TOP
Personal Peaks #10
Personal

Personal Peaks #10

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Elke week lees je hier op maandag mijn persoonlijke hoogtepunten van de week. Wat waren mijn highlights? Deed ik iets bijzonders? Waar was ik van onder de indruk? Wat zag ik? Wat las ik? Wat vond ik de beste blog van een andere blogger? Ik kan je alvast vertellen, dat die blog van een collegablogger hemeltergend mooi (en verdrietig) is, dus die zou je echt even moeten lezen. Maar goed, vandaag zijn we dus aangekomen bij al weer Personal Peaks #10. Laten we beginnen…

Personal Peaks #10 - uitzicht huis

Afgelopen week stond eigenlijk in het teken van 2 dingen: Het nieuwe huis en het 7 days Recharge programma. Morgen lees je hier een compleet artikel over dat laatste, dus daar ga ik nu niet al te veel over vertellen, maar over het nieuwe huis krijgt voorlopig nog geen eigen artikel dus daar mag ik over vertellen. We gingen kijken voor de keuken, een nieuwe eettafel en we mochten even langskomen in ons nieuwe huis om dingen op te meten. Hier zie je een foto die ik maakte vanuit onze nieuwe slaapkamer.. het is niet echt mooi weer, maar zie je de hertjes grazen?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Overigens is over die herten nog al wat te doen, daar heb ik ook al eerder over verteld. Vandaag ga ik naar het Provinciehuis om mijn steun te betuigen om de herten met rust te laten. Ze willen er namelijk 1000 gaan afschieten en dat vind ik geen goed idee. Gelukkig ben ik daarin absoluut niet de enige.

personal peaks #10 proefrit

Verder vond ik een van de hoogtepunten afgelopen week toch wel de proefrit in de nieuwe auto. We krijgen een tweede auto omdat de man voor zijn werk toch echt wel vaak de auto nodig heeft en dat eigenlijk stiekem mijn auto was, dus ik mag de nieuwe uitkiezen. Hoewel ik niet echt van de auto’s ben, vind ik dat toch wel een feest. Ik heb een leuk model op het oog, ik twijfel alleen nog over de kleur. Hoe vrouwelijk wil je het hebben?

Overigens was er deze week ook nog een ander hoogtepunt, want na lang heen en weer mailen over een samenwerking, is die nu eindelijk rond. Deze week vind je op Dejlig een knoeperd van een winactie met een prijs waar ik reuze trots op ben en die volgens mij veel mensen als muziek in de oren gaat klinken. Ik heb er nu al zin in om ‘m te plaatsen… Wordt vervolgd.

personal peaks #10 wandelen in de duinen

Deze foto wilde ik echt even met je delen. Als wij gaan wandelen dan hobbel ik er vaak achteraan omdat ik nog ergens een foto van aan het maken ben, aan een plant sta te ruiken of van het uitzicht wil genieten. Cookie wil altijd graag de roedel compleet houden en houdt dus nauwlettend in de gaten of ik er wel aankom of niet. Soms rent ze dan ook continu van mijn man naar mij en weer terug. Hoe schattig is dat?

personal peaks #10 rianne meijer

Afgelopen oktober pleegde de moeder van mijn vriendinnetje Rianne zelfmoord. Daar hoef ik verder niets over te vertellen, je kunt zelf ook wel bedenken dat dat vreselijk verdrietig is. Er is slechts een ding mooi aan en dat is dat lieve Rianne echt adembenemend hemeltergend waanzinnig prachtig beeldschoon kan schrijven. Rianne besloot de dood van haar moeder te verwerken door er over te gaan schrijven en dat resultaat en die columns zijn zo wonderschoon dat ik zeker weet dat niet alleen Rianne hier steun aan heeft, maar ook zo veel andere mensen die iets dergelijks hebben meegemaakt. Je kunt Rianne’s columns hier lezen.

