TOP
personal peaks 19
Personal

Personal Peaks 19

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Goedemorgen! Het is vandaag een ontzettend stormachtige Tweede Paasdag en doordat mijn paasweekend toch wat drukker uitviel dan gepland, ben ik vandaag niet zo stipt qua tijd als normaal met publiceren. Net zoals het weer vandaag was het ook een stormachtige week; de aanslagen in Brussel, Pakistan en Irak en Johan Cruijff die overleed, het was nog al wat. Daar was ik van onder de indruk. Ik ben sowieso nog al van het nieuws onder de indruk de afgelopen tijd. Ik vertel je er alles over in deze personal peaks, ik laat je de hoogtepunten op de agenda zien en de mooiste blog van een blogcollega. Personal Peaks 19 zit weer bomvol, dus laten we snel beginnen…

personal peaks 19 the beautystore mooiprHet is niet zo’n duidelijke foto, maar afgelopen week was ik uitgenodigd door een pr bureau voor een van de leukste beauty evenementen van het jaar: the Beauty Store. Allemaal toonaangevende beautymerken presenteren zichzelf op dit event en als blogger kun je bij de verschillende ‘winkeltjes’ langs voor informatie en producten. Ik heb weer ontzettend veel leuke informatie gekregen en ik kan niet wachten om erover te gaan schrijven. Samen met blog vriendin Desirée van Curvacious heb ik een rondje gedaan en daarna hebben we een hapje gegeten. Desirée en ik hadden elkaar een keer vluchtig op een ander evenement gezien, maar mailen al tijden met elkaar. En we hebben via alle social media wel dagelijks even contact. Het voelde al als een echte vriendschap, maar donderdag bleek dat we ook echt een klik hebben. We hebben vanaf een uur of drie tot acht uur ’s avonds non stop zitten kletsen en lachen. Superfijn om mensen te ontmoeten waarmee je een gemeenschappelijke hobby deelt en het ook nog heel erg goed mee kan vinden. Hartjes daarvoor! De bloemen op de foto boven dit artikel stonden trouwens bij de ingang van het mooie Beauty Store event.

personal peaks 19 foto's esmeeEn we gaan nog even door met de hartjes voor een andere blog collega, namelijk Esmée van es-factory.nl. Esmée kan prachtige food foto’s maken en had me aangeboden me uit te leggen hoe zij zulke mooie foto’s maakt. Vrijdag was het zo ver, ik ging een dagje naar Heerhugowaard om samen met Esmée te koken (okay, Es kookte meer dan ik), te eten, te fotograferen, te praten en te lachen. Het was een waanzinnig leuke dag. Esmée en ik hadden elkaar wel al vaker ontmoet, dus ik wist al dat wij een klik hadden, maar dat Es ook echt een gouden hart heeft, daar had ik al een vermoeden van en dat is dus ook echt zo. Ze nam de hele dag de tijd voor mij en omdat ik straks een tijdje uit de running ben, heeft ze voor Dejlig 3 recepten gemaakt. Ik hartje Es! Bloggen is natuurlijk best een individualistische hobby/beroep, maar met mensen als Esmée en Desirée en vele anderen (die je vast hier al wel een keer voorbij hebt zien komen of gaat zien komen) voelt het toch alsof je een groep leuke collega’s hebt.

personal peaks 19 aanslagen brussel‘Het komt letterlijk en figuurlijk steeds dichterbij’, tweette ik afgelopen week. Ik vind het bizar om te zien. Er is echt al genoeg over gezegd en geschreven, dus ik wil er niet al te lang bij stilstaan, maar het frustreert me zo. Een van mijn beste vriendinnen is moslima, de beste vrienden van mijn ouders zijn moslim en ik ben blij dat ik zo veel moslims ken die ontkrachten dat de islam alleen maar dood en verderf is, maar ik hoop echt dat de uitwassen van de islam zoals IS en Boko Haram snel van deze wereld weggevaagd worden. Straks krijgen de VS ook nog eens zo’n idioot als Donald Trump als president en dat hebben we dan ook nog eens aan al die terroristen te danken. Brrr.

personal peaks 19 paardenAfgelopen week was ik weer veel op het strand te vinden. Zoals je in mijn inspiratie artikel hebt kunnen lezen, vind ik het heerlijk om te wandelen. Dit plaatje maakte ik afgelopen zaterdag. Er was een rit met allemaal rijtuigen op het strand en hoewel ze hartstikke snel gingen, heb ik toch nog een mooi plaatje kunnen schieten.

personal peaks 19 surfZaterdag was het heel zonnig, maar dat kun je op de foto met de paarden niet goed zien. Zondag was het echter bijna strakblauw. Zandvoort is met Pasen natuurlijk overladen met toeristen. Ik vind het nog steeds zo grappig om te zien dat mensen geld betalen om een weekend naar onze woonplaats te komen, terwijl wij gewoon elke dag van de natuur, het strand en al het leuks dat onze omgeving verder biedt, kunnen genieten.

