TOP
Personal Peaks 13
Personal

Personal Peaks 13

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Gek, dat als je 13 typt, je toch automatisch denkt ‘ai’. En dat terwijl ik toch helemaal niet bijgelovig ben. Anyways… vandaag staat Personal Peaks 13 op het programma. Wat waren mijn hoogtepunten op de agenda afgelopen week. Wat zag ik? Wat maakte indruk? Waar kon ik van genieten? Welke collega blogs vond ik leuk om te lezen? Gelukkig was er weer genoeg materiaal voor een nieuwe Peaks. Ga er lekker voor zitten, schenk een kopje koffie in, want ik neem je mee naar vorige week…

Personal Peaks 13 popcornEerst gaan we stiekem nog even terug naar vorige week zondag. Toen ging ik namelijk ’s avonds naar de bios, maar ik had voortuit gewerkt, dus deze foto zat niet meer in de Peaks. We gingen naar ‘the Revenant‘ met Leonardo DiCaprio. Een mooie film, mooi gemaakt, maar ik was er eigenlijk niet zo van onder de indruk. Ik vond ‘m te lang duren en het verhaal heel mager. Waar ik wel van onder de indruk was, waren deze popcorns met een smaakje. Amerikaanse toestanden! Met de Weight Watchers in mijn achterhoofd bestelde ik maar gewone popcorn. Overigens verkopen ze bij onze bios ook gezonde snacks zoals snoeptomaatjes. Heel erg goed van ze, maar dat vind ik dan in de bioscoop ook wel weer een beetje ongezellig. Wat mij betreft hoort er gewoon popcorn bij een film.

personal peaks douglas isadoraOp de agenda stond onder andere een leuk pers event van Douglas om de nieuwe producten van het leuke Zweedse beautymerk IsaDora te presenteren. Dat gebeurde tijdens een heerlijk ontbijt met een stuk of 10 andere bloggers en beauty journalisten. Ik kende eigenlijk sowieso het merk IsaDora nog niet zo goed, dus ik wist niet wat ik er precies van moest verwachten en was reuze benieuwd. En… ik ben positief verrast! Binnenkort hoor je er hier meer over.

personal peaks 13 visitekaartjesDe laatste tijd heb ik zo veel evenementen gehad dat mijn oude visitekaartjes op waren. En dat kwam eigenlijk wel heel goed uit, want die waren nog met mijn oude logo en huisstijl. De nieuwe kaartjes kwamen vorige week binnen en ik heb expres het contact gegevens gedeelte compleet anders gemaakt. Maar eigenlijk vind ik dat toch niet zo geslaagd. De volgende keer ga ik er toch weer meer een geheel van maken.

personal peaks 13 my happy kitchen

Anne-Marie schreef op haar blog een interessant artikel over de grootste ‘foodbrands’ ter wereld. Zoals je wellicht wel weet, heb ik een gezonde interesse in voeding en alles wat daar bij komt kijken en ik vond dit artikel dan ook heel leuk om te lezen. Overigens heeft Anne-Marie’s blog sowieso net een redesign gekregen en dat is goed gelukt.

Vorige week had ik gezellig puppy nieuws en deze week was er nog meer puppy nieuws te melden. Helaas moest lieve Debby haar mooie Bull Terriër Morris een paar weken laten gaan. Dat is natuurlijk ontzettend verdrietig en naar. Gelukkig had ze deze week goed nieuws, want ze krijgen binnenkort ook weer een puppy met de prachtige naam Ivy-Lola. Deze leuke pup gaat Morris natuuurlijk niet vervangen, maar wel weer wat vreugde brengen in huize H van Happinnes. Ik kijk nu al uit naar de (p)updates.

personal peaks 13 11 verschillende trouwjurkenDe trouwjurk van Zeeman van €29,99 inspireerde me tot dit artikel: 11 verschillende trouwjurken en de verhalen daarachter. Al heel snel vond ik 10 leuke dames die hieraan mee wilden werken (eigenlijk had ik zelfs wel meer kandidaten, maar ergens moet je een lijn trekken) en ik ben razend trots op het eindresultaat. Wat is het leuk geworden! En wat is het ontzettend goed gelezen! Uit totaal onverwachte hoeken kreeg ik te horen dat mensen er zo van genoten hadden. Supertof! Maar ja, wat wil je ook hè, al die mooie stralende bruiden in een post, daar kun je toch alleen maar blij van worden?

personal peaks 13 temptation islandEn van keurige bruidjes schakelen we nu over naar ordinair entertainment. Sloeries, playboys, vreemdgaan, seks, platte humor, volgens mij krijg je het bijna niet erger. Maar het is tegelijkertijd dus ook mijn ultieme guilty pleasure. Temptation Island is begonnen en ik smul ervan. Waarom. Doen. Mensen. Hier. Aan. Mee????

Overigens heb ik ook enorm genoten van de uitzending Verborgen Verleden met mijn huisgenoot uit mijn studietijd Jochem Myjer. Jochem bleek een afstammeling van allerlei adelijke families, maar ook van een vagebond. Hoe groot een contrast kan zijn!

personal peaks 13 valentijnskadootje

Ah… kijk daar… een onverwacht hoogtepunt. Mijn man had namelijk superlief, zonder dat ik het wist, een Valentijnscadeautje voor me gekocht. En dat cadeau was ook nog eens een schot in de roos. Ik mag namelijk een abonnement op een tijdschrift naar keuze en daar ben ik echt MEGA blij mee.

En ja! Het is me gelukt. Deze Personal Peaks waren iets korter dan die van vorige week. Ik kan het wel… 😉

Heb jij iets aan Valentijnsdag gedaan? Wil je nog iets zeggen over bovenstaande Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.