TOP
OPI Starlight Collection Miniset
Beauty

OPI Starlight Collection Miniset

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Als je een ding aan OPI kunt overlaten, is het elk jaar weer een leuke kerstcollectie te lanceren. OPI is sowieso wat mij betreft een van de allerbeste qua nagelproducten, maar met kerst weten ze me elk jaar toch weer te verrassen met hun collectie. Wat ik ook altijd superleuk vind, zijn hun minisetjes. Je betaalt maar een klein beetje meer als dat je doet voor een gewoon lakje, maar dan heb je de kans 4 lakjes uit te proberen in plaats van 1. Een aanrader als je van variatie houdt en/of nieuwe kleuren wilt proberen. Vandaag review de OPI Starlight Collection Miniset. Kijk en lees je mee?

opi starlight collection miniset verpakking

De lakjes zitten in een fijn doosje met daarop de namen van de lakjes. De miniset bestaat uit 4 totaal verschillende lakjes qua kleur en substantie, dus het bevat voor elk wat wils. Hieronder laat ik je alle swatches zien, de foto’s laten mijn nagels met 2 laagjes zien.

opi starlight collection miniset love is in my cards

Love is in my Cards is een klassieke rode romantische (kerst)kleur. Het is een creamy lakje dat prima dekt in twee laagjes en een perfecte houdbaarheid heeft. De lak bleef zeker 4 dagen netjes op mijn nagels zitten. Dit is echt zo’n lakje dat iedereen die van rood houdt, standaard in haar collectie moet hebben.

OPI Starlight Collection Miniset Guys & Galaxies

Bij Guys & Galaxies denk ik persoonlijk aan een glitterlakje, maar dat is het niet. Het is een donker- dieprode kleur, eigenlijk de modekleur van nu: bordeaux/marsala/burgundy, iedereen heeft er een andere kleur voor. Eigenlijk is deze kleur mijn favoriet, maar helaas vond ik het lakje de minste van de 4 qua substantie. Wat mij betreft is ‘ie iets te vloeibaar waardoor de lak na 2 laagjes nog niet helemaal dekkend was. Al ziet dat op de foto hierboven er wel zo uit. Overigens is de houdbaarheid wel gewoon prima.

OPI Starlight Collection Miniset Is this star taken

Dan zijn we nu beland bij de glitters! Let it shine! En dat doet deze Is This Star Taken dan ook zeker. Een zilveren lakje met holografische ‘stokjes’ er in. Hoe feestelijk! Met elke lichtinval zie je weer andere kleurtjes.

OPI Starlight Collection miniset swatch is this star taken

Voor de zekerheid voeg ik deze foto ook nog even toe, daar kun je het iets beter op zien. De lak dekt prima in twee lagen, de houdbaarheid is voor een glitterlak hartstikke goed, alleen zit er wel wat structuur in de lak en dat vindt niet iedereen prettig.

OPI Starlight Collection Press * for silver

En zie hier mijn onverwachte favoriet Press * For Silver. Persoonlijk had ik ‘m alleen een andere naam gegeven, want het is meer een soort rosé zilver. Vroeger was ik dol op glitterlakjes, maar tegenwoordig houd ik meer van creamy donkere kleuren. Voor deze kleur maak ik graag een uitzondering in mijn favorieten collectie. Het is een hele feestelijke kleur die je met alles kunt combineren. Rood, zwart, bruin, blauw, grijs en ga zo maar door. De lak dekt goed in twee lagen en blijft bij mij zeker 5 dagen zitten. Ik vind de kleur ook echt heel verrassend, ik heb nog nooit een dergelijke kleur gezien.

Al met al vind ik deze miniset hartstikke leuk. In een gewoon flesje OPI zit 15 ml lak, maar om heel eerlijk te zijn, maak ik maar weinig nagellakken echt op. In de flesjes van de miniset zit 3,75 ml lak, maar dat maakt het dus juist leuk om ze uit te proberen. Bovendien lakt het kwastje niet minder fijn als dat van een gewone verpakking. Voor zo’n klein kwastje lakt het eigenlijk verrassend goed. De OPI Starlight Collection Miniset is een aanrader voor elke nagellak liefhebber of – uitprobeerder. Leuk voor jezelf, maar ook zeker leuk om iemand cadeau te geven met de feestdagen.

De OPI Starlight Collection Miniset kost €22,95 en is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen. Meer informatie over de verkooppunten vind je op de website van OPI.

Wat vind jij van deze kleuren? Welke is jouw favoriet?

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Dit artikel bevat een product dat ik heb opgestuurd gekregen. Dit heeft echter niet mijn mening beïnvloed. Lees ook mijn disclaimer.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.