TOP
MUA Makeup Academy
Beauty

MUA Makeup Academy + Winactie (GESLOTEN)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ken jij het make-up merk MUA (Make Up Academy) al? MUA is een leuk Brits budget merk met kwalitatief goede producten, mooie kleuren en fijne must haves. Het merk is sinds precies een jaar bij het Kruidvat te koop. Om dat te vieren, mocht ik vorige week samen met andere bloggers aanwezig zijn bij de MUA Makeup Academy waar we aantal items van de najaarscollectie mochten bewonderen, maar ook de huidige ultra hippe festival collectie. Natuurlijk maakte ik enorm veel foto’s van dit leuke events en die laat ik je vandaag zien. En als kers op de taart heb ik ook nog een leuke winactie voor je in de aanbieding. Kijk en lees je mee?

MUA Makeup Academy welkomstdrankjesNatuurlijk werden we ontvangen met heerlijke drankjes en hapjes. De groene flesjes die je ziet, zijn heerlijke yoghurt drankjes met kokosnoot, ananas en citrus. Yum!

mua makeup academy presentatieNa een drankje en een hapje kregen we een leuke presentatie te zien. Tijdens de presentatie mocht Michelle van MooiPR (het PR bureau van MUA) life opgemaakt met de festival make-up.

MUA makeup academy 4Daarna mochten we in een aparte leuk gedecoreerde zaal de producten bekijken, zelf proberen en er stonden visagisten klaar om ons op te maken.

MUA Makeup academy basic lookIk begin maar meteen met mijn favoriete items. Met deze mooie items kun je een hele mooie neutrale basic look maken. En zoals je weet, ben ik daar dol op.

MUA Makeup Academy decoratieAan alles was gedacht. Aan de muren hingen leuke schilderijtjes met mooie foto’s, teksten en artistieke tekeningetjes.

MUA makeup academy primers en concealersDe primers en concealers van MUA. Die ik trouwens echt de moeite waard vind. De visagiste gebruikte een concealer bij me die ik absoluut ga kopen. Zo fijn qua structuur en dekking!

MUA Makeup academy visagistenZoals ik al vertelde, kon je dus ook opgemaakt worden door een visagiste. Dat is natuurlijk altijd fijn, want ik leer toch altijd wel weer een trucje van een make-up artist.

MUA makeup academyEn ondertussen kon je nog meer hapjes en drankjes pakken, die natuurlijk heel lekker waren en ook nog heel fotogeniek. Vind je niet?

MUA makeup academy Photo BoothJe kon ook nog op de foto met grappige bordjes en glitter confetti. Sommige mensen zijn echt heel goed in op de foto gaan. Ik zelf iets minder trouwens.

MUA Makeup Academy blushesDe blushes daarentegen, die wilde ik dan wel weer graag op de foto zetten. Wat een mooie kleuren hè? Het zijn wippend cream blushes en ze werken heel fijn. Net zoals de prachtige bronzer.

MUA makeup academy popcorn MUA Makeup academy hapjesEr waren dus heel veel hapjes. En die schreeuwden niet alleen om opgegeten te worden, maar ook om op de foto te mogen.

MUA makeup academy paletteDit is mijn favoriete pallette en staat momenteel bovenaan mijn MUA wish list. Echt prachtige kleuren, vind je niet? Zo mooi voor de herfst en winter.

MUA Makeup academy tekeningOok leuk; deze prachtige tekeningetjes. Ik zie een werkkamer voor me die vol met schilderijtjes met deze kunstwerkjes hangt.

MUA makeup academy lipproductenAls je me al wat langer kent, dan weet je dat ik een serieuze lipproduct verslaving heb. Lipstick, -balms en -glossjes hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij. De lipproducten van MUA zagen er top uit en dat witte potlood dat je ziet liggen, staat samen met het palette van hierboven op de wish list. Het is een doorzichtig potlood dat je bij elke kleur lipstick kunt gebruiken, zodat het niet in de lijntjes loopt. En dat voor maar €1,99! Must have alert!

MUA makeup academy look KarenOok ik werd prachtig opgemaakt door een van de visagistes. Mijn ogen heel basic zoals ik dat zelf mooi vind en mijn lippen wat sprekender. En als je dan een selfie maakt, moet je natuurlijk heel serieus kijken.

MUA makeup academy winactieEn dan het goede nieuws! Ik mag van MUA zo’n leuke goodiebag die we mee naar huis kregen, ook weggeven aan een van mijn dejlig(e) lezers!

