TOP
personal peaks 12
Personal

Personal Peaks 12 + Uitslag Weight Watchers Winactie

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Elke week lees je hier op maandag mijn persoonlijke hoogtepunten van de week in de Personal Peaks. Wat waren mijn highlights? Deed ik iets bijzonders? Waar was ik van onder de indruk? Wat zag ik? Wat las ik? Wat vond ik de beste of leukste blog van een andere blogger? Tipje van de sluier: Afgelopen week was een vrij materialistische week qua dingen waarvan ik onder de indruk was, maar gelukkig waren er ook genoeg dingen die gewoon helemaal niets kosten waar ik ook reuze blij van werd.  Wat ik daarmee bedoel, dat lees je allemaal in deze peaks en ik verte je ook nog de uitslag van de Weight Watchers Winactie. Met andere woorden… wie gaat er met mij mee Weight Watcheren (Is dat een woord? Nee? Nu wel!)? Fasten your seatbelts voor Personal Peaks 12. Laten we beginnen… lief lijf personal peaks 12

Afgelopen week gebeurde er iets bijzonders. Na lang wikken en wegen, schrijven, deleten, herschrijven, twijfelen, laten lezen, praten, reacties in mijn hoofd bedenken etc. etc. gooide ik op dinsdag toch de column ‘Lief Lijf..‘ online. Een column die al tijden in mijn hoofd zat en waar ik misschien al 30 keer aan begonnen ben, om ‘m vervolgens weer te deleten. Wie mij al wat langer volgt, weet dat ik vroeger een lifeblog had en 80% van de tijd persoonlijke columns deelde. Maar ik was een beetje vergeten hoe dat was. Op dinsdag ontplofte er een soort van bom. Een goede vriend van mij die journalist is, deelde de column op zijn Facebookpagina en tagde mij in het bericht. De rest van de dag en de dagen erop kreeg ik ladingen mailtjes, appjes, berichten en telefoontjes. Uit allerlei hoeken, van mensen die ik helemaal niet ken tot mensen die ik wel ken en het niet wisten tot vrienden me berichten trots op me te zijn. Met tranen in mijn ogen heb ik sommige berichten gelezen. Het is ontroerend om te zien hoeveel het bij mensen losmaakte.

Een goede vriendin van mij is vorig jaar weduwe geworden en stuurde me dit bericht: ‘Ik vind het heel knap hoe je hart hebt opengezet om dit te delen, Als ik iets heb geleerd de laatste maanden is dat het openzetten van je hart – ook naar vreemden – prachtige gesprekken kan opleveren waardoor de wereld net een beetje mooier wordt‘. Lieve Ca, je hebt helemaal gelijk. Je kwetsbaar openstellen levert je uiteindelijk zo veel meer op dan dingen opkroppen en in je eentje proberen te verwerken. Bovendien kan het helpen dingen af te sluiten. Voor mij was dit o.a. een mooi einde van een proces. Overigens heb ik er zo veel vragen over gekregen, dat ik heb besloten er meer over te vertellen. Wellicht dat ik daar andere mensen mee kan helpen die in hetzelfde proces zitten?

personal peaks 12 nieuwe auto

En door naar meer oppervlakkigheid. Ik heb eindelijk een knoop doorgehakt met betrekking tot mijn nieuwe auto. Deze wordt het! Cool bak hè? Het is een Jeep Renegade en het wordt ook precies deze kleur; een soort grijs metallic. Ik ben echt een enorme lucky girl, want ik krijg de familie auto in verband met de gezinsuitbreiding en mijn man blijft rondrijden in ons Golfje. personal peaks 12 werkplek

En nog meer materiële zaken: Mijn oude MacBook begon kuren te vertonen en omdat ik natuurlijk continu achter de computer zit en soms best last van mijn schouders en nek heb, vond ik het tijd voor een echte werkplek met een desk top. Het huis dat we nu huren, is veel te klein en mijn werkplek is naast de eettafel in een hoek van de kamer gepropt, maar in het nieuwe huis komt dat helemaal goed. Overigens is dit gewoon een oud Ikea bureautje dat uit mijn oude huis kwam, maar het werkt zo veel fijner dan de eettafel. En fotograferen doe ik vaak in de vensterbank, dus alles is lekker dicht bij elkaar. En ik word dus reuze gelukkig van mijn nieuwe sexy iMac, die ik van mezelf mocht kopen omdat ik een succesvolle decembermaand achter de rug heb :).

