TOP
personal peaks 100
Personal

Personal Peaks 100: Weekend Berlijn, heel veel uitjes & eerste ‘ongeluk’

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Kijk nou.. Personal Peaks 100 al weer. Ik laat je de hoogtepunten van oktober zien. Met o.a. een weekend naar Berlijn met de (grote) man, heel veel  uitstapjes, een opgeruimder huis, een concert en het allereerste ongeluk inclusief hechtingen van de peuter. Ai. Het is me toch wat zo’n kind grootbrengen. Anyway.. laten we naar de foto’s gaan.

Personal Peaks 100

personal peaks 100 gezwicht

Gezwicht

Sinds de fotoshoot van de peuter was ik al verliefd op deze laarsjes. En de Vans die ik zelf aanheb, kreeg ik ook maar niet uit mijn hoofd. Dus ik hakte maar een knoop door en kocht beide paren. Nog geen seconde spijt van gehad, behalve dat ik de Vans misschien een maatje kleiner had moeten nemen, want ze zitten best ruim…

Opruimcoach

Je had er al over kunnen lezen, maar inmiddels heb ik er twee sessies met een opruimcoach op zitten en zijn er al 3 kamers opgeruimd die voorheen vol troep stonden. Het huis raakt dus steeds netter, er is ontzettend veel gedoneerd aan goede doelen, verkocht in de tweedehands winkel, of op Marktplaats, naar de kringloop gegaan en weggegooid en ik vind het heerlijk. Inmiddels heb ik de smaak te pakken en probeer ik voor alles dat ik koop, 2 items weg te doen.

personal peaks 100 seizoenen

Herfst

Ik ga het nog miljoenen keren zeggen, maar wat hou ik van de herfst. Al was oktober best een regenachtige maand en hebben we er minder van kunnen genieten. Als ik deze foto van begin oktober zie, is alles nog zo groen. Er staan zo waar nog zonnebloemen.

personal peaks 100 herfstbladeren

En hier is het ook nog best groen, al liggen er al wel wat bladeren waar de peuter wel raad mee weet. Ik vind dit zelf zo’n heerlijke foto. Ook met dat licht en die kleuren.

personal peaks 100 herfstvakantie

Herfstvakantie

In de herfstvakantie hebben de peuter en ik allerlei leuke uitstapjes gedaan samen. In Arnhem is tijdens de herfstvakantie ‘het Sprookjesfestival’. Hier waren we op bezoek bij de kabouters in het kabouterbos. Ze gingen net aan tafel en de peuter wilde ook wel een kaboutertaartje. We zijn ook nog naar een paar voorstellingen voor kleine kinderen geweest en dat was ontzettend leuk om samen te doen.

personal peaks 100 kerst bij het tuincentrum

Kerstsferen

De laatste dag van de kerstvakantie gingen we samen met mijn vader naar de Intratuin in Duiven. Daar is een gigantische kerstshow (zie deze foto), een draaimolen, een grote (indoor) speeltuin en de peuter mocht een kerstbal uitzoeken. We sloten de dag af met een date in het pannenkoekenhuis. Samen met de peuter ging ik voor het eerst uit eten met z’n twee. Dat was een succes! Het was een hele fijne dag zo samen en dat was maar goed ook, want de volgende dag ging ik een weekend weg met de grote man.

personal peaks 100 berlijn

Berlijn

Sinds de komst van Robin waren we niet meer langer dan een dag samen weggeweest, dus dat was wel eens fijn. Ik ben nog van plan een uitgebreide Berlijn post te maken, dus later meer. Ik vond het in ieder geval een erg boeiende, mooie, maar ook beladen stad. Het was heerlijk even met z’n tweeën weg te zijn en ook extra lekker om weer thuis te komen bij de kleine man.

Oi va voi

Deze band zullen veel mensen niet kennen en dat is best jammer, want ze zijn zo goed. Ik ontdekte ze een half leven geleden en zag ze al een keer in Paradiso. Nu waren ze gewoon in Arnhem! Om de hoek dus. In Paradiso waren ze al fantastisch, maar nu waren ze net zo goed. Ze komen nog terug naar Nederland, dus als je het mooie muziek vindt en in de buurt woont, zeker gaan!

personal peaks 100 rijn

(Her)ontdekken

We wonen dan wel niet meer op tien minuten van het strand, we wonen nog wel dichtbij het water. De rivier de Rijn om precies te zijn (en dat rijmt). Ik (her)ontdek steeds weer nieuwe plekken. De prachtige uiterwaarden bijvoorbeeld. Misschien klink ik inmiddels als het toeristisch bureau Gelderland, maar het blijft toch wel de mooiste provincie hoor. Met Friesland en Zeeland op een tweede en derde plek.

personal peaks 100 military

Military Boekelo

Ik moet steeds zo lachen als ik deze foto zie, want ik herken mezelf bijna niet met mijn hoedje. We waren uitgenodigd voor de military in Boekelo door vrienden. Als vroeger paardenmeisje en military amazone, voor mij een geweldig evenement. En dat was het ook. Alleen het regende de hele dag. Gelukkig had ik net een hoedje gekocht (net zoals de Vans te groot), dus kijk hoe keurig ik er uit zie. Als mijn haar vast had gezeten was ik net Queen Elisabeth zonder hondje.

personal peaks 100 hoekje

Inrichting huis

Ons huis is steeds meer af, al veranderen er nog steeds wel dingen. Ik ben heel erg van alles meteen willen inrichten. Mijn man wacht liever af. Inmiddels weet ik dat hij gelijk heeft, want als je in een huis woont, ‘voel’ je het meer en weet je ook beter waar alles hoort. Dit hoekje ben ik nog steeds verliefd op. Met de vensterbank, de stoeltjes en die oude raampjes met luiken.

personal peaks 100 ongelukje

Ongeluk

Ik werd gebeld door het KDV. Robin was van een fiets op een betonnen trapje gevallen. Gat in zijn hoofd. Of ik ‘m kon halen, want hij moest gehecht worden. Natuurlijk schrok ik me het leplazarus en stond alle adrenaline in mijn lichaam in een klap aan.

De kleine man hield zich goed, maar begon wel keihard te huilen toen ik binnenkwam. De dokter vond hij machtig interessant en de assistente werd vooraf weggestuurd, want hij wilde de echte dokter. Tijdens het hechten hield hij zich heel goed. Helaas bleef het nog bloeden en moest ik ’s avonds nog met hem naar de spoedeisende hulp, maar ook dat vond hij een avontuur.

En de volgende dag zat hij al weer op de fiets. Geen trauma dus!

Lang verhaal kort verhaal. Meneer heeft zijn eerste ongelukje gehad en zijn eerste litteken te pakken. Gelukkig is alles goed afgelopen en heeft hij geen herenschudding opgelopen. Er zullen ongetwijfeld meerdere ongelukken en littekens volgen. Maar deze vergeet ik nooit meer. En hij heeft misschien geen trauma opgelopen, ik bijna wel.

Dat was al weer oktober. Inmiddels zijn we al aan november begonnen en is het jaar al weer bijna voorbij. Hoe dan?!

Heb je een vraag en/of opmerking over een van deze Personal Peaks 100? Let me know!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.