TOP
mooie momenten met mijn dreumes deel 4
Kids Mama Personal

Opschrijven om nooit te vergeten (5 mooie momenten met mijn dreumes deel 4)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

In de vorige editie van 5 mooie momenten met mijn dreumes voorspelde ik het al; dit wordt de laatste mooie momenten met mijn dreumes. Omdat de dreumes aanstaande dinsdag een peuter wordt. Dus vandaag een extra speciale ‘opschrijven om nooit te vergeten’. En in principe is elk moment met mijn kind bijzonder, maar dit waren de bijzonderste.. 

5 mooie momenten met mijn dreumes deel 4

Overigens wil ik beginnen met zeggen dat ik ook binnenkort een momenten die ik graag wel weer wil vergeten artikel ga plaatsen. Gewoon voor het tegenwicht en omdat die er dus ook heus wel zijn. Als je me op Instagram volgt, dan weet je dat, want afgelopen week heb ik er weer een beschreven. Binnenkort dus ook hier, maar nu eerst:

1. ‘Klaar!’

Afgelopen weekend werd mijn oom 80. Hij gaf daarom thuis ’s middags een feestje. Tijdens het feest kwam er een bevriend klassiek duo optreden en dat was echt prachtig. Robin is normaliter heel dol op muziek, maar vond het blijkbaar iets te lang duren. Dus toen de artiesten even stil waren, begon hij te klappen en riep hij heel hard: ‘Klaaaaar!’ Hilariteit alom.

2. ‘Nog 1 keer’

De kleine man begint nu echt wel te praten, maar soms verstaan we hem nog niet helemaal. Wij geven altijd vrij duidelijk aan wanneer iets afgelopen is, of dat hij zo uit bad gaat of dat er geen Netflix meer gekeken mag worden en ga zo maar door. Daar komt ook het ‘klaar’ vandaan. Af en toe zei Robin dan nog vragend wat. Dat klonk als ‘nohehnkehr’. Geen idee wat hij bedoelde. Tot hij afgelopen weekend vlak voor het slapen nog even met mijn man aan het paardje rijden was en heel duidelijk met zijn vingertje in de lucht zei: ‘Nog 1 keer!’ Het was niet eens een vraag, maar meer een opdracht. Inmiddels begrijpen we dus ook wat ‘nohehnkehr’ betekende.

OOK LEUK OM TE LEZEN >>> De 10 raarste berichten die ik in Facebook mama groepen voorbij zag komen

3. ‘La la la’

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.


Van een zakenrelatie van mijn man kreeg Robin Woezel als kraamcadeau. Hij is nog al dol op Woezel en vooral op het liedje dat Woezel zingt. In zijn enthousiasme wil hij dat liedje alleen nog wel eens uitzetten. Uit volle borst zingt hij mee met Woezel. Eind april (dus al even geleden) maakte ik daar dit filmpje van. Omdat ik die momenten ook niet wil vergeten, zet ik ‘m toch nog hier neer. Inmiddels zingt de bijna peuter dus wel al wat beter.

4. De hele familie

Onze kleine man is dol op zingen. Sowieso op alles dat muziek te maken heeft, op klassieke ensembles die te lang optreden na dan. De laatste tijd maakt hij zelf ook vaak liedjes. Zo zong hij laatst:

‘Mama mama
papa papa
Cookie Cookie (de hond)
opa opa
oma oma
Mone Mone (mijn zusje)’.

kleine stilte

‘Aardbei aardbei’.

Waar het hart vol van is.

5. Efteling Carnaval

Zoals je weet, zijn wij laatst in de Efteling geweest. Binnenkort vertel ik je nog uitgebreid over ons parkbezoek, maar ik kan je alvast vertellen dat Robin’s favoriete attractie het Carnaval was. Die hebben we dan ook meerdere keren gedaan. Hij keek zijn ogen uit en zingt nog heel vaak het liedje. Ook wil hij elke dag wel even het filmpje ervan bekijken op Youtube. Vervolgens wil hij dan graag dat we allemaal in een kringetje door de kamer dansen. Laatst was hij wel wat verbolgen dat Cookie niet mee wilde doen. ‘Cookie kom. Cookie meedoen’. Hij begrijpt nog niet helemaal dat dat niet gaat, geloof ik. Maar ja.. hij was dan ook net in het sprookjesbos geweest.

Zijn dit herkenbare momenten voor jou? Wat is een moment met jouw kind dat je echt is bijgebleven? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 FacebookInstagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.