TOP
My Life in Pics Jarig Januari collage
Personal

My Life in Pics: Jarig Januari

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

En dat was januari al weer! Welkom in februari en bij My Life in Pics waarin ik een beetje laat zien hoe mijn maand eruit zag. Januari is een beetje mijn maand aangezien ik dan jarig ben. Dat werd natuurlijk uitgebreid gevierd, maar dat was niet de enige highlight. Ik laat je zien wat ik zoal mee maakte en ik vertel je wat leuke nieuwtjes. Benieuwd geworden? Kijk en lees maar mee…

My life in pics brak

Het jaar begon goed met een fikse kater! Au! Toch iets te veel champagne gedronken. Dat leverde deze prachtige foto * kuch * op. Ik heb namelijk de halve dag op de bank gelegen en tv gekeken. Ach ja, dat heeft soms ook zijn charme.

My Life in Pics Je suis Charlie

Eigenlijk heb ik er niets over gezegd op mijn site, maar ik vond het toch thuishoren in dit maandoverzicht: Je Suis Charlie. Ik was, net zoals de rest van de mentaal gezonde mensen op deze wereld, ontzettend geschokt door de gebeurtenissen in Parijs en nog steeds eigenlijk. Dat dit soort dingen zo maar kunnen gebeuren in Europa vind ik echt walgelijk en ik word er enorm verdrietig van.

My life in pics januari verjaardagswandeling

Halverwege januari was ik jarig en toen ik wakker werd stormde het en waren er hagel- en stortregenbuien. Ik was dan ook ultiem gelukkig toen ’s middags de zon ging schijnen en ik een verjaardagswandeling in het bos kon maken. Ik hartje dat, maar dat wist je waarschijnlijk al.

My life in pics verjaardagsdiner

In het weekend na mijn verjaardag organiseerden we een diner voor de vrienden die we het meest zien. We gaan verhuizen uit ons pittoreske huurhuisje waar we een enorme zitkamer met een gezellig houtkacheltje hebben, en het leek ons leuk om als afscheid van het huis een keer zo’n dinertje te geven dat al je vrienden aan een lange tafel zitten. Het was nog wel een toestand, want het paste maar net en de tafel stond schuin door de hele kamer (die we ontruimd hadden), maar het werd een fantastische avond.

My life in pics januari verjaardagsdiner hele tafel

En zo zag het er ’s avonds uit voordat iedereen er was. De lamp in de hoek ziet er op de foto heel fel uit, maar dat viel in het echt wel mee.

My life in pics januari eau so you

Voor mijn verjaardag krijg ik van de man een nieuw parfum. Ik heb al jaren Love van Chloe, maar ben daar een beetje op uit gekeken. Welke ik wel wil, geen idee! En dus stuurde Marieke van Eau So You wat miniflesjes op die ik kan uitproberen. Zij kiest die geurtjes uit op basis van mijn ‘oude’ geuren en wat voor uiterlijk je hebt. Superhandig! Maar ook wel weer lastig, want nu heb ik dus 3 geuren die ik heerlijk vind. Luxeprobleem. Pfff. In februari bestaat Eau So You 1 jaar en is het Valentijnsdag en dus komt er half februari weer een leuke actie met deze fijne webshop op Dejlig! Ik kijk er nu al naar uit!

My life in pics januari haardhond

Brrrr. Wat was het opeens koud. Zo fijn om dan het kacheltje lekker te stoken. Ik hou van vuurtjes, ik vind dat zo heerlijk knus. Cookie vind het ook lekker om voor het vuur te liggen. Geef haar eens ongelijk! Al moet ze er ook weer niet te lang liggen, want dan wordt ze geroosterd in een hot dog.

My life in pics januari bevroren vijver

Er lag zelfs al ijs op de vijver in het bos. Ik hoopte echt dat de vorst een beetje door zou zetten, want ik ben wel toe aan wat tochtjes op natuurijs, maar helaas begon het de volgende dag al weer te dooien. Nu maar hopen dat we deze maand nog een beetje een winter krijgen. Ik en mijn schaatsen kunnen niet wachten!