MUA festialook winactie

Wat zit er in die speciale Festival Look goodiebag? Nou…. bovenstaande items waarmee je de ultieme festival look kunt maken. Het pakketje is in totaal bijna €24,50 waard, maar als klap op de vuurpijl krijg je ook nog die leuke collectors item ingelijste tekening erbij.

Wil je dit pakketje winnen?

Dan hoef je maar twee dingen te doen:

 1. Je liket de MUA Makeup Academy Facebookpagina.
 2. Je vertelt hieronder in een reactie dat je dat gedaan hebt en dat je graag mee doet aan de winactie.
 3. Optioneel kun je nog de Dejlig Facebookpagina liken, Dejlig op Bloglovin’ en/of op Instagram volgen. Maar dat hoeft dus niet!

Volgende week vrijdag (24 juli 2015) maak ik de winnaar bekend. Het is trouwens wel fijn als je in Nederland of België woont, want anders worden de verzendkosten te hoog.

Dit was mijn fotoverslag. Hopelijk heb je ervan genoten. Kende jij MUA al? Het merk wordt dus exclusief bij het Kruidvat verkocht, maar je kunt het ook online kopen als jouw Kruidvat filiaal het niet in haar collectie heeft.

Welke producten zou je zelf graag willen hebben? Ik ben benieuwd! Laat je het weten met een reactie? En als je mee doet aan de winactie: Veel succes!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Vond je deze blog interessant? Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te bekijken:

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

35 COMMENTS
 • zoë
  4 jaar ago

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagam; zowiezo_

 • Anita H.
  4 jaar ago

  Ik heb voldaan aan de punten 1. en 3. en ik maak dus graag kans.

 • Evelien
  4 jaar ago

  Ik heb de MUA make up academy fanpagina geliked en ik doe mee met de winactie!

 • melissa
  4 jaar ago

  Wat een ontzettend leuke actie zeg; tuurlijk doe ik graag mee en volg ik via fb (melissa.vanstipdonkmaas). liefs melissa

 • Lesley
  4 jaar ago

  Leuk! Ik kwam je tegen bij een artikel van iemand anders bij de reacties. Was benieuwd naar je blog dus heb gelijkt doorgeklikt. Je hebt een mooie duidelijke blog! Supergaaf dat je aanwezig mocht zijn bij het MUA event! Het make-up merk is erg gaaf vind ik 🙂 Je hebt er een mooi verslag van gemaakt. Ik doe gelijk maar even mee aan de winactie, je weet maar nooit hihi! Volg je nu op instagram en bloglovin en MUA volgende ik al op Facebook. Groetjes Lesley

 • Anne
  4 jaar ago

  Jaa ik doe graag mee! Ik heb de Fb pagina geliked.
  Wat ontzettend gaaf dat je dit doet/mag doen!

 • Marleen
  4 jaar ago

  Dat naturel pallette ziet er erg mooi uit, die ga ik in de gaten houden.
  Zelf heb ik een mat oogschaduwpallette van MUA en die pak ik eigenlijk altijd erbij. Vind ik wel een aanrader!
  Ik heb MUA en Dejlig geliked op FB en doe graag mee met de winactie :-).

 • Anouk
  4 jaar ago

  Gedaan en ik doe natuurlijk graag mee 🙂

  • Anouk
   4 jaar ago

   p.s. zit dat schilderijtje er ook bij? I like 😀

   • Karen
    4 jaar ago
    AUTHOR

    Ja, dat zit er ook bij. Dat staat toch ook in de tekst? 😉

 • Alida Hamelijnck
  4 jaar ago

  JEEJ ! Wat een leuke kans! Ik vind een mooie natuurlijke uitstraling en een stralende huid erg belangrijk! Dit in combinatie met “eyecatching” gekrulde wimpers, een sprekende oogopslag en mooie glanzende lippen vind ik dé perfecte summer-look ! Mooi subtiel en toch heel erg verzorgd en stijlvol.
  Met dit set zouden jullie mij dus helemaal super blij kunnen maken.. Wat een top- merk en goede producten hebben jullie toch… Ik ga meteen kijken bij het Kruitvat 🙂 thanks voor deze kans, ik like de MUA Makeup Academy Facebookpagina en die van Dejlig

 • Margaretha Anna
  4 jaar ago

  Wauw! Wat een ontzettende leuke actie! 😀 Ik doe heel graag mee

 • Ling Choi
  4 jaar ago

  Mooie make up! Ik heb weleens gehoord en wil dolgraag testen en zo leuk om te winnen! Ik volg jullie op Facebook.

