TOP
Personal peaks 18 zonsondergang
Personal

Personal Peaks 18

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

De Personal Peaks schrijf ik altijd op zondagavond. Heel cliché, de echtgenoot zit dan voetbal te kijken en bedenk wat ik de afgelopen week allemaal gedaan heb en waar ik van onder de indruk was. Soms is dat een hele waslijst en heb ik al een lijstje met punten gemaakt, soms was het gewoon een relaxte tamme week en dan weet ik mijn agenda nog uit mijn hoofd. Dat laatste was het afgelopen week. Natuurlijk deed ik een aantal leuke dingen en vond ik een blog van een collega blogger leuk om te lezen. Ik ga je er alles over vertellen in deze Personal Peaks 18. Bovendien heb ik iets interessants over Dejlig te vertellen. Ik heb namelijk vacatures openstaan. Ben je benieuwd? Fasten your seatbelts, dan neem ik je mee naar de afgelopen week…

personal peaks 18 slaapkamerAfgelopen week stond vooral in het teken van de verbouwing. Ons huis wordt grondig verbouwd en werkelijk elke ruimte (behalve het washok) wordt aangepakt. Hier zie je onze slaapkamer, waar geen muur naar de gang meer in zit, omdat er een vaste trap naar zolder komt en daardoor de ingang van de kamer wordt aangepast. Je moet eerst slopen om te kunnen bouwen, maar af en toe denk ik wel echt: ‘Help, komt dit nog goed?’ Gelukkig hebben we enorm veel vertrouwen in onze aannemers want dat zijn de broer en vader van mijn beste vriendin en de vriend van een van mijn beste vriendinnen. Het wordt absoluut hartstikke mooi!

personal peaks 18 selfieWat was het weer waanzinnig lekker weer hè? Ik heb er echt zo van genoten. Lekker met Cookie naar het strand en de duinen om een lekkere wandeling te maken. En een beetje oefenen met selfies. Het gaat al beter… 😉

personal peaks 18 zonsondergang ubuntuOp donderdag kwam mijn beste vriendin spontaan langs om naar het huis te kijken en gingen we lekker eten op het strand. Ik ben zo blij dat het strandseizoen weer begonnen is en alle leuke tentjes weer open zijn. Het is echt genieten. Dit is trouwens bij Ubuntu. Absoluut een aanrader als je in Zandvoort bent.

Op vrijdag at ik weer op het strand, maar toen bij Tent 6. Vrijdag overdag ging ik met mijn ouders shoppen voor ons kindje. Dat vonden we nu wel eens tijd worden. Ik heb een kinderwagen besteld en we hebben de meubeltjes voor het kinderkamertje uitgekozen. Het wordt nu allemaal steeds werkelijker, al hebben we nog geen concreet kindje of zo. Het komt elke maand weer wat dichterbij en ik vond het ontzettend leuk om dit samen met mijn ouders te kunnen doen.

personal peaks 18 curvacious winactieWat een toevalligheid! Mijn leuke collega/blogvriendin Desirée van Curvacious heeft echt een super toffe winactie online staan! Je kunt een yoga/detox weekend aan zee winnen en het toeval wil dat Monique van ZenZo Yoga lees geeft in ‘mijn’ yoga studio. Ik kan iedereen van harte aanbevelen mee te doen aan deze winactie, want echt, dit wil je winnen.

dejlig vacatures personal peaks 18Een tijdje geleden vroeg ik jullie in de peaks mee te denken over hoe ik het met Dejlig zou doen als ik straks een tijdje in het buitenland zit. Een paar weken geleden gaf Sophie aan te gaan stoppen met haar column en bedacht ik dat ik het wel leuk vond om dan weer wat nieuwe bloggers te zoeken. Ik wil eigenlijk proberen wat meer content te gaan publiceren. De insteek van Dejlig is echt een magazine en niet echt een blog en ik wil eigenlijk naar meerdere onderwerpen per dag/week. Maar dat kan ik niet alleen en daarom heb ik vacatures uitgezet. Het zijn zelfs betaalde vacatures. Verwacht geen astronomische bedragen, maar het is natuurlijk altijd lekker om een extra zakcentje te verdienen? In het kort: Ik ben op zoek naar leuke bloggende mensen die het leuk vinden om voor Dejlig te schrijven en waarvan het mij leuk lijkt om mee te werken. Een van de criteria is wel continuïteit, dus ik hoop dat mensen 1 a 2 artikelen per maand kunnen inleveren. Wil je hier meer informatie over? Dan verwijs ik je door naar deze pagina en je kunt me ook mailen op info@dejlig.nl.

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Personal Peaks. Deze week wordt weer een wat drukkere en ik heb een leuk evenement in het vooruitzicht en een fijne eetdate met Desirée. Ik heb er zin in!

Heb jij ook iets gezien afgelopen week waar je van onder de indruk was? Wat vind je ervan dat ik vaste bloggers wil gaan aanstellen? Is er verder nog iets dat je wilt zeggen over bovenstaande Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

SaveSave

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.