TOP
Editorial Lifestyle Personal

Mijn 15 favoriete Websites

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Dagelijks komen hier best wat mensen een kijkje nemen, ‘hallo, gezellig dat jullie er weer zijn’, maar wat zijn nou de websites die ik zelf (elke dag) bezoek? Op Beautylab zag ik een artikel Mijn 15 favoriete websites en dat vond ik zo leuk, dat ik mijn browsing history eens goed bestudeerd heb de afgelopen tijd. Vandaag zet ik mijn favoriete websites van dit moment voor je op een rijtje met een kleine beschrijving waarom ze mijn favorieten zijn. Benieuwd? Ik laat je ze zien, kijk en lees maar mee…

Blendle

Mijn favoriete websites: blendle

Sinds het begin heb ik een tegoed op Blendle. Voor degenen die niet weten wat dat is: Je bladert gratis door kranten en tijdschriften. Je volgt vrienden, collega’s BN’ers en leest artikelen … En je betaalt altijd alléén voor wat je leest. Ik vind dat ontzettend handig. Je hoeft niet een heel abonnement te nemen op een tijdschrift waar je helemaal niet alle artikelen van wilt lezen, maar je leest alleen wat je wilt lezen en er staan echt niet alleen opiniebladen of kranten op, maar ook lekkere chicklit zoals de Privé, Viva en Grazia.

Nu.nl

Mijn 15 favoriete websites: Nu.nl

Als ik het nieuws even snel wil checken, kijk ik altijd op Nu.nl. Niet dat ik vind dat Nu.nl het best het nieuws brengt, maar ik vind het wel een handige site. Overigens sla ik de rubriek Achterklap nooit over. I love gossip!

Glamora.ma

Mijn 15 favoriete websites: Glamora.ma

Voor de echte hardcore gossip ga ik naar Glamora.ma. Eigenlijk is dit een roddelsite voor mannen, maar er zijn ook enorm veel vrouwen die hier dagelijks een kijkje nemen, waaronder ik dus. Glamora.ma doet niet aan zieltjes sparen, de teksten zijn keihard en no nonsens. Heerlijk even verstand op 0 en bijlezen tijdens een brainless kwartiertje. En dan natuurlijk vooral de artikelen van Rianne.

Quarter Magazine

Mijn 15 favoriete websites: Quarter Magazine

Misschien wel het mooiste online magazine van Nederland. Jamie en consorten plaatsen artikelen over lifestyle, fashion, beauty, food, hot spots e.d. En Jamie interviewt fijne mannen en schrijft een column die vaak zo hilarisch is dat ik hardop moet lachen. Voor mij ook vaak heel herkenbaar, aangezien Jamie en ik ongeveer even lang zijn en dus formaat kabouter zijn. Het enige jammere van Quarter Magazine vind ik dat er van mij wel wat meer artikelen op mogen verschijnen.

Funda

Mijn 15 favoriete websites: Funda

Heerlijk vind ik het om ongestoord bij mensen binnen te kijken. ‘Oh wat een mooie keuken’ of ‘WTF dat is echt de lelijkste kleur bank die ik ooit gezien heb’, zijn zinnen die ik uitkraam als ik langs de huizen scroll, maar momenteel heeft het ook een functionele reden dat ik Funda elke ochtend open, want we zijn op zoek naar een nieuw huis. We hebben ons huis gehuurd, maar de eigenaren komen eerder terug en nu moeten we er dus eerder uit. Onhandig, maar ook wel weer leuk, want nu kan ik dus ongegeneerd en mét een goede reden dagelijks een van mijn favoriete hobby’s prakkiseren (huizen beoordelen).

Cupcakes and Cashmere

Mijn 15 favoriete websites: Cupcakes and Cashmere

Emily interviewde ooit mijn nichtje op haar blog. Mijn vader’s kant van de familie woont in Los Angeles en mijn nichtje is mode ontwerpster en heeft haar eigen boutique. Ze is dus nog al een begrip in LA. Emily van Cupcakes and Cashmere is zwanger en vroeg tips aan ‘bekende’ mensen. Des was daar een van. Sindsdien ga ik vaak even op de website kijken en raak ik er door geïnspireerd. Ik hou van de frisse look van de website en de mooie artikelen. Bovendien lijkt het altijd zomer op haar site. Daar word ik blij van!

Furrow

Mijn 15 favoriete websites: Furrow

Nog zo’n mooie blog van een leuke vrouw. Ik ken Maaike van Furrow helemaal niet persoonlijk, maar ze lijkt me een gezellig mens. Daarnaast schrijft ze gewoon hele interessante artikelen die met name boeiend zijn voor de vrouwen met de wat ouder wordende huid (lees rimpels, kraaienpoten etc. etc.). Aangezien ik morgen weer een jaartje ouder word, heb ik echt wat aan de site van Maaike. Overigens vind ik Maaike’s filmpjes ook echt fantastisch. Van mij mag Maaike haar eigen tv programma.

