TOP

About

WIE zijn KARENZ.?

Karen Gregory – Hoofd Redactrice

personal peaks 45 selfie stressWelkom hier! Karenz. is de persoonlijke life (style) blog van Karen Gregory. Ik ben begin 40 en woon in Zandvoort met man, zoontje, hond en kat. Ooit was ik een van de eerste lifebloggers van Nederland, toen ik in 2001 begon met bloggen, hoorde ik namelijk bij de eerste 50.000 bloggers van het land. Ik ben diverse keren genomineerd voor awards in Nederland en België, onder andere meerdere keren voor een Dutch Bloggie.

Ik heb een achtergrond in de media en heb meer dan 10 jaar bij verschillende media exploitanten, mediabureaus en een producent gewerkt. Daarna heb ik een opleiding gedaan voor gewichtsconsulente en ben ik een aantal jaar vestigingsmanager van een afslank kliniek geweest. Sinds 5 jaar werk ik daarnaast als ZZP’er en geef ik bedrijven advies op het gebied van social media.

Na een aantal jaar het lifestyle magazine Dejlig gerund te hebben, ben ik in februari toch weer overgestapt naar een persoonlijkere blog. Dejlig was onzettend succesvol met zo’n 50.000 unieke bezoekers per maand, maar uit een grote enquête die ik heb gedaan onder mijn lezers, bleek toch dat de meeste lezers de persoonlijke artikelen het leukst vonden om te lezen. Bovendien vind ik persoonlijk bloggen zelf ook gewoon het allerleukst om te doen. Dus 1 + 1 is 2 en Karenz. was geboren.

Karenz. wordt goed gelezen door de 30+ vrouw, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom als je die leeftijd nog niet gepasseerd bent.

Je leest hier over uiteenlopende onderwerpen, bovendien blog ik niet alleen op Karenz., maar zijn we met een heel team. Ik stel de andere dames aan je voor..

Bereik Karenz.

Uiteraard staan we altijd open voor vragen en samenwerkingen zoals gesponsorde posts, advertorials en winacties. Onder het kopje Samenwerkingen kun je hier meer informatie over vinden.

Karenz. bereikt inmiddels zo’n 50.000 unieke bezoekers per maand (september 2017).

Mocht je geïnteresseerd zijn in de verdere (bereiks)cijfers, dan stuur ik je met liefde mijn Media Kit toe. Ook vind je meer informatie op de Samenwerkingen pagina.

Glaede sig over! Oftewel enjoy!

mail: karen@karenz.nl
Twitter: @Karenz_nl
Facebook: www.facebook.com/karenz.nl
Instagram: Karenz.nl

Karenz.

De betekenis van Karenz.? Karen is natuurlijk mijn naam. En enz. staat voor enzovoort. ‘The story continues‘, omdat het verhaal ook hier weer verder gaat… Wordt vervolgd!

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

  • Vanmiddag was ik uitgenodigd om te komen lunchen met Weight Watchers en Olcay Gulsen.
Dit omdat het programma van Weight Watchers vernieuwd is. Daar ga ik je vanzelfsprekend binnenkort meer over vertellen en ik kan je alvast melden dat ik helemaal zin heb om het te gaan uitproberen omdat het nog makkelijker is geworden qua punten tellen. Olcay is er al een paar maanden mee bezig en kijk eens hoe smashing zij er uitziet! Vrouw naar mijn hart trouwens.. Toen haar gevraagd werd wat haar valkuil was, antwoordde ze met: Gin tonics 🍸 Weight Watchers, bedankt voor de fijne middag. Olcay zei het ook al: 'Het leek net alsof ik met vriendinnen ging lunchen'. En dat voor maar 2 punten! .
.
.
#lifestyleblogger #weightwatchers #pressevent #uitgenodigd
  • ‘Let it snow let it snow let it snow’ ❄️☃️🌨 Iedereen die nog de weg op moet... sterkte! .
.
.
#winterwonderland #zandvoort #snow #amsterdamsewaterleidingduinen #letitsnow #deanmartin
  • 💙💙💙 Kijk dit lieve gingerbread mannetje nou met zijn mooie nieuwe schoenen van Bunnies. In de PERSONAL PEAKS van vandaag laat ik o.a. foto’s zien van Sinterklaas, veel leuke events, een nieuwe verslaving (ja heus) en nog veel meer 👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#personalpeaks #karenznl #lifestyleblogger #toddlerlife #instatoddler #gekregen #robinjameson
  • Oeh la la... oesters on a school night! Dat vraagt om een gek kijkende selfie. Bedankt @kroonophetwerk @foodyboxkroonophetwerk 🎄Kerst is nu echt aan! ✨🌟💥
.
.
.
#selfie #lifestyleblogger #gekregen #foodyboxkerst #oysters #lifestyleblogger
  • Ik klaagde vanmorgen dat we alleen maar motregen hadden in plaats van de beloofde sneeuw. Daar kom ik wel een beetje op terug ❄️☃️🌨
.
.
.
#winterwonderland #snow #zandvoort #amsterdamsewaterleidingduinen
  • ✨Heb jij ook een kerstbal waar een mooi verhaal achter zit? 🎄 Deze kerstbal die Robin van vrienden van ons kreeg, is voor ons heel bijzonder. Op de blog vertel ik je er meer over en vertellen ook @suuz_ @aukjeswereld en Eline mooie anekdotes over hun kerstbal 🌟👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#kerst #christmasornaments #christmasdecorations
  • Kijk dan wat een fijn gezelschap om kerst mee te vieren bij HEMA! 💚💥🎄🎁🎉
.
.
.
#hemakerst #bloggers #bloggersunited #instabloggers #collegas #mycrew #friends
  • That face 💙💙💙
Groot succes trouwens de knikkertoren van @lidlnederland .
.
.
#nospon :) #pakjesavond #sinterklaas #dutchtradition #gifts #toddlerlife #robinjameson