TOP
personal peaks 19
Personal

Personal Peaks 19

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Goedemorgen! Het is vandaag een ontzettend stormachtige Tweede Paasdag en doordat mijn paasweekend toch wat drukker uitviel dan gepland, ben ik vandaag niet zo stipt qua tijd als normaal met publiceren. Net zoals het weer vandaag was het ook een stormachtige week; de aanslagen in Brussel, Pakistan en Irak en Johan Cruijff die overleed, het was nog al wat. Daar was ik van onder de indruk. Ik ben sowieso nog al van het nieuws onder de indruk de afgelopen tijd. Ik vertel je er alles over in deze personal peaks, ik laat je de hoogtepunten op de agenda zien en de mooiste blog van een blogcollega. Personal Peaks 19 zit weer bomvol, dus laten we snel beginnen…

personal peaks 19 the beautystore mooiprHet is niet zo’n duidelijke foto, maar afgelopen week was ik uitgenodigd door een pr bureau voor een van de leukste beauty evenementen van het jaar: the Beauty Store. Allemaal toonaangevende beautymerken presenteren zichzelf op dit event en als blogger kun je bij de verschillende ‘winkeltjes’ langs voor informatie en producten. Ik heb weer ontzettend veel leuke informatie gekregen en ik kan niet wachten om erover te gaan schrijven. Samen met blog vriendin Desirée van Curvacious heb ik een rondje gedaan en daarna hebben we een hapje gegeten. Desirée en ik hadden elkaar een keer vluchtig op een ander evenement gezien, maar mailen al tijden met elkaar. En we hebben via alle social media wel dagelijks even contact. Het voelde al als een echte vriendschap, maar donderdag bleek dat we ook echt een klik hebben. We hebben vanaf een uur of drie tot acht uur ’s avonds non stop zitten kletsen en lachen. Superfijn om mensen te ontmoeten waarmee je een gemeenschappelijke hobby deelt en het ook nog heel erg goed mee kan vinden. Hartjes daarvoor! De bloemen op de foto boven dit artikel stonden trouwens bij de ingang van het mooie Beauty Store event.

personal peaks 19 foto's esmeeEn we gaan nog even door met de hartjes voor een andere blog collega, namelijk Esmée van es-factory.nl. Esmée kan prachtige food foto’s maken en had me aangeboden me uit te leggen hoe zij zulke mooie foto’s maakt. Vrijdag was het zo ver, ik ging een dagje naar Heerhugowaard om samen met Esmée te koken (okay, Es kookte meer dan ik), te eten, te fotograferen, te praten en te lachen. Het was een waanzinnig leuke dag. Esmée en ik hadden elkaar wel al vaker ontmoet, dus ik wist al dat wij een klik hadden, maar dat Es ook echt een gouden hart heeft, daar had ik al een vermoeden van en dat is dus ook echt zo. Ze nam de hele dag de tijd voor mij en omdat ik straks een tijdje uit de running ben, heeft ze voor Dejlig 3 recepten gemaakt. Ik hartje Es! Bloggen is natuurlijk best een individualistische hobby/beroep, maar met mensen als Esmée en Desirée en vele anderen (die je vast hier al wel een keer voorbij hebt zien komen of gaat zien komen) voelt het toch alsof je een groep leuke collega’s hebt.

personal peaks 19 aanslagen brussel‘Het komt letterlijk en figuurlijk steeds dichterbij’, tweette ik afgelopen week. Ik vind het bizar om te zien. Er is echt al genoeg over gezegd en geschreven, dus ik wil er niet al te lang bij stilstaan, maar het frustreert me zo. Een van mijn beste vriendinnen is moslima, de beste vrienden van mijn ouders zijn moslim en ik ben blij dat ik zo veel moslims ken die ontkrachten dat de islam alleen maar dood en verderf is, maar ik hoop echt dat de uitwassen van de islam zoals IS en Boko Haram snel van deze wereld weggevaagd worden. Straks krijgen de VS ook nog eens zo’n idioot als Donald Trump als president en dat hebben we dan ook nog eens aan al die terroristen te danken. Brrr.

personal peaks 19 paardenAfgelopen week was ik weer veel op het strand te vinden. Zoals je in mijn inspiratie artikel hebt kunnen lezen, vind ik het heerlijk om te wandelen. Dit plaatje maakte ik afgelopen zaterdag. Er was een rit met allemaal rijtuigen op het strand en hoewel ze hartstikke snel gingen, heb ik toch nog een mooi plaatje kunnen schieten.

personal peaks 19 surfZaterdag was het heel zonnig, maar dat kun je op de foto met de paarden niet goed zien. Zondag was het echter bijna strakblauw. Zandvoort is met Pasen natuurlijk overladen met toeristen. Ik vind het nog steeds zo grappig om te zien dat mensen geld betalen om een weekend naar onze woonplaats te komen, terwijl wij gewoon elke dag van de natuur, het strand en al het leuks dat onze omgeving verder biedt, kunnen genieten.

personal peaks 19 goodgirlscompany

Heel eerlijk? Ik zag de laatste week niet echt een blog bij een collega waarvan ik dacht: ‘Wow, die is leuk voor in de peaks’. Met de aanloop naar de paasdagen zag ik vooral heel veel hetzelfde en daar ben ik zelf natuurlijk ook schuldig aan met mijn gevulde paaseieren. Wat ik wel heel leuk vind om te lezen; Melissa van Kiss & Make-up Beauty Blog is een tijdje in Japan en laat allemaal mooie plekken en leuke beauty dingen zien uit dit fascinerende land. En Josan van Good Girls Company heeft een prachtig nieuw logo en een mooie nieuwe lay-out waarin ik me helemaal kan vinden. Dat wit is zo veel mooier dan dat zwart Josan! 😉

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Personal Peaks. Vandaag gaan we een rondje meubel boulevard doen en laten we door het storm het strand maar even achterwege. Verder wordt mijn moeder deze week 70 en verhuizen onze goede vrienden donderdag ook naar Zandvoort, dus ik heb volgende week vast weer veel om te laten zien.

Was jij ook zo onder de indruk van het nieuws afgelopen week? Heb je wel lekkere paasdagen deze dagen? Is er verder nog iets dat je wilt zeggen over bovenstaande Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.