TOP
Personal Peaks 15
Personal

Personal Peaks 15

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Het lijkt helemaal niet zo lang geleden dat ik besloot met de Dejlig Diary te stoppen en in plaats daarvan de Personal Peaks te lanceren. En kijk eens aan joh, dit zijn al weer Personal Peaks 15! De tijd gaat echt snel, al val ik met deze zin dramatisch in de herhaling. Dus.. hop… naar de Peaks ⇒  Wat waren de afgelopen week mijn hoogtepunten op de agenda? Waarvan was ik onder de indruk? Welke blog van een collega blogger vond ik leuk en/of interessant om te lezen? Wat zag ik op TV wat ik de moeite waard vind om vandaag te bespreken? Dat is weer een heleboel. Stel je voor dat ik zou moeten verkondigen dat de Peaks deze week zijn afgelast, vanwege te weinig beleefd.. Gelukkig is dat niet zo! Dus pak je mok thee erbij, ga lekker zitten, want ik neem je mee naar vorige week…

personal peaks 15 bada bingKijk deze knapperd dan. Dit is Bada Bing en Bada Bing is met stip de allerliefste kat van het universum. Hij is nooit gemeen, wil altijd knuffelen, hij spint al als je naar hem kijkt en hij heeft nog nooit iets kapot gemaakt. Bing was afgelopen week jarig en werd 11. Mijn andere kant is maar 8 jaar oud geworden, dus ik vind elk jaar met Bing een mijlpaal. Ik hoop dat hij nog héél lang bij ons is.

personal peaks 11 interieur shoppenAfgelopen vrijdag ging ik met vriendin Rianne, die ooit voor een woonblad schreef, interieur inspiratie opdoen. Morgen krijgen we de sleutel van ons huis en dan gaat er eerst verbouwd worden, maar over een maand of 3 hebben we ook nog wat spullen nodig. Ik hou van interieur shoppen en het was dan ook een heerlijke dag. Op de uitgelichte foto zie je een wandschildering met daarvoor wat moderne potten. Ik vond het contrast zo leuk om te zien. De interieurwinkel waar we onder andere waren (we gingen naar 10 winkels) zit in een prachtig oud pand in Haarlem waar ze alle authentieke dingen zoals muurschilderingen en houten balken nog in takt hebben gelaten. Echt waanzinnig mooi om te zien en bijzonder dat je zo toch nog zo’n schitterend pand kan bekijken. Het stoeltje hierboven wordt het trouwens niet, maar ik vind de kleur wel heel tof.

personal peaks 15 tent 6Na een hele fijne dag met Rianne hadden de echtgenoot en ik ’s avonds afgesproken met onze goede vrienden en hun kindjes in onze favoriete strandtent. Die opende namelijk dit weekend weer. De foto hierboven is niet zo bijzonder, maar je ziet nog een klein streepje zonsondergang. Het was trouwens een geweldige avond waar we onder andere dilemma op dinsdag met elkaar deden. Echt lachen, gieren, brullen.

Op zaterdag hadden wij ook een bijzonder spontane dag. We gingen aan het eind van de middag even kennismaken met onze nieuwe buurvrouw, om haar ook alvast in te lichten over de verbouwing. Dat was al superleuk, maar toen bleken andere nieuwe buren lekker in het zonnetje buiten te zitten borrelen. Een van onze nieuwe buurtjes is al een vriendin van mij en ze vroegen dan ook meteen of we wilden aanschuiven. Het grappige was dat het andere stel weer met Mark en mij in Groningen bleek gestudeerd te hebben en de mannen herkenden elkaar dus ook. Echt ontzettend leuk om je nieuwe buren zo te leren kennen en je begrijpt… ik kan niet wachten tot de echte verhuizing. En wachten duurt altijd lang… 🙁

personal peaks 15 floortje naar het einde van de wereldIn Personal Peaks 11 heb je kunnen lezen dat ik ontzettend onder de indruk was van de uitzending van Floortje naar het einde van de wereld bij Maggie Doyne. Afgelopen week was Floortje te gast in College Tour. Sinds Willem Holleeder in dat programma te gast was, neem ik het eigenlijk niet meer zo serieus, maar de uitzending met Floortje wilde ik graag zien. In de uitzending kwam ook Maggie weer ter sprake. Het blijkt nog niet goed met haar te gaan, wat ik ontzettend verdrietig vind om te horen. Floortje verwoordde zelf exact mijn gevoel en ik zag ik bij Linda Magazine precies dat fragment waarin ze sprak over Maggie.

