TOP
Lifestyle

Spot On: Mirjam van Starrenburg

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Elke donderdag staat er op Dejlig iemand in de spotlight die 5 (voor iedereen) dezelfde vragen voor haar of zijn kiezen krijgt. Vandaag in de vierde Spot On staat Mirjam van Starrenburg in the picture. Mirjam heb je op Dejlig al een keer voorbij zien komen in het artikel over het door haar opgerichte Masseuse aan huis.  Naast dat Mirjam gouden massagehandjes heeft, heeft ze ook een vrolijke babbel en zit ze vol met leuke verhalen zoals bijvoorbeeld over haar reizen naar India. Kijk je mee naar haar antwoorden?

1) Mini Bio: Wie ben je? Waar woon je? Wat is je woonsituatie?

Mijn naam is Mirjam van Starrenburg. Ik ben geboren in Den Haag en ik woon sinds 2006 in Amsterdam.
Ik woon vreselijk op stand in Zuid. Een beneden huis, een tuin en een opbergschuur vol rotzooi. Oh ja en een ligbad. Niet slecht voor een Haagsche straatmeid.
Te hoge vasten lasten maar ik heb ook vaste lusten. De onvoorwaardelijke liefde van de kat van de buurvrouw. Hij is liever bij mij. Kakt in een andere tuin, vreet lekker thuis en komt voldaan bij mij kroelen. Zo heb ik ze graag.

2) Wat is je beroep? Waarom doe je dit werk? Hoe ben je er in terecht gekomen?

Ik heb mijn beroep als masseuse sinds 1 februari flink uitgebreid. Mijn website is sinds kort een landelijk platform voor mobiele masseuses.
Dus ja wat ben ik nu? Mijn vrienden grappen madam maar dat kan eigenlijk niet natuurlijk. Wel geinig.
Misschien kan ik beter zeggen wat ik allemaal doe: Ik werf, ik adviseer, ik Twitter, Ik begeleid, ik help, ik netwerk, ik connect mensen met elkaar, ik inspireer, ik blog, ik regel, ik lobby, ik bel, ik mail, ik sjagger zeg maar.
Ook maak ik flyers en vistekaartjes, ik maak portretfoto’s en die bewerk ik ook, werk de website bij. Niet slecht voor een officiële digibeet bij wie alle apparaten het soort van standaard niet doen.

Of ik al overspannen ben? Sure! Maarr gelukkig ben ik dan ook nog steeds masseuse.
Massage is best inspannend, maar ook rustgevend. Het is zo leuk om mensen te laten relaxen en iets te geven waar ze nou eens echt wat aan hebben. Het is zulk dankbaar en positief werk. Niemand die geen zin heeft dat je op de stoep staat. Ook voor mijzelf is het een moment van rust. Niet gestoord worden tijdens werk is zooo fijn.

(Red.: in het artikel over Masseuse aan huis kun je lezen waarom Mirjam masseuse is geworden).

3) Wat was een belangrijke levensles voor je?

Het leven is een grote les. Maar het zit vaak in kleine dingen. Sorry lezers, maar ik kan even niet een megales verzinnen.

 4) Wat is je levensmotto?

Ik vind dat we op aarde zijn om leuke dingen te doen voor jezelf maar ook zeker om anderen te helpen.
Bijna niemand is overal goed in dus krachten en wijsheid kunnen gebundeld en gedeeld worden. Dat vind ik nu ook zo goed aan het Masseuse aan huis netwerk om maar een voorbeeld te noemen.
Ik vind het leuk om mensen met zaken te helpen: Huizen, banen, tips, stoppen met roken noem maar op. Zelf word ik ook vaak geholpen en gematst en zo is het cirkeltje weer rond. Leuk hè!
Tuurlijk moet je jezelf ook lekker vaak kietelen hoor, daar niet van.

dierbare foto Mirjam van Starrenburg

5) Wat is je meest dierbare foto?

Deze foto is een van mijn lievelingsfoto’s. Hij is gemaakt op een vakantie in Thailand. De tofste vakantie ooit. Een huwelijk van lieve vriendjes, strand. lol, lekker eten, jungle avonturen, snorkelen, en mini yoga retreat op een bijna onbewoond en onbekend eiland. Een hele maand mocht ik hiervan genieten.

Op de foto zit ik met een van mn BFF’s vreselijk te lachen op een reggae feestje. Ik word altijd blij als ik naar deze foto kijk. Ook van haar gezicht. Hadden we nou biertjes, cocktails en zo’n stiekem rasta stokkie op? Neeeee vast niet ;-).

Wat ook onwijs geinig was dat ik toen voor het eerst in mijn leven een soort van bruin was. Mot niet gekker worden joh.

Dit was de Spot On met Mirjam van Starrenburg. Benieuwd geworden naar haar werk? Dan vind je hier nogmaals de link: *klik*. Bovendien kun je haar op Twitter volgen: @Masseuseaanhuis en dit is de Facebookpagina van Masseuse aan Huis.

Heb jij nog een vraag en/of opmerking voor Mirjam? Deel hem gerust!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.