TOP
momenten met mijn dreumes
Kids Mama Personal

Opschrijven om nooit te vergeten (5 mooie momenten met mijn dreumes)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Een klein half jaar geleden plaatste ik ook al deze blog met 11 mooie momenten met mijn dreumes. Maar ik merk dat dit echt zo’n leeftijd is waarop er heel veel gebeurd en ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Ik vond het wel tijd voor een vervolg. Daarnaast zijn het ook echt dingen die ik zelf nooit wil vergeten, dus wat dat betreft had de titel niet passender kunnen zijn. Opschrijven om nooit te vergeten, deze 5 mooie momenten mijn dreumes van 21 maanden. En ik ben van plan vaker dit soort blogs te schrijven. Gewoon alleen al omdat ze voor mezelf leuk zijn om terug te lezen… <3

5 mooie momenten met mijn dreumes

1. Liefde voor de kat

Robin is nog al hardhandig met onze huisdieren. Cookie, de hond, vindt dat niet altijd even leuk. Vooral nu de kleine man het fantastisch vindt om de hond achterna te zitten. Vanaf het begin was Robin met Bada Bing, de kat, wel een stuk voorzichtiger. Maar nog steeds kan hij opeens aan zijn staart of oor trekken. Ik probeer de kat daar dan ook altijd voor te beschermen, maar onze kat is zo lief… Echt, ik ken geen kat die liever is. Die laat het allemaal maar gewoon gebeuren. Soms loopt hij weg, springt hij op een kast, of vertrekt hij naar zolder. Maar dan heeft hij echt geen zin in de dreumes.

Van de week liep ik onze slaapkamer in om Robin te pakken. En toen zat de kat op de rand van het bed. Robin stond tegen het bed aan en was Bing heel zachtjes aan het aaien. Bada Bing spinde heel hard en ik was zo ontzettend ontroerd. Bing is al weer 14 jaar oud. Ik weet nog dat ik hem ophaalde en met een doos met daarin kitten Bing over de Albert Cuyp liep op weg naar huis. Nooit had ik kunnen bedenken dat hij 14 jaar later spinnend op het bed zou zitten, omdat hij geknuffeld zou worden door mijn kleine ventje.

2. Ballon

Voor Valentijnsdag kreeg ik van Mark een hartvormige ballon. In eerste instantie was Robin niet zo enthousiast over de ballon, want hij vond hem eng. Maar later werd het zo ongeveer zijn beste vriend. ‘Bal, bal, bal’, riep hij opgewonden als hij hem zag. ’s Avonds voordat hij naar bed ging, moest er nog wilde met de ‘bal’ gespeeld worden. Om het spelen te laten stoppen, bracht ik samen met Robin de ballon naar de logeerkamer, want de ballon zou daar gaan slapen. Alsof de ballon een mens was, zwaaide Robin naar de ‘bal’ en riep hij dan: ‘Dah bal!’

LEES OOK >>> Robin is anderhalf jaar oud (een brief aan mijn dreumes)

3. Dag zeggen

Nog zoiets moois en eigenlijk doet ons ventje dat al heel lang, maar sinds hij een beetje kan praten, valt het nog meer op: Hij zegt iedereen altijd gedag. Eerst zwaaide hij alleen, maar nu roept hij er ook ‘dah dah’ bij. Als je me op instastories volgt, had je het al kunnen zien. Op vakantie ging hij zo ongeveer de hele eetzaal dagelijks gedag zeggen. Alsof hij een soort van celebrity is. Maar ja.. als iedereen dan blij terugzwaait, dan voelt dat ook wel een beetje zo.

4. ‘Mamaaa’ 

‘Vroeger’ ging Robin als hij wakker werd een beetje kirren, schreeuwen of huilen. Maar nu roept hij mij. Dan hoor ik ‘mamaaaa’ en dat is zo schattig! Mijn hart maakt dan elke keer een sprongetje. Alhoewel… soms wil hij ’s middags niet slapen en dan roept de kleine man zo’n 472 keer ‘mama’ achter elkaar door de babyfoon. Dat is minder…dan is mijn hart na zo’n keer of 8 wel uitgesprongen. Zoveel lichaamsbeweging heeft mijn hart ook weer niet nodig.

5. Lopen

Ik heb het al vaker verteld, maar Robin loopt nog niet los. Aan de hand loopt hij zo een uur mee en de laatste tijd wil hij tijdens het wandelen graag de riem van Cookie vasthouden. Wij laten hem dan los en eigenlijk loopt hij dan dus ook los, maar dat heeft hij niet door. Zodra hij dat door heeft, laat hij zich vallen of wil hij opgetild worden. We proberen hem nu steeds vaker zelf losse pasjes te laten zetten, maar dat is nog wel een dingetje. Het bijzondere is dat hij dus heel extravert is, op zijn tijd heel stout en zo van het bed springt, maar dat lopen.. dat vindt hij dus nog eng. En dat is schattig en lief tegelijk, maar soms ook wel een beetje onhandig…

Tot zo ver de 5 mooie momenten met mijn dreumes van vandaag. Om heel eerlijk te zijn, heb ik het vervolg artikel ook al klaar, maar ik vond een blog van 1800 woorden iets te veel van het goede… Dat moet dus maar even wachten.. 😉

Herken jij dit soort momenten met je dreumes? Heb jij ook van die momenten die je nooit wil vergeten? Wat doe je daarmee? Schrijf je ze op? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.