About

WIE zijn KARENZ.?

Karen Gregory – Hoofd Redactrice

personal peaks 45 selfie stressWelkom hier! Karenz. is de persoonlijke life (style) blog van Karen Gregory. Ik ben begin 40 en woon in Zandvoort met man, zoontje, hond en kat. Ooit was ik een van de eerste lifebloggers van Nederland, toen ik in 2001 begon met bloggen, hoorde ik namelijk bij de eerste 50.000 bloggers van het land. Ik ben diverse keren genomineerd voor awards in Nederland en België, onder andere meerdere keren voor een Dutch Bloggie.

Ik heb een achtergrond in de media en heb meer dan 10 jaar bij verschillende media exploitanten, mediabureaus en een producent gewerkt. Daarna heb ik een opleiding gedaan voor gewichtsconsulente en ben ik een aantal jaar vestigingsmanager van een afslank kliniek geweest. Sinds 5 jaar werk ik daarnaast als ZZP’er en geef ik bedrijven advies op het gebied van social media.

Na een aantal jaar het lifestyle magazine Dejlig gerund te hebben, ben ik in februari toch weer overgestapt naar een persoonlijkere blog. Dejlig was onzettend succesvol met zo’n 50.000 unieke bezoekers per maand, maar uit een grote enquête die ik heb gedaan onder mijn lezers, bleek toch dat de meeste lezers de persoonlijke artikelen het leukst vonden om te lezen. Bovendien vind ik persoonlijk bloggen zelf ook gewoon het allerleukst om te doen. Dus 1 + 1 is 2 en Karenz. was geboren.

Karenz. wordt goed gelezen door de 30+ vrouw, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom als je die leeftijd nog niet gepasseerd bent.

Je leest hier over uiteenlopende onderwerpen, bovendien blog ik niet alleen op Karenz., maar zijn we met een heel team. Ik stel de andere dames aan je voor..

Mariska Schrijer – Food Blogger

mariska schrijerMariska is food blogger van Karenz. Ze woont samen met haar man Arthur in Amsterdam.

Zelf heeft zelf ook een blog genaamd Flying Foodie, wat een combinatie van een Food en een Travel Blog is.

Haar dagelijkse werk laat zich het makkelijkste omschrijven als ICT consultant. Mariska is afgestudeerd in de informatica en mag zichzelf dus ingenieur noemen. Ze werkt nu al weer 9 jaar in de ICT wereld.

Wil je meer weten over Mariska? Hier lees je een interview met haar!

Loes Hofstede – DIY Blogger

loes hofstedeLoes is de DIY Blogger van Karenz. Ze is getrouwd en heeft 2 kindjes (meisje van 3,5 en jongen van 1,5). Ze wonen met zijn allen in Almelo, waar ze ook geboren is (en ja, er is altijd wat te doen!).

Bloggen doet ze 5 keer per week op Gewoon iets met Loes, waar ze alles kwijt kan wat ze maar wil, variërend van leuke DIY-projecten, recepten, dingen die ze getest heeft of mama-dilemma’s.

Net als Mariska werkt Loes in de ICT. Ze is Informatie Analist bij een softwarebedrijf dat software maakt voor de salarisverwerking. Ze heeft ooit Ruimtelijke Ordening & Planologie gestudeerd.

Wil je meer weten over Loes? Hier lees je een interview met haar!

Bereik Karenz.

Uiteraard staan we altijd open voor vragen en samenwerkingen zoals gesponsorde posts, advertorials en winacties. Onder het kopje Samenwerkingen kun je hier meer informatie over vinden.

Karenz. bereikt inmiddels zo’n 42.000 unieke bezoekers per maand (april 2017).

Mocht je geïnteresseerd zijn in de verdere (bereiks)cijfers, dan stuur ik je met liefde mijn Media Kit toe. Ook vind je meer informatie op de Samenwerkingen pagina.

Glaede sig over! Oftewel enjoy!

mail: karen@karenz.nl
Twitter: @Karenz_nl
Facebook: www.facebook.com/karenz.nl
Instagram: Karenz.nl

Karenz.

De betekenis van Karenz.? Karen is natuurlijk mijn naam. En enz. staat voor enzovoort. ‘The story continues‘, omdat het verhaal ook hier weer verder gaat… Wordt vervolgd!

Laat een reactie achter