TOP
Paula's Choice Resist Hyaluronic Acid Booster
Beauty

Paula’s Choice Resist Hyaluronic Acid Booster

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Paula’s Choice was een merk waar ik altijd al benieuwd naar was omdat ik er zó veel lovende dingen over hoorde en las. Ik hou sowieso van merken die gewoon vrij basic zijn qua verpakking en dus niet al te veel geld aan marketing uitgeven, gewoon goede ingrediënten gebruiken en niet op dieren testen, veel kennis in huis hebben en je goed en duidelijk kunnen informeren over producten en ingrediënten. Ik was dan ook heel blij dat ik een product naar keuze mocht uitkiezen om te reviewen en mijn keuze was al snel gemaakt; ik wilde de bestseller van Paula’s Choice Resist Hyaluronic Acid Booster wel uitproberen, een serum dat zou helpen tegen o.a. huidveroudering. 6 weken smeerde ik er fanatiek mee en vandaag vertel ik je of het serum zijn beloftes waarmaakte…

Wat is Paula’s Choice Resist Hyaluronic Acid Booster en hoe werkt het?

Dit serum is niet zo maar een serum, maar een hyaluronzuurserum. Zoals ik hierboven ook al vertelde, zou het tegen huidveroudering helpen en maakt het fijne lijntjes minder zichtbaar, het zorgt ervoor dat de huid geen vocht verliest en het herstelt schade door de zon. Het zou de huid na gebruik meteen gladder maken en helpen bij rosacea en eczeem.

Het werkt heel simpel: Na het schoonmaken van de huid, meng je 2 druppeltjes (dat was voor mij ruim voldoende) met je dag- of nachtcrème en masseer je het in de huid zoals je normaliter ook je crème zou aanbrengen. Je kunt het serum naar behoefte 1 of 2 keer per dag gebruiken. Als je het overdag gebruikt, wordt wel aangeraden daarna met een SPF25 of hoger te smeren omdat je huid door het hyaluronzuur kwetsbaarder wordt voor de zon.

Ingredienten Paula's Choice Resist Hyaluronic Acid Booster

Ingrediënten Paula’s Choice Resist Hyaluronic Acid Booster

Zoals je ziet, zijn de eerste twee ingrediënten water en glycerine, dat zijn natuurlijk heel ‘normale’ ingrediënten, glycerine is plantaardig. Ook zit er gist extract in het serum, dat is een goede anti-oxidant die helpt bij celvernieuwing en -beschadiging. Natuurlijk zit er ook Hyaluronzuur in; een lichaamseigen stof, dat er voor zorgt dat het vochtpeil van de huid goed in stand blijft. Het houdt als het ware vocht vast. Zo zorgt het o.a. voor een goede elasticiteit van de huid en blijft je huid er jong door (minder zichtbare rimpeltjes). Ceramiden zijn lichaamseigen vetzuren die ook verantwoordelijk zijn voor de vochthuishouding van je huid. Pantheon is een alcoholvorm van pantotheenzuur (vitamine B5) en heeft een hydraterende werking. Het maakt de huid soepeler en elastischer en vermindert oppervlakkige tekenen van veroudering. Bovendien helpt het tegen irritaties, jeuk, luieruitslag.

Je ziet het vast al, allemaal mooie gezonde ingrediënten die de huid alleen maar goed doen.

swatch paula's choice resist hyaluronic acid booster
Wat is mijn ervaring met Paula’s Choice Resist Hyaluronic Booster?

Daar kan ik kort en krachtig over zijn: Ik ben reuze enthousiast. Laat ik je eerst vertellen dat ik de substantie zelf erg fijn vind; het is niet te dik, niet te dun, niet te stroperig en niet te waterig. Het vermengt ideaal met je eigen crème (ik gebruikte zelfs verschillende crèmes) en het is geurloos, dus je kunt het makkelijk in combinatie met je dagelijkse crème gebruiken, zonder dat de geuren elkaar in de weg gaan zitten. Overigens kun je het ook stand alone gebruiken, maar dat vind ik zelf niet prettig. Behalve dat het serum geurloos is, zitten er ook geen kleurstoffen in en het is niet op dieren getest (maar dat had ik je in de inleiding ook al verteld).

De Booster zit in handig flesje met een dopje waar los een pipetje bijzit dat je er op kunt draaien. Zo’n pipetje werkt natuurlijk hartstikke hygiënisch en je kunt er goed mee doseren. Je hebt maar twee druppeltjes nodig, dus je doet ook nog eens hartstikke lang met het flesje. Vooral omdat ik het zelf maar 1x per dag gebruik. Ik vind dat voldoende, bovendien vind ik het op de een of andere rare manier ’s nachts lekkerder.

De volgende dag word ik dan namelijk wakker met een frisse, gladde, stralende en goed gehydrateerde huid. Ik kan je niet echt vertellen of mijn rimpeltjes minder worden, maar mijn huid ziet er wel echt gladder uit en ik heb gewoonweg niet echt veel lijntjes en rimpeltjes. .

Of ik een nadeel kan noemen? Nou nee, eigenlijk niet. Het serum is wel wat ‘duurder’ in de aanschaf dan bijvoorbeeld een gewoon drogisterij product, maar het is ook veel zuiniger en als ik naar prijs kwaliteitsverhouding kijk, dan is dit echt een goed product met veel betere ingrediënten dan de meeste drogisterij producten bevatten. Voor mij is het dan ook elke cent waard, maar die keuze is helemaal persoonlijk.

Deze eerste kennismaking met Paula’s Choice smaakt mij in ieder geval naar meer en ik kan dit product zeker aanraden als je een oudere of ouder wordende huid hebt.

Voor Paula’s Choice Resist Hyaluronic Booster betaal je €49,90 (50 ml) en een proefverpakking van 3,5 ml (hoe handig is dat!!) kost €10,-. Je kunt de Paula’s Choice producten kopen bij haar eigen webshop  of bij bepaalde beautysalons, huidtherapeuten en verkooppunten. Hier kun je checken waar je in jouw buurt het dichtste bij Paula’s Choice kunt kopen.

Heb jij wel eens producten van Paula’s Choice geprobeerd? Ben jij ook zo dol op verzorgingsproducten met Hyaluronzuur als ingrediënt?

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Deze review bevat een product dat ik heb opgestuurd gekregen.
Lees ook mijn disclaimer.

Vond je deze review leuk om te lezen? Misschien vind je deze blogs dan ook wel interessant?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.