Met die prachtige columns van Rianne kom ik aan het einde van deze Personal Peaks.

Hoe was jouw week? Heb je leuke dingen gedaan? Wil je nog iets kwijt over een van mijn Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

17 COMMENTS
 • Nathalie
  4 jaar ago

  Hopelijk laten ze de herten met rust!
  Heftig, de brief… prachtig geschreven, dat wel.

  Enne, succes met het beslissen wat de kleur van de auto zal worden!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ik hoop het ook. En mooi hè? Ik vind het knap van Rianne, dat ze dat kan.

 • Annette
  4 jaar ago

  Er kunnen wat mij betreft niet genoeg bambi’s zijn dus heel goed dat je je steun daaraan geeft :). Ik ben altijd enorm van het praktische als het op een auto aankomt. Ik heb sinds een aantal jaar de mogelijkheid om elke 3 jaar een nieuwe te kiezen maar ik roep altijd doe mij maar de goedkoopste hahaha de laatste keer was dat dus een witte (die keer ervoor zilver). Als ik maar van a naar b kom. In het najaar ga ik weer een nieuwe uitzoeken. Heel benieuwd welke kleur het deze keer wordt.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Oh wat heerlijk dat je elke drie jaar kunt wisselen. Wat een luxe!

 • Anita
  4 jaar ago

  Wat naar van de herten! En ik ga meteen doorklikken naar het artikel, wat heftig moet dat zijn geweest!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Heel heftig. Echt verschrikkelijk. 🙁

 • Kiss & Make-up
  4 jaar ago

  Ik vind de kleur van een auto ook belangrijk, denk dat dat iets typisch voor vrouwen is 🙂

  Hopelijk lukt het om de schietplannen tegen te gaan, succes…

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ja echt hè? Shame on us!

 • Wat een prachtig uitzicht, die hertjes zijn toch fijn om naar te kijken! Goed dat je tegen het afschieten bent, 1000 zijn er ook wel erg veel! Maar wat een boel wijzigingen zo: ander huis, andere auto, leuk om zo mee te kijken hoor. Ik ben benieuwd naar je winactie, tof dat de samenwerking is gelukt! En die Cookie, schattig he, honden vinden dat zo vreemd, als de roedel niet compleet is. Heerlijk is dat :).

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Heel veel veranderingen, maar dat hebben we dan maar meteen gehad ;). Ja grappig is dat toch?

 • sunny mama
  4 jaar ago

  Leuke en spannende veranderingen zijn er voor jullie op touw. Tenminste, je bent er al wel een poos mee bezig, maar ik kan me voorstellen dat het steeds leuker wordt naarmate alles concretere vormen aanneemt.
  Ik ben nu wel héél benieuwd naar die grootse winactie, die deze week komt!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ja, dit is blijkbaar echt ons jaar 🙂

 • Maai
  4 jaar ago

  Ohw, die hertjes. Wat naar dat ze die beestjes niet met rust laten. Hoop dat het niet gaat gebeuren. Ik ga zo die brief even lezen. Of misschien straks, als hij niet zo op de nuchtere maag gaat vallen, Pffff heftige dingen zijn dat toch. Fijne week!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Nee stom hè? Het is een enorm gebied, maar de herten lopen toch buiten het gebied. Maar dat komt omdat de gemeentes op sommige plekken nauwelijks hekken hebben neergezet. Omgekeerde wereld. Jij ook een fijne week!

 • Nicole
  4 jaar ago

  Heel goed dat je steun betuigt tegen het afschieten. Zou ik ook doen. Duizend herten, pfffff! Wat een mooi uitzicht heb je vanuit jullie slaapkamer trouwens. En ik zal de site van Rianne eens gaan lezen, heb in mijn omgeving ook meerdere malen te maken gehad met zelfdoding.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Het zijn er zelfs nog meer! Ik had het verkeerd gelezen. Belachelijk is het.

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.