TOP
personal peaks 16 sylvie meis
Personal

Personal Peaks 16

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ken je dat? Dat er zo eens in de zo veel tijd zo’n week is dat alles samenvalt. Een week met allemaal leuke dingen? Afgelopen week was zo’n week. Een week met allerlei personal peaks. Zo veel peaks dat het lastig gaat worden hier een kort verslag van te gaan maken. Ik waarschuw je alvast… deze Personal Peaks 16 zit overvol en toch heb ik nog best wat achterwege gelaten…. Wat waren de afgelopen week mijn hoogtepunten op de agenda? Waarvan was ik onder de indruk? Welke blog van een collega blogger vond ik leuk en/of interessant om te lezen? Wat zag ik verder wat ik de moeite waard vind om vandaag te bespreken? Schenk een kopje thee of koffie in, ga lekker zitten, want ik neem je mee naar vorige week…

personal peaks 16 hunkemoller eventWerk technisch stonden er een aantal leuke events op de agenda. Waaronder een event van Hunkemöller waar o.a. Sylvie Meis haar nieuwe badmode lijn en parfum kwam presenteren. Een superleuk event waar je al helemaal in de zomerstemming kwam. Het evenement was opgezet als een festival en er waren verschillende stands waar je bijvoorbeeld een ijsje, of broodjes, zomerdrankjes kon eten, of een tas kon laten maken, de nieuwe badpakken en bikini’s kon bewonderen. In het midden was een grote zithoek met allemaal kussen en kaarsjes waar je heerlijk kon chillen. Er speelde een band en een dj en Miss Meis presenteerde haar nieuwe collectie. Dat vond ik wel grappig om mee te maken, want er was gigantisch veel pers aanwezig. Het leven van een celeb…

personal peaks facebook likesNog een mijlpaal: Dejlig ging over de 1.500 likes op Facebook. Hoe leuk is dat? Ik zie elke dag mijn statistieken, maar ik blijf het onwerkelijk vinden dat zo veel mensen mee lezen. 1.500, dat is een concertzaal vol!

personal peaks 16 Mr. Goodiebag eventNog een leuk event: de Proefparade. Een ontzettend leuk food event van Mr. Goodiebag waar je als blogger kon brand daten met verschillende merken. Ondertussen kregen we ook nog een presentatie van de Chef van het restaurant in het Andaz hotel. Het was weer waanzinnig goed geregeld en de sfeer was heel gezellig. Ik heb ontzettend veel leuke mensen gesproken en inspiratie op gedaan. Bovendien was het heel leuk mijn blog collega Judith een keer te ontmoeten en een van mijn favoriete blog vriendinnen Esmée weer te zien. Wat ook heel leuk was, was dat ik Mark had mee genomen zodat hij een keer kon zien hoe dat er nou aan toe gaat op zo’n event. Mijn man is econoom en dat leverde wel grappige gesprekken op. Sprak ik met de merken over voeding e.d., hij was vooral benieuwd naar het business model.

personal peaks 16 notaris‘Bijna net zo leuk als trouwen’, schreef ik bij deze foto. Zie ons daar nou eens blij zitten zijn. Daar was ook een goede reden voor, want we zaten bij de notaris en met de handtekening die ik net gezet had, waren we de trotse bezitters van ons huis geworden.

personal peaks 26 luchtfotoHet contact met de vorige bewoners (de verkopers) is steeds heel leuk geweest. Bij de overdracht kregen we van hun een lekkere fles wijn met een toepasselijke naam en een luchtfoto van ons nieuwe huis. Echt een prachtig cadeau! We zijn zo blij en zo trots op ons huis. Niet normaal! Momenteel wordt het huis ontzettend onder handen genomen en hopelijk kunnen we ergens in mei verhuizen.

personal peaks 16 interieurAfgelopen weekend hadden we in ieder geval ook een afspraak met een interieur styliste die ons ging helpen met het kiezen van de kleuren en de materialen. Je ziet al wel wat de hoofdkleur gaat worden…. 😉 Het blijft niet alleen deze kleur hoor, er komen ook wat andere kleuren bij…. anders zou het wel heel greige worden.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Afgelopen week waren natuurlijk de Oscars. Ik ben dol op dit event. Als ik moet kiezen tussen een WK finale winnen met Nederland of de Oscars kijken, dan kies ik voor het laatste. Ik heb nog geen tijd gehad om de hele uitzending te kijken, maar het optreden van Lady Gaga heb ik wel al zeker een keer of 10 gezien. En elke keer ben ik weer ontroerd en krijg ik tranen in mijn ogen. Voor de mensen die het gemist hebben; Lady Gaga, zelf een slachtoffer van seksueel misbruik trad op tijdens de Oscars en werd bij gestaan door allemaal mede slachtoffers. Het optreden kwam echt uit haar tenen en je ziet gewoon dat ze het optreden met haar hele hart en ziel geeft. Ik vind het zo mooi en zo knap, dat ze op zo’n cruciaal moment zo kan performen en toch nog zo mooi kan zingen.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.