 • Sandra
  4 jaar ago

  Dit zijn de fijne meetings, wat leuk !! Ik heb facebook geactiveerd en ik doe heel graag mee met de prijsvraag, ik vind de kleurtjes van de make-up erg goed matchen 🙂

 • Ailin
  4 jaar ago

  Ik heb de pagina geliket en wil heel graag meedoen met de wedstrijd. Vingers kruisen dus. 🙂

 • Riekie Bos
  4 jaar ago

  ik like de MUA Makeup Academy Facebookpagina en die van Dejlig!.

  Ik ben een echte festivalbabe en met dat mooie te winnen pakket ga ik graag aan de slag!
  Mooie betaalbare producten, maar als student heb ik het krap en kan ik toch niet altijd aanschaffen wat ik wil.
  duim duim duim duim.
  fijn weekend en groetjes, Riekie

 • Linda Smeets
  4 jaar ago

  Wat een enorm leuk artikel, ik ken(de) MUA (nog) niet. Ik maak graag kans en heb de facebookpagina van MUA en Dejlig geliket. Ook volg ik Djelig op Twitter en heb de actie geretweet. En nu duimen maar.

 • merel
  4 jaar ago

  Oh, dat ziet er heel leuk uit! Die flesjes haha. Ik doe ook graag mee met de winactie 🙂

 • Anita te Gussinklo
  4 jaar ago

  Leuke actie! Ik like MUA Makeup Academy op Facebook
  En jouw volg ik op Bloglovin & ook op Facebook.

 • Marloes
  4 jaar ago

  Wat leuk, ik doe graag mee met deze winactie!
  MUA producten zijn altijd fijn, en dit zou een leuk verjaardagscadeautje zijn (24 juli is mijn verjaardag) 🙂 .

  Wat vet trouwens, dat je op het persevent mocht komen! Ik zou ook graag eens naar zo’n event gaan.

  Succes met een winnaar kiezen! xx

 • Babs
  4 jaar ago

  Ja, leuk, ik doe graag mee. Bij ons heeft het Kruidvat nog geen MUA helaas. Heerlijk, zo een persevent. Vind het altijd zo een verwennerij.
  Ik volg je natuurlijk al en nu ook MUA op Facebook.( en leuk spontaan staand op een foto staan… dat lukt mij ook nooit)

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Bij ons ook niet. Heel jammer! Mij dus ook niet. Ook jammer 😉

 • Ik doe zeker mee!
  Heb de Facebook pagina van MUA geliked en die van jou ook.

  Liefs, Susan

 • Es
  4 jaar ago

  Ik wil ook een keer opgemaakt worden! Hahahaha
  Wat is dat event mooi aangekleed! En jij kan veeeel beter selfies maken dan ik!

 • Iep
  4 jaar ago

  Wauw, het ziet er allemaal heel erg mooi uit! Je hebt mooie foto’s gemaakt!
  Ik doe uiteraard graag mee met de win actie! Ik heb de facebook pagina geliket! Ik ben super benieuwd naar MUA!
  Liefs Iep

 • Ilsiee prins
  4 jaar ago

  Dat ziet er uit als een geslaagde dag, leuk en goed voor elkaar zie ik wel! 🙂 Hier in ons dorpje hebben we het nog niet in onze kruidvat, erg jammer want ben wel heel erg benieuwd naar dit merk….. Superleuk dat je een goodiebag mag weggeven aan 1 van de lezers van je blog… Ik doe heel erg graag mee voor een kansje.. alle verplichte stapjes doorlopen… Facebook& Bloglovin 🙂 Fijn weekend alvast. Groetjes ilsiee

 • Kirsten Schoeber
  4 jaar ago

  Wat een leuk event, ziet er allemaal mooi verzorgd uit!
  Ik doe heel graag mee aan de winactie want ik ben super benieuwd naar MUA! 🙂

 • Desirée
  4 jaar ago

  Dat neutrale palette is mooi!!

 • Judith
  4 jaar ago

  Geliked, wat een mega fijne kleurtjes!!! Ik zag op hun pagina ook matte foundation, meteen halen zo want in de zomer beb ik altijd een glimworm 😀

 • Josan
  4 jaar ago

  Gedaan. En wij zijn al Facebook besties.

 • Lisette Kleiweg
  4 jaar ago

  Ik doe graag mee en heb MUA make-up academy geliked op Facebook, jou volg ik allang op Bloglovin en Facebook !

 • Nicole
  4 jaar ago

  Ik heb erover bij Dagmar gelezen maar wist niet dat je het bij de Kruidvat kunt kopen, super zeg!
  Ik win graag het pakket!
  Heb MUA ook geliked op Facebook 🙂

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.