TOP
Beauty

One of my Faves: Sally Hansen Insta-Dri Top Coat

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Toen ik vorige week een review plaatste van Sally Hansen Miracle Gel Grey Matters bedacht ik me dat een van mijn lievelings nagelproducten er een van Sally Hansen is, namelijk Sally Hansen Insta-Dri Top Coat. Ik kan niet mijn nagels lakken zonder met deze topperrrr te eindigen. Het is mijn kers op de taart en zorgt er voor dat ik binnen mum van tijd weer kan doen wat ik wil doen zonder meteen mijn lak te beschadigen. Vandaag dus in de hoofdrol in One of my Faves: Sally Hansen Insta-Dri Top Coat. Lees maar mee…

Wat belooft Sally Hansen Insta-Dri Top Coat?

  • Een exclusieve acryl polymeer formule hardt de lak uit en droogt de nagels in seconden.
  • Een speciaal dubbel UV filter helpt je nagellak kleur te beschermen.
  • Is chip resistant.
  • Laat je nagels tot 10 dagen glanzen.

Sally Hansen Instadri topcoat box

Hoe werkt het?

Zoals iedere andere top coat. Je lakt je nagels en na het laatste laagje gewone lak wacht je 2 minuten. Dan lak je je nagels met deze top coat.

Doet deze top coat wat ‘ie belooft?

Ja, dat doet ‘ie. Al moet ik wel zeggen dat seconden een subjectief begrip is. Ik denk bij seconden persoonlijk aan 5 seconden, maar zo snel droogt ‘ie niet. Maar binnen een minuut zijn je nagels zeker droog en goed beschermd tegen beschadigingen. In vergelijking met andere top coats ga je zeker tijd besparen.

Je nagels glimmen als spiegeltjes, chippen niet snel en je kleur blijft in tact. Mijn nagellak blijft eigenlijk nooit 10 dagen op mijn nagels zitten, dus dat laatste puntje kan ik je niet beloven.

De top coat is heel zuinig in gebruik, dus je doet er ook nog eens heel lang mee.

Als ik een puntje van kritiek moet leveren, dan is het dat de top coat vrij snel dik wordt. Maar dat probleem valt ook te verhelpen met nagellak verdunner.

Ik heb ontzettend veel verschillende top coats geprobeerd, maar dit is toch echt wel mijn favoriet. Ik heb er altijd een back-up van in huis en ik denk niet dat ik ooit nog een betere ga vinden.

Sally Hansen Insta-Dri Top Coat kost €10,49 voor 13.3 ml en is bij de drogist en parfumerie te koop (o.a. Etos, Douglas & Ici Paris), of je koopt de lak hier:

Heb jij ook een favoriete top coat en zo ja, welke dan?

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.