personal peaks 15 watzijzegtOver precies hetzelfde gevoel gesproken… mijn leuke blog vriendin Natasja schreef een blog over originaliteit en ik herkende mezelf daarin terug. Ik loop hier ook tegenaan en ik ben blij dat ik niet de enige ben. Het is ook een beetje het gevaar van niet alleen blogs schrijven, maar ook veel blogs lezen. De onderwerpen zijn een beetje op en soms bedenk ik een onderwerp dat iemand anders net heeft behandeld. Bij een beauty review vind ik dat niet zo erg, maar bij andere onderwerpen wel. Meestal ‘parkeer’ ik zo’n topic dan ook een tijdje.

En hiermee kom ik aan het einde van deze Personal Peaks. Er staat weer een nieuwe week klaar en ik kan niet wachten om daar mee te beginnen, omdat we dus morgen de sleutel krijgen. Hoera!

Heb jij ook iets gezien afgelopen week waar je van onder de indruk was? Is er verder nog iets dat je wilt zeggen over bovenstaande Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

SaveSave

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

12 COMMENTS
 • Annette
  4 jaar ago

  Dat groene stoeltje, gaaf hoor! Ik had afgelopen vrijdag een netwerk lunch, daar was een manager van een gevangenis. Heel interessant hoe zij denken en proberen mensen aan het werk te krijgen/houden etc was leuk om daar eens mee van gedachten te wisselen.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Heel interessant! Ik ben benieuwd hoe en of jullie kunnen samenwerken?

   • Annette
    4 jaar ago

    Het gaf zeker stof tot nadenken dus we hebben maar even gelinkt op linkedin 😉 kunnen we nog eens vaker hierover brainstormen.

 • Anita
  4 jaar ago

  Wat een gave stoel en spannend dat je morgen de sleutel krijgt!! Fijn dat je je al zo welkom voelt in je nieuwe buurt, gaat helemaal goedkomen!

 • Mieneke
  4 jaar ago

  Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Super dat je morgen de sleutel krijgt. En het dan steeds meer eigen maken. Fijn! Goed dat je Floortje noemt, die moet ik nog even terugkijken. Het schilderij van het bloemstuk (bovenaan je post) vind ik heel erg gaaf! Maar als ik het goed zie is de foto in een winkel genomen?

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Zeker even terugkijken. Echt zo’n mooie aflevering. En ja, die foto is in een winkel genomen. Als je op de link klikt, zie je welke winkel.

 • Kiss & Make-up
  4 jaar ago

  Spannend zeg, Verhuizen is tegelijkertijd superstressvol en superleuk!

 • sunny mama
  4 jaar ago

  Ha, eindelijk kun je daadwerkelijk je huis gaan inrichten en gaan verhuizen. Leuk en spannend!
  Over bloggen en originaliteit gesproken… Zelf heb ik ook vaak onderwerpen waarover ik het wilde hebben niet behandeld omdat ik dacht: Dat hebben er al zovelen gedaan. Maar tegenwoordig laat ik me daar niet meer door weerhouden, want de originaliteit zit ‘m – wat mij betreft – niet in het onderwerp, maar in de manier waarop je het behandelt en als het goed is, doet iedere blogger dat op zijn/haar unieke manier.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ik heb het vaak bij jou! Ik wilde laatst schrijven over piekeren, maar dat had jij net gedaan, dus dat onderwerp staat nu geparkeerd. Terwijl… wat je zegt, je geeft er toch allemaal een andere aanvulling aan.

   • sunny mama
    4 jaar ago

    Vind ik wel grappig om te weten! 😉
    Afgelopen winter heb ik het eens klaargespeeld om op precies dezelfde dag min of meer hetzelfde blogbericht met min of meer dezelfde titel en een heel gelijkaardige foto gepubliceerd te hebben als een Belgische blogster. Dat was een hele aparte gewaarwording!

 • Nicole
  4 jaar ago

  Die stoel is erg leuk inderdaad, vooral het kleurtje. En dat komt dan van iemand die normaliter niet zo van groen houdt qua kleur in huis. (Behalve planten haha) Super fijn trouwens dat jullie morgen de sleutel krijgen, dan begint de verhuizing echt he.. Hoop dat je er snel in kan!

 • Oh wat spannend dat je morgen de sleutel krijgt! Dat wachten duurt dan inderdaad zo verschrikkelijk lang! En wat ontzettend leuk van alle buurtjes, kan me helemaal voorstellen dat je er zin in hebt!

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.