Chicks love Food

Mijn 15 favoriete websites: Chickslovefood

Als ik echt inspiratieloos ben qua eten, neem ik meteen een kijkje op Chicks love food, want zeker weten dat ik daar een lekker recept ga vinden. Nina en Elise hebben een fijne food blog met gevarieerde recepten. Je kunt zoeken op ingrediënt; wat heb je nog in de ijskast liggen en als je geen zin hebt in te veel toestanden, dan hebben zij ook veel 5 or less recepten voor je in de aanbieding; recepten met 5 of minder ingrediënten. Lekker makkelijk met de nadruk op lekker.

Blogaholic

Mijn 15 favoriete websites: Blogaholic

Deze blog komt met stip binnen in mijn top 15. Laura is pas in december begonnen, maar heeft nu al ontzettend veel bezoekers per dag. Blogaholic geeft, je raadt het al, tips over blogs en online magazines. Ik blog al 14 jaar, maar zelfs ik kan hier nog veel van leren. Heel veel beauty- en fashion bloggers geven de laatste tijd tips over bloggen, en eigenlijk vind ik dat persoonlijk vaak een beetje misplaatst. Ja, dat soort artikelen leveren veel verkeer op, maar waarom zou je als fashion blogger tips over bloggen gaan geven? Dat past toch niet in je formule? Laura heeft nog een andere blog (likeandlove), maar is nu dus ook Blogaholic begonnen. Enorm fijn, want zo heb je alle tips op een rijtje achter elkaar en kun je meteen doorklikken naar andere interessante en gerelateerde informatie.

Beautylab

Mijn 15 favoriete websites: Beautylab

Je zag Beautylab al even voorbij komen in de intro. Ik kijk elke dag wel even op Beautylab. Serena is een van de grootste beauty bloggers van Nederland en heeft een prachtige site. Ik hou enorm van de foto’s die ze maakt (ik wil dat ook kunnen!) en vind het superleuk dat ze haar beauty artikelen afwisselt met lifestyle. Bepaalde artikelen van Serena zijn steengoed, lees bijvoorbeeld het artikel over vet haar, al sla ik natuurlijk ook wel eens artikelen over omdat ik het persbericht herken of het te commercieel vind ;).

Huffington Post

Mijn 15 favoriete websites: Huffington Post

Als ik echt tijd over heb, vind ik het heerlijk om Huffington Post te lezen. Hier lees je echt veel achtergrond informatie over actuele onderwerpen, maar ook veel fijne opiniestukken. Het is niet alleen maar nieuws wat de klok slaat, je kunt er ook terecht voor beauty, lifestyle en health onderwerpen. En celebrities! Laten we vooral de celebs niet vergeten.

Miss Lipgloss

Mijn 15 favoriete websites: Miss Lipgloss

Nog een beauty blog waar ik dagelijks over de vloer kom. Miss Lipgloss  is voor mij dé beauty blog van Nederland. Cynthia schrijft op een eerlijke manier over beauty producten, vertelt ook als ze iets niet goed vindt en ik vind haar prachtig om naar te kijken. Ze maakt supermooie make-up looks, al zou ik zelf haar dagelijkse look naar een feestje dragen.

Picmonkey

Mijn 15 favoriete websites: Picmonkey

Ik verander niet veel aan mijn foto’s, maar als ik ze bewerk, gebruik ik daar Picmonkey voor. Hiermee kun je teksten op foto’s zetten, collages maken, je foto net wat scherper of lichter maken, kortom een ideale site voor iemand met een online magazine. Overigens gebruik ik niet de gratis versie, maar de betaalde, zodat je ook net wat meer met de site kunt doen.

Glow Magazine

Mijn 15 favoriete websites: Glow Magazine

Je had al eerder over Glow kunnen lezen in De dag van Madelon Baans. Ik citeer mezelf maar weer: Dit is echt een van de leukste sites voor gezonde recepten, tips voor het sporten, fijne hot spots en ga zo maar door. Nienke en Madelon zijn mooie sportieve chicks die een informatief magazine schrijven, zonder poespas, zonder met het vingertje te wijzen en zonder ‘kijk ons eens leuk en goed bezig zijn‘, maar mét fijne foto’s, mét goede teksten, mét humor en vooral mét heel veel liefde geschreven artikelen. Ik hartje Glow!

Kiss & Make-up Beauty Blog

Mijn 15 favoriete websites: Kiss & Make-up Beauty Blog

Kiss & Make-up Beauty Blog is ook al eerder aan bod gekomen op Dejlig. Melissa’s beauty blog is de blog met in mijn ogen de leukste beauty blog naam. Ze schrijft in het Engels met veel humor over beauty producten en maakt ontzettend mooie make-up looks. Ook vind ik op haar site veel producten waar ik nog nooit van gehoord had (Melissa is Belgisch en woont in Zwitserland) en dat vind ik leuk.

Dit waren mijn 15 favoriete websites van dit moment. Kende je deze sites al? Wat zijn jouw favoriete websites?

♥  FacebookInstagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.