TOP
Personal peaks 18 zonsondergang
Personal

Personal Peaks 18

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

De Personal Peaks schrijf ik altijd op zondagavond. Heel cliché, de echtgenoot zit dan voetbal te kijken en bedenk wat ik de afgelopen week allemaal gedaan heb en waar ik van onder de indruk was. Soms is dat een hele waslijst en heb ik al een lijstje met punten gemaakt, soms was het gewoon een relaxte tamme week en dan weet ik mijn agenda nog uit mijn hoofd. Dat laatste was het afgelopen week. Natuurlijk deed ik een aantal leuke dingen en vond ik een blog van een collega blogger leuk om te lezen. Ik ga je er alles over vertellen in deze Personal Peaks 18. Bovendien heb ik iets interessants over Dejlig te vertellen. Ik heb namelijk vacatures openstaan. Ben je benieuwd? Fasten your seatbelts, dan neem ik je mee naar de afgelopen week…

personal peaks 18 slaapkamerAfgelopen week stond vooral in het teken van de verbouwing. Ons huis wordt grondig verbouwd en werkelijk elke ruimte (behalve het washok) wordt aangepakt. Hier zie je onze slaapkamer, waar geen muur naar de gang meer in zit, omdat er een vaste trap naar zolder komt en daardoor de ingang van de kamer wordt aangepast. Je moet eerst slopen om te kunnen bouwen, maar af en toe denk ik wel echt: ‘Help, komt dit nog goed?’ Gelukkig hebben we enorm veel vertrouwen in onze aannemers want dat zijn de broer en vader van mijn beste vriendin en de vriend van een van mijn beste vriendinnen. Het wordt absoluut hartstikke mooi!

personal peaks 18 selfieWat was het weer waanzinnig lekker weer hè? Ik heb er echt zo van genoten. Lekker met Cookie naar het strand en de duinen om een lekkere wandeling te maken. En een beetje oefenen met selfies. Het gaat al beter… 😉

personal peaks 18 zonsondergang ubuntuOp donderdag kwam mijn beste vriendin spontaan langs om naar het huis te kijken en gingen we lekker eten op het strand. Ik ben zo blij dat het strandseizoen weer begonnen is en alle leuke tentjes weer open zijn. Het is echt genieten. Dit is trouwens bij Ubuntu. Absoluut een aanrader als je in Zandvoort bent.

Op vrijdag at ik weer op het strand, maar toen bij Tent 6. Vrijdag overdag ging ik met mijn ouders shoppen voor ons kindje. Dat vonden we nu wel eens tijd worden. Ik heb een kinderwagen besteld en we hebben de meubeltjes voor het kinderkamertje uitgekozen. Het wordt nu allemaal steeds werkelijker, al hebben we nog geen concreet kindje of zo. Het komt elke maand weer wat dichterbij en ik vond het ontzettend leuk om dit samen met mijn ouders te kunnen doen.

personal peaks 18 curvacious winactieWat een toevalligheid! Mijn leuke collega/blogvriendin Desirée van Curvacious heeft echt een super toffe winactie online staan! Je kunt een yoga/detox weekend aan zee winnen en het toeval wil dat Monique van ZenZo Yoga lees geeft in ‘mijn’ yoga studio. Ik kan iedereen van harte aanbevelen mee te doen aan deze winactie, want echt, dit wil je winnen.

dejlig vacatures personal peaks 18Een tijdje geleden vroeg ik jullie in de peaks mee te denken over hoe ik het met Dejlig zou doen als ik straks een tijdje in het buitenland zit. Een paar weken geleden gaf Sophie aan te gaan stoppen met haar column en bedacht ik dat ik het wel leuk vond om dan weer wat nieuwe bloggers te zoeken. Ik wil eigenlijk proberen wat meer content te gaan publiceren. De insteek van Dejlig is echt een magazine en niet echt een blog en ik wil eigenlijk naar meerdere onderwerpen per dag/week. Maar dat kan ik niet alleen en daarom heb ik vacatures uitgezet. Het zijn zelfs betaalde vacatures. Verwacht geen astronomische bedragen, maar het is natuurlijk altijd lekker om een extra zakcentje te verdienen? In het kort: Ik ben op zoek naar leuke bloggende mensen die het leuk vinden om voor Dejlig te schrijven en waarvan het mij leuk lijkt om mee te werken. Een van de criteria is wel continuïteit, dus ik hoop dat mensen 1 a 2 artikelen per maand kunnen inleveren. Wil je hier meer informatie over? Dan verwijs ik je door naar deze pagina en je kunt me ook mailen op info@dejlig.nl.