personal peaks 19 goodgirlscompany

Heel eerlijk? Ik zag de laatste week niet echt een blog bij een collega waarvan ik dacht: ‘Wow, die is leuk voor in de peaks’. Met de aanloop naar de paasdagen zag ik vooral heel veel hetzelfde en daar ben ik zelf natuurlijk ook schuldig aan met mijn gevulde paaseieren. Wat ik wel heel leuk vind om te lezen; Melissa van Kiss & Make-up Beauty Blog is een tijdje in Japan en laat allemaal mooie plekken en leuke beauty dingen zien uit dit fascinerende land. En Josan van Good Girls Company heeft een prachtig nieuw logo en een mooie nieuwe lay-out waarin ik me helemaal kan vinden. Dat wit is zo veel mooier dan dat zwart Josan! 😉

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Personal Peaks. Vandaag gaan we een rondje meubel boulevard doen en laten we door het storm het strand maar even achterwege. Verder wordt mijn moeder deze week 70 en verhuizen onze goede vrienden donderdag ook naar Zandvoort, dus ik heb volgende week vast weer veel om te laten zien.

Was jij ook zo onder de indruk van het nieuws afgelopen week? Heb je wel lekkere paasdagen deze dagen? Is er verder nog iets dat je wilt zeggen over bovenstaande Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

21 COMMENTS
 • Nathalie
  4 jaar ago

  Wat fijn leuke blogcollega’s!
  Het is inderdaad handig om alvast wat voorbereid te hebben voor het geval je mag afreizen!

 • Josan
  4 jaar ago

  Aah wat een lieve woorden Karen. Ik ben ook heel blij met mijn nieuwe lay out. Kwam toch een beetje na de blog review van afgelopen jaar. Het duurde even, maar uiteindelijk heb wel iets met de tips gedaan 🙂

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ik dacht het al een beetje. Goed dat je het gedaan hebt, dit past zo veel beter!

 • Anne-Marie
  4 jaar ago

  Wat ontzettend lief van Esmee! En wat maakt zij mooie foto’s hè. Het is idd super leuk om blogcollega’s in het echt te ontmoeten, je hebt toch een gezamenlijke grote passie met elkaar gemeen.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ja echt hè? Simone en Esmée zijn echt de koninginnen van de food foto’s!

 • Oh wat leuk op bezoek bij Esmee! Haar foto’s zijn zo mooi!

 • Desirée
  4 jaar ago

  Ahww, wat een enorm lieve woorden. Dankjewel! Ik ben zo blij dat ik jou heb leren kennen, je bent een prachtig mens <3

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Dat vind ik ook van jou! <3 Blogliefde!

 • Tja, die aanslagen, ik vraag me ook af wanneer het nou eens op houdt. Zo niet leuk en angstig. En tegelijkertijd wil ik er ook niet bang voor zijn, want dat is precies wat ze willen: angst zaaien. Fijn he, dat je zo dicht bij het strand woont. Daar ben ik wel jaloers op!

 • Annette
  4 jaar ago

  Tsja die Trump, het zal toch niet? Ik praat er ook veel over met mijn Amerikaanse collega’s. Een aantal van hen is al zover dat als hij president word dat zij het Nederlands staatsburgerschap willen gaan aanvragen. Ik vind het wel een concern dat deze man zover komt. Volgens mij zien wij het nog steeds een beetje als een practical joke maar beginnen we ons nu te beseffen dat het niet oke is als deze man aan de macht zou komen.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ik denk niet dat het zo ver komt, maar het idee is walgelijk.

 • Kim
  4 jaar ago

  Heerlijk om mensen te ontmoeten met dezelfde passie <3. Ik vind het soms zelf nog wat lastig in de blogwereld omdat sommige mensen elkaar als concurrentie zien. Zo jammer want het kan zo gezellig zijn samen 🙂

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ik hoor dat vaker mensen zeggen, maar ik begeef me gewoon niet in dat soort kliekjes, denk ik.

 • Kiss & Make-up
  4 jaar ago

  Het doet me enorm veel plezier om te horen dat je mijn Japan updates leuk vindt! We hebben echt de tijd van ons leven hier en je weet wat ze zeggen: waar het hart van vol is… 🙂 Jammer dat het einde stilaan in zicht komt.

 • Marjolein
  4 jaar ago

  Wat leuk dat je zo met andere bloggers omgaat! Lief ook dat anderen bereid zijn om je die tips te geven! En de nieuwe lay-out van Josan is inderdaad stukken beter zo 🙂

 • Es
  4 jaar ago

  Ik ❤️ Jou ook!
  Ik ben er gewoon van gaan blozen….

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Zo veel liefde…. 😉 <3

 • Samaja
  4 jaar ago

  Ik ben ook behoorlijk aangeslagen door de gebeurtenissen van deze week. De man van een collega was een tijdje vermist, dus het kwam echt heel dichtbij. Gelukkig bleek hij ongedeerd te zijn.
  Wat geweldig dat jullie zo dicht bij het strand wonen. Ik zou het zo leuk vinden om af en toe eens lekker te kunnen uitwaaien op het strand, met mijn blik op de zee gericht :-).

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Wat heftig! En wat fijn dat ‘ie ongedeerd bleek te zijn.

 • Judith
  4 jaar ago

  Wat super leuk altijd als het zo klikt met blog collega’s, echt bloggen is een top plek voor nieuwe vrienden. En je bent een tijdje uit de running straks?

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Als we naar de VS gaan voor ons kindje :). Nog geen datum hoor, maar je kunt er maar beter alvast op anticiperen 😉

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.