personal peaks 12 cookie trimmer

Ja, ik weet het. Het zou hier geen diary meer worden (Sunny, ik heb zo een verrassing voor je in petto, dus blijf lezen), maar ik moet deze foto van Cookie even delen. Ik bracht haar namelijk naar de trimmer en ik haalde een compleet ander hondje op. Een van mijn beste vriendinnen appte: ‘Het is echt een kakkertje nu’. En dat klopt, echt een keurig hondje. Vind je niet?

Dat vroeg natuurlijk om uitgebreid flaneren op het strand. De foto boven dit artikel maakte ik onderweg naar het strand. Wat een goed nieuws: Ze zijn al weer begonnen de strandtenten op te bouwen en eind deze maand gaat mijn favoriete al weer open! Laat de zomer maar komen!

Personal peaks 12 Hallo Sunny

Nog meer hondennieuws: Sunny krijgt een hondje genaamd Walter! Je kunt kindjes adopteren, maar ook hondjes. Dat werkt wel net wat anders dan met een kindje, maar daar kan Sunny je in deze blog veel meer over vertellen. Ik vind het in ieder geval hartstikke interessant en goed om te weten en ik werd ontzettend blij van dit bericht! Ik kijk nu al uit naar de puppy updates.

Er zijn ontzettend veel leuke blogs op het wereldwijde web, dat weet ik, maar soms kom je echt een pareltje tegen. Emmelou reageerde eergisteren op mijn artikel en in principe bekijk ik alle blogs van mensen die bij mij reageren. Dat vind ik leuk, maar nu was ik echt blij verrast. Wat een prachtige blog genaamd Bakers and Fakers heeft Emmelou. Ze is glutenintolerant en op haar blog laat ze onder andere glutenvrije en vegetarisch recepten zien. Emmelou is vormgeefster en dat zie je meteen. Bovendien maakt ze echt prachtige foto’s! Superleuk om weer zo’n mooie blog te ontdekken. Ik ga zeker vaker bij haar bezoek.

personal peaks 12 verborgen verleden mark tuitert

Het programma Verborgen Verleden vind ik altijd mooi en interessant om te zien, maar ik blijf er niet voor thuis. Zaterdagavond was de aflevering met Mark Tuitert op TV en daar was ik wel benieuwd naar. Kort verhaal, lang verhaal: Ik vond het echt een prachtige aflevering. Mark ging op zoek naar de roots van zijn moeder en stuitte op Joodse voorouders die zich hadden laten bekeren. Hij was zelf ook enorm onder de indruk en werd een aantal keren behoorlijk emotioneel. Mooi dat zo’n stoere sportman zich zo kwetsbaar durft op te stellen. De aflevering kun je hier terugkijken.

personal peaks 12 weight watchers winactie

personal peaks 12 uitslag winactieEr waren 11 deelnemers en iedereen heeft een nummer gekregen. Overigens vind ik het superfijn om te zien dat de winactie toeristen tegenwoordig wegblijven! Maar dat is een heel ander verhaal. Zoals ik al zei: Iedereen heeft een nummer gekregen in volgorde van reageren. Via de Random Nummer Trekker  werd…. tromgeroffel….

nummer 1 getrokken en dat is het nummer van Nicole Adelaars! Superleuk! Nicole gefeliciteerd, ik neem vandaag contact met je op om alles door te nemen.

En met dit heugelijke nieuws zijn we aan het einde gekomen van Personal Peaks 12. Overigens is het deze week weer niet gelukt om het kort en krachtig te houden, maar er was ook zo veel te vertellen… 😉 Gelukkig kreeg ik al wat geluiden terug, dat een aantal van jullie dat niet zo erg vonden, dus pfieuw… het mag.

Hoe was jouw week? Wat was jouw hoogtepunt vorige week? Wil je nog iets kwijt over de Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag! Liefs, Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.