My life in pics januari Swarovski oorbellen

Op het persevent van MooiPr zag ik deze leuke Swarovski oorbelletjes uit de lente/zomercollectie. Oh wat wilde ik die graag hebben. Er zit een pareltje door je oor en er hangen als het ware drie steentjes onder je oor. Ik vind het er enorm cute uit zien. Van mijn schoonmama kreeg ik ze voor mijn verjaardag en ik ben er echt heel blij mee!

My life in pics januari De man en Bada Bing

Sunday chillings! De man was aan het lezen en de poes Bada Bing lag lekker op zijn schouder. Ik vond het er zo schattig uit zien, dat ik er een foto van moest maken. En ja de man wordt grijs. Ik vind dat sexy!

My life in pics januari Kolonisten van Catan

Vriendin Loes was alleen thuis en kwam gezellig bij ons eten. Ik ben dol op spelletjes en de man en Loes gelukkig ook. Zo gezellig een potje oud hollands catannen :). En gelukkig won ik! Dus mijn avond kon niet meer stuk.

My life in pics januari wandelen op het strand

Of het nou grauw en grijs is of zonnig, het maakt mij niet uit, ik vind het heerlijk om te wandelen op het strand. We reden naar Zandvoort en waaiden (of is het woeien?) lekker uit. Het was eb en het strand was praktisch leeg. Hoe lekker is dat!?

My life in pics januari zwaan

Okay, dit was dus echt een beetje een awkward situation. Ik reed een straatje in en deze zwaan stond midden op de weg het verkeer te blokkeren. Ik wilde in zijn achteruit, maar er stonden al 3 auto’s achter me en er begon er al één te toeteren. Ja hallo! Ik kan die zwaan moeilijk aanrijden! Lastig! Ik reed maar een stukje naar voren, maar nee hoor, geen beweging. De zwaan raakte zelfs geïrriteerd en begon tegen mijn auto te pikken. Gelukkig vond ik een manier om er langs te rijden. Het koste me uiteindelijk een kwartier extra en ik was te laat op mijn afspraak, maar ik had in ieder geval een lekker geloofwaardig excuus (sorry er stond een zwaan op de weg die me er niet langs liet).

My life in pics januari Sophie Uljee

Nee, ik ben niet gaan sporten met Sophie, ik heb iets leuks te vertellen. Sophie zat vorige week in ‘de Dag van’ -> *klik* en dat artikel werd zo ontzettend goed gelezen (in een dag al 1500 keer) dat ik Sophie heb gevraagd of ze een vaste rubriek wil op Dejlig. En dat wil ze! Hoera! Binnenkort dus nog meer Sophie op deze site.

My life in pics januari Alternatieve Elfstedentocht

Ik vind de Timehop app, waarmee je updates kunt zien die je in het verleden hebt geplaatst, zo leuk! Deze update plaatste ik precies 3 jaar geleden. Loes en ik hadden de alternatieve Elfstedentocht geschaatst en ik was hier net over de finish. Loes eindigde 20 minuten eerder en ziet er al een stuk frisser uit op deze foto. Als er een sport namelijk niet charmant is, is het schaatsen. Ik moet altijd lachen om deze foto. Loes’ vriend zij destijds: ‘Ka, zo zie jij er uit als je een oud vrouwtje bent’ en daar moet ik nu altijd aan denken, haha!

My life in pics januari Zandvoort

Zoals ik hierboven al meldde gaan wij binnenkort verhuizen. Onze huisbaas komt eerder terug uit het buitenland (we hebben een diplomaten clausule) en dus moesten we een paar maanden eerder uit ons schattige huisje. Gelukkig vonden we al snel wat nieuws! Echt een heel ander huis dan we nu hebben, maar wel echt een pareltje. We gaan op 30 meter van het strand wonen en als je de andere kant op loopt, loop je zo de duinen in. Ik heb er zo ontzettend veel zin in! Niet normaal. Vanaf 1 april wonen we in Zandvoort! En dat is geen grapje (;) Melissa).

Dat was mijn maand, ik ben klaar voor de nieuwe. Wat heb jij allemaal uitgespookt afgelopen maand?

 FacebookInstagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.