerm vogels vloog over de duinen richting het zuiden en nu het buiten echt wat kouder begint te worden, zou ik best wel mee willen. Het lijkt me sowieso heel tof om te kunnen vliegen. Ik droom wel eens dat ik een beginnetje met vliegen maak, maar als het net een beetje lijkt te gaan lukken, word ik wakker. Zijn er dromen experts in de zaal die dat kunnen verklaren?

personal peaks nieuwe badkamer

Hoe handig is het als je beste vriendin in het natuursteen, haarden en dat soort toestanden zit? Reuze handig. Afgelopen donderdag gingen Mark en ik op bezoek bij Loes in de showroom om de stenen, het sanitair en het design voor de nieuwe badkamer en de rest van de stenen en de haarden voor onze nieuwe casa uit te zoeken. De tekening hierboven had Loes alvast gemaakt en was slechts een opzetje, maar ik vind het er al heel profi uitzien. En we hebben als het goed is al hele mooie dingen uitgekozen. We moeten nu alleen nog even terug om de kleuren ook in het daglicht te bekijken.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Afgelopen weekend zag ik bovenstaande documentaire over Nina Simone. De Afro-Amerikaanse jazz, blues, soul zangeres, pianiste en burgerrechtenactiviste. Ik vind Nina Simone een van de beste artiesten aller tijden, maar om heel eerlijk te zijn, kende ik het verhaal achter Miss Simone helemaal niet en dat verhaal maakte een behoorlijk grote indruk op me. Ik wil er niet al te veel over vertellen, maar ik kan je echt aanraden zelf de documentaire What Happened, Miss Simone? op Netflix te bekijken. Echt een prachtige docu, die iedereen gezien zou moeten hebben.

personal peaks liever voordelig

Geen idee wanneer ik haar ontdekte (of zij mij), maar opeens was Godelieve er met haar blog Liever Voordelig, een blog over onder andere besparen. Nou moet je weten, dat ik helemaal niet zo’n spaarder ben en ik ook eigenlijk nooit zo met besparen bezig ben, tenzij het om grote aankopen gaat. Ik ga niet naar een andere supermarkt, omdat iets daar net iets goedkoper is. Toch vond ik de blog van Godelieve meteen al interessant en dat komt denk ik omdat ik Godelieve een lief en leuk mens vind. Bovendien hebben Godelieve en haar man het helemaal niet gemakkelijk, maar staat zij wel heel positief in het leven. En ze geeft interessante tips, over met voorraad de winter door bijvoorbeeld. Of hoe je vanaf huis een zakcentje kunt bijverdienen. Al met al is Godelieve’s blog een aanrader.

En dan nog even over mijn eigen blog. Want zie je die mooie ketting boven dit artikel? Die kreeg ik van de lieve dames van Mi Moneda. Het is uit de lijn Take What You Need en ik zal binnenkort wat uitgebreider over dit nieuwe concept vertellen, want ook deze sieraden vind ik weer een aanrader. Zeker met de kerstdagen in zicht!

En dat was al weer de tweede Personal Peaks.

Heb jij de documentaire over Nina Simone gezien? Of ben je er in geïnteresseerd? Is er verder iets waar je wat over wilt zeggen? Ik ben heel benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.