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Personal Peaks. Deze week wordt weer een wat drukkere en ik heb een leuk evenement in het vooruitzicht en een fijne eetdate met Desirée. Ik heb er zin in!

Heb jij ook iets gezien afgelopen week waar je van onder de indruk was? Wat vind je ervan dat ik vaste bloggers wil gaan aanstellen? Is er verder nog iets dat je wilt zeggen over bovenstaande Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

SaveSave

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

19 COMMENTS
 • Annette
  4 jaar ago

  Ik hoop dat de verbouwing voorspoedig gaat. Leuk die zonnebril trouwens is dat de Erica van Ray Ban? Ik had daar vorig jaar ook een oogje op laten vallen maar uiteindelijk niet gekocht…

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ja dat is de Erica. Ik heb hem vorig jaar via mijn blog gekregen en ben er nog zo blij mee. Echt een fijn model.

 • Mieneke
  4 jaar ago

  Wat gaaf om zo dicht bij het strand te wonen! Heerlijk! Ik ben heel benieuwd wie je nieuwe bloggers gaan zijn. Wie weet, waag ik zelf wel een gokje.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Dat zou ik hartstikke leuk vinden 🙂

 • Anne-Marie
  4 jaar ago

  Oh dat uitzicht vanuit jouw slaapkamerraam straks! Dat is nogeens fijn wakker worden. Leuk om nu echt op pad te gaan voor babyspullen, wordt allemaal steeds concreter. Spannenc!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ja dat is fijn hè? Het is overdag een drukkere weg, maar wel midden in de duinen. Echt heel fijn.

 • Buufs
  4 jaar ago

  Leuke post! Jammer dat ik nog maar net begonnen ben met bloggen anders zou het me heel leuk lijken om artikelen te schrijven voor jouw Blog. Wie weet in de toekomst?
  Succes met de verbouwing!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Je kan als beginnende blogger je gewoon aanmelden hoor. Dat vind ik juist fijn!

 • Anita
  4 jaar ago

  Dat is een flinke verbouwing, maar dat gaat er super mooi uitzien. Nog even geduld. En thnx voor de winactie link, dat lijkt mij echt onwijs tof om te winnen.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Succes met de winactie. Zou leuk zijn als je wint!

 • Charlotte
  4 jaar ago

  Ik ben ook gek op Ubuntu! Tijn Akersloot is trouwens ook echt een aanrader, maar dat wist je vast al wel 😉
  Wat spannend om baby spulletjes uit te zoeken! En daarnaast ook bijzonder om dit te kunnen doen met je ouders!

  Liefs!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Haha, daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ik vond Tijn vroeger toen het een klein tentje was helemaal super. Nu het megagroot is bij een keten van restaurants hoort, kom ik er alleen nog in de winter en dat is dan alleen maar omdat mijn favoriete tenten dan dicht zijn 😉

   • Charlotte
    4 jaar ago

    Ik ken Tijn niet van vroeger, ken het alleen zoals het nu is 😉

 • Nicole
  4 jaar ago

  Wat leuk dat je al wat baby dingen bent gaan shoppen, ik vond dat toen ook zo leuk om met mijn ouders te doen. En die verbouwing lijkt me vreselijk al die puinhoop maar je gaat er iets zo moois voor terug krijgen! Komt goed ?
  En hele gave vacatures, ben zelf aan het nadenken erover om te solliciteren!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Het is echt een gigantische puinhoop. Maar goed, ik hoef er nu gelukkig nog niet te wonen 😉

 • Desirée
  4 jaar ago

  Oh, heerlijk zo dicht bij het strand wonen! Ik zou er dan ook vaak te vinden zijn hoor, lekker wandelen en drankjes/hapjes doen bij leuke strandtenten <3 Lief dat je de winactie gedeeld hebt! Spannend trouwens, om met andere bloggers te willen schrijven. Ik ben alvast erg benieuwd!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Kom je van de zomer eens een dagje langs met Shae? 😉
   Ik ben ook benieuwd. Vooralsnog wordt het een test, als het niet lukt, ga ik weer terug naar de oude situatie.

 • sunny mama
  4 jaar ago

  Heerlijk hé, dat weer afgelopen week? En wat fantastisch leuk lijkt het me om met zulk mooi weer samen met je ouders te gaan shoppen voor de babykamer. Ik kan me voorstellen dat je daar heel vrolijk van geworden bent!

  Ik ben heel benieuwd naar de bloggers die je zult aantrekken met het uitzetten van deze vacatures. En ik ben ook heel benieuwd naar de nieuwe topics die daarmee op Dejlig de revue zullen gaan passeren.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ik zelf ook. Tot nu toe hebben twee leuke dames zich aangemeld. Ik ben heel benieuwd!

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.