De reacties op haar optreden waren trouwens ook ontroerend om te zien. Hopelijk draagt het iets bij aan onze maatschappij waarin seksueel misbruik nog steeds veel te vaak in voorkomt en helpt ze het onbegrip waar veel slachtoffers vaak tegenaan lopen  weer  een beetje te laten verdwijnen.

personal peaks 16 efteling zegelsOkay, en dan naar iets luchtigers. Op Facebook kwam ik deze advertentie tegen en ik moest daar een beetje van lachen en fronsen tegelijk. Mensen die geld gaan vragen voor Efteling zegels die ze gratis bij de Albert Heijn hebben gekregen. Ik vind het… bijzonder. Blijkbaar was ik niet de enige, want een uur later had de dame in kwestie de tekst aangepast van haar advertentie. Ik wilde er bijna onder reageren dat ik de zegels wel gratis wilde sparen voor iemand die er behoefte aan had, maar ik was een beetje bang dat ik dan heel Facebook van gratis zegels moest gaan voorzien.

personal peaks 16 josanNog meer luchtigheid: Blog collega Josan schreef een leuke blog over borden met teksten die mensen in huis hebben hangen, waaronder het bord met daarop Hotel Mama. Ik moest om haar blog lachen. Want… ik vind die borden namelijk stom. Zo. Weet je dat ook weer.

En hiermee kom ik aan het einde van deze Personal Peaks. Er staat weer een nieuwe week klaar en ik heb er zin in. Het wordt ongetwijfeld een rustigere week dan deze, maar dat is ook wel weer eens lekker. Alhoewel… met verbouwen is het nooit zo rustig heb ik me laten vertellen.

Heb jij ook iets gezien afgelopen week waar je van onder de indruk was? Heb je het optreden van Lady Gaga gezien en zo ja, wat vond je ervan? Is er verder nog iets dat je wilt zeggen over bovenstaande Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

15 COMMENTS
 • Maris
  4 jaar ago

  Wat grappig, ik was ook bij de proefparade. Vond het echt een super leuk event, heb je helaas niet gespot!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Zeker grappig. Het lijkt wel of iedereen er was! Het is ook altijd zo’n leuk event!

 • Annette
  4 jaar ago

  Ik heb vorig jaar een ‘echte’ Sylvie Meis bikini gekocht. Het lijf van haar zat er niet bij hahaha maar ik vond dat het er zeker mee door kon 😉 Leuk zo’n foto van je huis kan me voorstellen dat je daar heel blij van wordt. Succes met klussen en verhuizen straks.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Dat lijf van haar is ook wel een hele grote ambitie, hahaha! Maar of je dat zou willen? Ik in ieder geval niet. Dank je wel Annette! Gaat helemaal goed komen.

 • Nathalie
  4 jaar ago

  Wat een blije foto van jullie samen, leuk!
  Gratis zegels verkopen, dat gebeurde ook bij die bestekzegels… denk dat het uiteindelijk toch wel verkocht wordt door mensen.

  Leuke blog!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Mensen zonder vrienden zeker? Ik spaar gewoon voor vrienden. Heb ik bij die bestekzegels ook gedaan?

   • Nathalie
    4 jaar ago

    Ja hier ook… we geven ze gewoon weg, waarom geld vragen voor iets dat gratis is?

 • Anita
  4 jaar ago

  Officieel tekenen is zeker een mooi moment! Hoe durven ze trouwens geld te vragen voor iets wat je gratis krijgt zeg!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ja bizar hè? Mensen zijn zo inhalig… 🙁

 • Jaaa, superleuk om je eens in het echt te zien. Hopelijk volgende keer uitgebreider de tijd om ff te kletsen 🙂

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Hoop ik ook Judith! Komt vast wel weer een gelegenheid.

 • Michella
  4 jaar ago

  Die notarisfoto is zo lief! Ben erg benieuwd hoe jullie huis eruit gaat zien, die lamp in het plaatje vind ik érg tof!

  Het event van Mr. Goodiebag was tof he! Hoewel de merken niet allemaal heel erg bij ons passen, vond ik het wel een hele leuke middag. Nogmaals jammer dat ik je niet heb gespot, ik had het echt wel leuk gevonden eens IRL kennis te maken 🙂

 • sunny mama
  4 jaar ago

  Aaaah… Die foto van jullie tweetjes bij de notaris vind ik echt geweldig!
  Tjonge jonge, het is maar goed dat niet alle weken zo vol hoogtepunten zitten, een mens zou er knettergek van worden. 😉
  Het is dus nu ‘official’, jullie nieuwe huis. Van harte gefeliciteerd! En ook proficiat met de 1500 likes op FB.

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.