TOP
L'Oréal Paris color riche X Balmain Confession Lipstick
Beauty

L’Oréal Paris Color Riche X Balmain Confession Lipstick | 246 (drugstore make-up meets high end fashion)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Zijn er hier nog meer mensen die als een kip zonder kop kunnen vallen voor een hype. Van die marketing victims? Mensen zoals ik dus… want ja, ik ben het. Ik geef het ruiterlijk toe. Dus toen ik las dat L’Oréal Paris ging samenwerken met Balmain, ging mijn hart net wat sneller kloppen en het zou ook zo maar kunnen zijn dat het een slagje oversloeg. Toen je de lipsticks kon pre orderen, deed ik dat dan ook meteen en ik heb mezelf echt vermanend toe gesproken en maar één kleur gekozen. Maar nu twijfel of ik toch niet meer kleuren ga bestellen. Want de L’Oréal Paris Color Riche X Balmain Confession Lipstick | 246 smaakt naar meer…lipsticks dus.

L’Oréal Paris Color Riche X Balmain

L'Oréal Paris Color Riche X Balmain

beeld L’Oréal Paris

Allereerst een klein beetje meer informatie over deze capsulecollectie. Die bestaat namelijk uit twaalf matte kleuren, die weer zijn verdeeld in drie collecties, namelijk de Rock Tribe, de Couture Tribe en de Glamazone Tribe.

Iedere collectie heeft haar eigen kleur: De Rock Tribe heeft een diepe blauwtint, de Couture Tribe kleurt zwart en de Glamazone Tribe heeft een prachtig chique groen omhulsel.

In Nederland krijgen we 6 kleuren en dat zijn: van links naar rechts 905 Balmain Instinct en 647 Urban Safari uit de Glamazone collectie (groen), 355 Domination en 246 Confession uit de Couture  (zwart) en 467 Freedom en 902 Legend uit de Rock Tribe range (blauw). Zie hierboven.

L’Oréal Paris Color Riche X Balmain Confession Lipstick | 246

L'Oréal Paris Color Riche X Balmain Confession Lipstick | 246 overview

Zelf kreeg ik keuzestress omdat ik het lastig vond te kiezen tussen Urban Safari, Domination en Confession. Maar ja…uit het intro van deze blog had je al kunnen opmaken dat ik confession te maken had en deze kleur vond ik ook het neutraalst. Om heel eerlijk toe te geven (daar ga ik weer) vind ik vooral het omhulsel van Urban Safari to die for. Ik word daar spontaan hebberig van, maar Domination en Confession zullen mij beter staan.

De kleur & houdbaarheid

Confession is een peach achtige kleur die neigt naar rood, maar ook naar nude. Het is een warme kleur die bij mij op mijn lippen veel meer oranje aandoet dan het rood van de swatch. Qua kleur zal Confession per huidtint enorm verschillen.

LEES OOK >>> No7 Match Made Lipstick Service (welke kleur past bij jou?)

L'Oréal Paris Color Riche X Balmain Confession Lipstick | 246 lips

De lipstick is mat, maar zeker ook creamy. Het zit erg lekker op je lippen en wat me vooral enorm positief verrast heeft, is de houdbaarheid. Normaliter houdt lipstick voor geen meter bij mij, maar deze bleef toch zeker wel 4 uur zitten. Als je tussendoor een keer bijwerkt, kan de lipstick het zo een dag uithouden. Ook loopt het niet uit, in de rimpeltjes van mijn lippen. Het is echt een fijne lipstick. Al is er voor mij wel een nadeel, maar dat is persoonlijk, en dat is de geur van de Color Riche sticks. Het is niet vies, maar ik ben er gewoon niet dolenthousiast over. Te tuttig of zo. Die geur mag van mij wel een keer veranderen. Maar nogmaals.. dat is dus persoonlijk.

L'Oréal Paris Color Riche X Balmain Confession Lipstick | 246 omhulsel

Het is een kleur die veel mensen goed zal staan en die bij verschillende gelegenheden te dragen is. Chique bij een feestje, maar ook prima voor casual overdag of een zakelijke outfit. Niet overdreven uitgesproken, lekker op de luwte, maar toch vrouwelijk en elegant.

Het zwarte omhulsel is chique, maar ik blijf erbij, ik vind de groene (en ook de blauwe) range mooier. Maar al met al is deze L’Oréal Paris Color Riche X Balmain Confession Lipstick | 246 een fijn hebbeding. Een fijne draagbare kleur die goed blijft zitten. Wie wil dat nou niet?

De rest van de kleuren zijn stuk voor stuk wat meer edgy, wat minder L’Oréal en wat meer Balmain.

De limited editions zijn nu al verkrijgbaar via Bol.com. Waarschijnlijk zullen de lipsticks vanaf begin oktober ook te koop zijn bij Etos en Kruidvat. Alle kleuren kosten €14,99 per stuk.

Is dit een collectie waar jij warm van wordt? Welke kleur zou  je graag willen bemachtigen? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.