TOP
mooiste foto aan de muur
Home

Je mooiste (Instagram) foto aan de muur!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Als ik een ding lastig vind qua inrichting, is het wel wat ik precies aan de muur wil. Eigenlijk vind ik de meeste kamers pas echt af als er iets van kunst hangt. Nou hebben wij een aantal mooie schilderijen in huis, maar ik was al tijden op zoek naar een mooie foto om op te hangen. Helaas zijn de meeste foto’s nog al prijzig. ‘Maar je bent zelf dol op foto’s maken Kaat’, zei een stemmetje in mijn hoofd. ‘Je hebt niet voor niets een fotocursus gevolgd!’ En zo werd het idee geboren een aantal kamers te ‘versieren’ met een zelfgemaakte foto. Zelfs het kleinste kamertje in huis kreeg een echte Kaat aan de muur. Maak jij ook graag foto’s? Staat je Instagram TL vol met pareltjes? Hang dan ook je mooiste (Instagram) foto aan de muur! Ik geef je hopelijk wat inspiratie. Stay tuned!

de WC Eend

mooiste foto aan de muur eend

Een van de opdrachten tijdens de fotografie cursus die ik volgde, was spiegeling. Dat vond ik echt een van de leukste lessen om te doen, want met dat thema kon ik zo veel. Over bovenstaande foto kreeg ik ontzettend veel complimenten en ik vind ‘m zelf ook best goed gelukt. De rimpeling van het water? De meerkoet nonchalant half schuin in beeld, de bomen die weerspiegelen, het ‘reliëf’ van de foto… Maar ja… wat doe je met zo’n foto? Normaliter niet veel. Je kijkt er nog eens naar op je schijf en verder weinig.

mooiste foto aan de muur eend in wc

Dus toen ik van CeWe een aantal producten mocht bestellen, wist ik eigenlijk meteen dat ik deze foto wilde laten uitvergroten. We kozen ervoor om ‘m in de wc te hangen, dus nu hebben we onze eigen WC eend. Juist omdat dit een foto met diepte is, koos ik voor een foto op Acrylglas. Dit is vrij dik glas (4 mm), geeft veel glans en laat daardoor ook behoorlijk wat diepte zien. Ik ben enorm content met onze wc eend, al is het eigenlijk een meerkoet, hij maakt het kleine kamertje een stuk gezelliger.

Zonsondergang op het strand

de mooiste foto aan de muur logeerkamer

Deze foto maakte ik niet eens voor mijn cursus, maar gewoon tijdens een romantische strandwandeling met mijn lief. De zon ging onder, de hond banjerde over het zand en de spiegeling van het water was magisch mooi net zoals het moment. Ik hurkte op mijn knieën en schoot dit plaatje. Een schilder had het moment bijna niet mooier kunnen vangen. Deze foto moest uitvergroot worden, dat begrijp je. Een leuke optie die CeWe biedt, is dat je een foto met een soort van museum kwaliteit kunt laten afdrukken, waardoor het bijna op een schilderij gaat lijken. Deze optie heet Galerijprint en ziet er prachtig uit. Bovendien kun je jouw juweeltje makkelijk ophangen omdat er een super easy ophangsysteem bij geleverd kan worden.

cewe je mooiste foto aan de muur logeerkamer strand

De foto hangt nu te pronken op onze logeerkamer. Ja, want als je dan in Zandvoort logeert, dan moet je toch wel van het strand kunnen genieten… 😉 Overigens vind ik de kleuren van de foto mooi terugkomen in de sprei. Deze foto maakt de logeerkamer helemaal af, vind je niet?

Maak jij ook graag foto’s? Is er een foto die je zelf graag zou willen uitvergroten en ophangen aan de muur? Zo ja… wat voor foto is dat dan? Ik ben benieuwd!

Wil je meer informatie over de verschillende producten van CeWe? Hier vind je alles over CeWe Fotoservice.

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

P.S. Om 12:00 komt er nog een persoonlijk artikel online!

* Dit artikel is geschreven in opdracht van CeWe.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.