TOP
Food

Recept: Omelet met zalm

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Friday Food Day hier op Dejlig. Ik heb een lekker recept (en dit keer niet zo’n gezond) recept voor je om in het weekend lekker mee te ontbijten, brunchen of lunchen. Deze omelet met zalm is ook een goede voor tijdens het Paasontbijt. Ja het duurt nog even, maar je kunt nooit te vroeg beginnen met de voorbereidingen toch? 😉 En nu zal je wellicht denken: ‘wat is er bijzonder aan een omelet met zalm’. Nou, niet veel. Maar dit recept heeft een geheim ingrediënt dat de omelet superlekker maakt. Koffiemelk. Echt waar. Lees maar mee.

Wat je nodig hebt voor 2 personen:

  • 100 gram gerookte zalmsnippers
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels koffiemelk
  • 50 gram geraspte jong belegen kaas
  • 1 klein handje bieslook (liefst vers)
  • boter om in te bakken
  • peper en zout

Hoe je het maakt:

1. Klop de eieren met de koffiemelk, de bieslook, zout en peper tot ze schuimig zijn. Dat kun je eventueel ook in de keukenmachine doen of met de staafmixer.
2. Verhit de boter in een pan met anti-aanbaklaag.
3. Giet het mengsel in de pan en bak het op niet al te hoog vuur tot de bovenkant een beetje ‘droog’ is geworden.
4. Strooi de kaas erover en verdeel de zalmsnippers over een helft. Klap de omelet dubbel en laat nog even goed warm worden.

Serveertips:

Deze omelet is heerlijk met verse asperges.
Gooi er nog wat peterselie of verse bieslook over. Dat ziet er toch gezellig uit.

Bon appetit!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.