TOP
Personal Peaks 15
Personal

Personal Peaks 15

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Het lijkt helemaal niet zo lang geleden dat ik besloot met de Dejlig Diary te stoppen en in plaats daarvan de Personal Peaks te lanceren. En kijk eens aan joh, dit zijn al weer Personal Peaks 15! De tijd gaat echt snel, al val ik met deze zin dramatisch in de herhaling. Dus.. hop… naar de Peaks ⇒  Wat waren de afgelopen week mijn hoogtepunten op de agenda? Waarvan was ik onder de indruk? Welke blog van een collega blogger vond ik leuk en/of interessant om te lezen? Wat zag ik op TV wat ik de moeite waard vind om vandaag te bespreken? Dat is weer een heleboel. Stel je voor dat ik zou moeten verkondigen dat de Peaks deze week zijn afgelast, vanwege te weinig beleefd.. Gelukkig is dat niet zo! Dus pak je mok thee erbij, ga lekker zitten, want ik neem je mee naar vorige week…

personal peaks 15 bada bingKijk deze knapperd dan. Dit is Bada Bing en Bada Bing is met stip de allerliefste kat van het universum. Hij is nooit gemeen, wil altijd knuffelen, hij spint al als je naar hem kijkt en hij heeft nog nooit iets kapot gemaakt. Bing was afgelopen week jarig en werd 11. Mijn andere kant is maar 8 jaar oud geworden, dus ik vind elk jaar met Bing een mijlpaal. Ik hoop dat hij nog héél lang bij ons is.

personal peaks 11 interieur shoppenAfgelopen vrijdag ging ik met vriendin Rianne, die ooit voor een woonblad schreef, interieur inspiratie opdoen. Morgen krijgen we de sleutel van ons huis en dan gaat er eerst verbouwd worden, maar over een maand of 3 hebben we ook nog wat spullen nodig. Ik hou van interieur shoppen en het was dan ook een heerlijke dag. Op de uitgelichte foto zie je een wandschildering met daarvoor wat moderne potten. Ik vond het contrast zo leuk om te zien. De interieurwinkel waar we onder andere waren (we gingen naar 10 winkels) zit in een prachtig oud pand in Haarlem waar ze alle authentieke dingen zoals muurschilderingen en houten balken nog in takt hebben gelaten. Echt waanzinnig mooi om te zien en bijzonder dat je zo toch nog zo’n schitterend pand kan bekijken. Het stoeltje hierboven wordt het trouwens niet, maar ik vind de kleur wel heel tof.

personal peaks 15 tent 6Na een hele fijne dag met Rianne hadden de echtgenoot en ik ’s avonds afgesproken met onze goede vrienden en hun kindjes in onze favoriete strandtent. Die opende namelijk dit weekend weer. De foto hierboven is niet zo bijzonder, maar je ziet nog een klein streepje zonsondergang. Het was trouwens een geweldige avond waar we onder andere dilemma op dinsdag met elkaar deden. Echt lachen, gieren, brullen.

Op zaterdag hadden wij ook een bijzonder spontane dag. We gingen aan het eind van de middag even kennismaken met onze nieuwe buurvrouw, om haar ook alvast in te lichten over de verbouwing. Dat was al superleuk, maar toen bleken andere nieuwe buren lekker in het zonnetje buiten te zitten borrelen. Een van onze nieuwe buurtjes is al een vriendin van mij en ze vroegen dan ook meteen of we wilden aanschuiven. Het grappige was dat het andere stel weer met Mark en mij in Groningen bleek gestudeerd te hebben en de mannen herkenden elkaar dus ook. Echt ontzettend leuk om je nieuwe buren zo te leren kennen en je begrijpt… ik kan niet wachten tot de echte verhuizing. En wachten duurt altijd lang… 🙁

personal peaks 15 floortje naar het einde van de wereldIn Personal Peaks 11 heb je kunnen lezen dat ik ontzettend onder de indruk was van de uitzending van Floortje naar het einde van de wereld bij Maggie Doyne. Afgelopen week was Floortje te gast in College Tour. Sinds Willem Holleeder in dat programma te gast was, neem ik het eigenlijk niet meer zo serieus, maar de uitzending met Floortje wilde ik graag zien. In de uitzending kwam ook Maggie weer ter sprake. Het blijkt nog niet goed met haar te gaan, wat ik ontzettend verdrietig vind om te horen. Floortje verwoordde zelf exact mijn gevoel en ik zag ik bij Linda Magazine precies dat fragment waarin ze sprak over Maggie.

personal peaks 15 watzijzegtOver precies hetzelfde gevoel gesproken… mijn leuke blog vriendin Natasja schreef een blog over originaliteit en ik herkende mezelf daarin terug. Ik loop hier ook tegenaan en ik ben blij dat ik niet de enige ben. Het is ook een beetje het gevaar van niet alleen blogs schrijven, maar ook veel blogs lezen. De onderwerpen zijn een beetje op en soms bedenk ik een onderwerp dat iemand anders net heeft behandeld. Bij een beauty review vind ik dat niet zo erg, maar bij andere onderwerpen wel. Meestal ‘parkeer’ ik zo’n topic dan ook een tijdje.

En hiermee kom ik aan het einde van deze Personal Peaks. Er staat weer een nieuwe week klaar en ik kan niet wachten om daar mee te beginnen, omdat we dus morgen de sleutel krijgen. Hoera!

Heb jij ook iets gezien afgelopen week waar je van onder de indruk was? Is er verder nog iets dat je wilt zeggen over bovenstaande Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

SaveSave

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.