TOP
Personal Peaks #10
Personal

Personal Peaks #10

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Elke week lees je hier op maandag mijn persoonlijke hoogtepunten van de week. Wat waren mijn highlights? Deed ik iets bijzonders? Waar was ik van onder de indruk? Wat zag ik? Wat las ik? Wat vond ik de beste blog van een andere blogger? Ik kan je alvast vertellen, dat die blog van een collegablogger hemeltergend mooi (en verdrietig) is, dus die zou je echt even moeten lezen. Maar goed, vandaag zijn we dus aangekomen bij al weer Personal Peaks #10. Laten we beginnen…

Personal Peaks #10 - uitzicht huis

Afgelopen week stond eigenlijk in het teken van 2 dingen: Het nieuwe huis en het 7 days Recharge programma. Morgen lees je hier een compleet artikel over dat laatste, dus daar ga ik nu niet al te veel over vertellen, maar over het nieuwe huis krijgt voorlopig nog geen eigen artikel dus daar mag ik over vertellen. We gingen kijken voor de keuken, een nieuwe eettafel en we mochten even langskomen in ons nieuwe huis om dingen op te meten. Hier zie je een foto die ik maakte vanuit onze nieuwe slaapkamer.. het is niet echt mooi weer, maar zie je de hertjes grazen?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Overigens is over die herten nog al wat te doen, daar heb ik ook al eerder over verteld. Vandaag ga ik naar het Provinciehuis om mijn steun te betuigen om de herten met rust te laten. Ze willen er namelijk 1000 gaan afschieten en dat vind ik geen goed idee. Gelukkig ben ik daarin absoluut niet de enige.

personal peaks #10 proefrit

Verder vond ik een van de hoogtepunten afgelopen week toch wel de proefrit in de nieuwe auto. We krijgen een tweede auto omdat de man voor zijn werk toch echt wel vaak de auto nodig heeft en dat eigenlijk stiekem mijn auto was, dus ik mag de nieuwe uitkiezen. Hoewel ik niet echt van de auto’s ben, vind ik dat toch wel een feest. Ik heb een leuk model op het oog, ik twijfel alleen nog over de kleur. Hoe vrouwelijk wil je het hebben?

Overigens was er deze week ook nog een ander hoogtepunt, want na lang heen en weer mailen over een samenwerking, is die nu eindelijk rond. Deze week vind je op Dejlig een knoeperd van een winactie met een prijs waar ik reuze trots op ben en die volgens mij veel mensen als muziek in de oren gaat klinken. Ik heb er nu al zin in om ‘m te plaatsen… Wordt vervolgd.

personal peaks #10 wandelen in de duinen

Deze foto wilde ik echt even met je delen. Als wij gaan wandelen dan hobbel ik er vaak achteraan omdat ik nog ergens een foto van aan het maken ben, aan een plant sta te ruiken of van het uitzicht wil genieten. Cookie wil altijd graag de roedel compleet houden en houdt dus nauwlettend in de gaten of ik er wel aankom of niet. Soms rent ze dan ook continu van mijn man naar mij en weer terug. Hoe schattig is dat?

personal peaks #10 rianne meijer

Afgelopen oktober pleegde de moeder van mijn vriendinnetje Rianne zelfmoord. Daar hoef ik verder niets over te vertellen, je kunt zelf ook wel bedenken dat dat vreselijk verdrietig is. Er is slechts een ding mooi aan en dat is dat lieve Rianne echt adembenemend hemeltergend waanzinnig prachtig beeldschoon kan schrijven. Rianne besloot de dood van haar moeder te verwerken door er over te gaan schrijven en dat resultaat en die columns zijn zo wonderschoon dat ik zeker weet dat niet alleen Rianne hier steun aan heeft, maar ook zo veel andere mensen die iets dergelijks hebben meegemaakt. Je kunt Rianne’s columns hier lezen.

Met die prachtige columns van Rianne kom ik aan het einde van deze Personal Peaks.

Hoe was jouw week? Heb je leuke dingen gedaan? Wil je nog iets kwijt over een van mijn Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.