TOP
Beauty

NOTD: Sinful Colors Boogie Nights

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Vorig jaar ben ik naarstig op zoek geweest naar een bepaald kleurtje nagellak van Sinful Colors. Het was een beetje oranjerood en ik was verliefd geworden op een swatch van een Amerikaans beautyblog. Sinful Colors is een fijn Amerikaans budgetmerk (volgens mij heb ik ergens gehoord dat het van Revlon is, maar helemaal zeker weet ik dat niet) dat vrij is van Formaldehyde, Toluene, DBP en Kamfer en niet wordt getest op dieren. Ondanks het merk dus een budgetmerk is, was het nagellakje in de Nederlandse webshops inclusief bezorgen nog best prijzig en dus kocht ik het niet. Vorige week liep ik door het Kruidvat en wat schetste mijn verbazing: een heel schap vol met Sinful Color nagellakken! Jeuj! En dat voor €1,99 per stuk. Dat is nog eens een fijne uitbreiding van de budgetmerken in Nederland. Ik nam onder andere Sinful Colors Boogie Nights mee om te testen. Vandaag is dat mijn eerste NOTD (nail of the day) ooit. Kijk en lees maar mee…

Sinful Colors Boogie Nights Swatch

Oordeel

Sinful Colors Boogie Nights is een oranjerood/koraalachtige lak. In bepaald licht is de nagellak rood, in een ander licht neigt het meer naar oranje. De kleur an sich vind ik wel mooi. Het is een leuke tussenkleur en ik vind het wel chique op mijn nagels staan.

De substantie van deze lak is zo dun, dat de lak druppelgevaarlijk is. Het is een gelly lak, daar ben ik ook niet verzot op. Creamy substanties vind ik mooier en fijner. En omdat de lak dus zo dun is, dekt hij niet goed. Op de foto hierboven draag ik 2 laagjes en dan zie je mijn nagelwit heel goed door de lak heen. Ik vind eigenlijk dat een lak moet dekken in 2 lagen.
Het kwastje zelf is ok. Ik ben er niet dol op, maar hij doet zijn werk. Ik vind bredere kwastjes persoonlijk fijner lakken.

Mijn oordeel is dan ook niet positief, niet negatief.  Maar ik neig meer naar negatief dan positief. Maar de prijs van deze lak, maakt veel goed en de kleur op zichzelf dus ook. Al vind ik concurrerende budgetnagellakmerken als Essence en Catrice qua substantie en kwastjes wel beter.

Sinful Colors Boogie Nights is te koop bij het Kruidvat voor €1,99.

Wat vind jij van deze nagellak?

handtekening Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.