TOP
meest trots op
Editorial

Waar ben ik het meest trots op? (blog artikelen)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Nederlanders zijn een bescheiden volk. We scheppen niet graag op en we laten ook niet graag zien wat we hebben. Nederlanders zijn niet zo van het hoofd boven het maaiveld. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Tenminste… dat beweren we, want als ik naar de Belgen kijk, vind ik die nog veel bescheidener. Maar goed… waar wil ik heen. Door omstandigheden kreeg ik vandaag de Saturdays Stories niet af en om de trouwe bezoekers die hier elke dag komen nou helemaal teleur te stellen, vond ik ook zo wat ;). Dus leek het me wel eens leuk om te vertellen: Waar ben ik het meest trots op? Welke blog artikelen vond ik de afgelopen tijd zelf het beste? Tijd voor een recap!

Lief lijf…

De column Lief Lijf… vond ik het engst om te plaatsen, maar achteraf ben ik er mega trots op. Ik krijg nog steeds mailtjes naar aanleiding van deze column van mensen die in hetzelfde schuitje zitten of mensen kennen waarbij het op de natuurlijke manier niet gelukt is om een kindje te krijgen. Binnenkort plaats ik weer een dergelijke column. Het stuk is al af, maar het gekke met dit soort artikelen is, dat ik het nooit genoeg vind en er continu aan loop te schaven. Want jezelf kwetsbaar opstellen is doodeng, terwijl het uiteindelijk alleen maar mooie dingen kan opleveren.

Spot On: Manon Hanssen-Meyering

De Spot On met Manon Hanssen-Meyering lees ik nog steeds wel eens na. Haar antwoorden zijn natuurlijk niet mijn eigen woorden, maar ik ben er trots op dat ze een plekje op Dejlig hebben gekregen. Heel inspirerend om te lezen en wat een mooie foto’s wilde ze met ons delen?!

11 verschillende trouwjurken en de verhalen daarachter

Het idee voor 11 verschillende trouwjurken en de verhalen daarachter ontstond naar aanleiding van de Zeeman trouwjurken aanbieding. Opeens voelde ik de drang om te laten zien hoe bijzonder een trouwjurk kan zijn en gelukkig vond heel snel 10 leuke vrouwen die ook graag hun trouwjurk wilden showen. Wat een leuke reacties kreeg ik op dat blog artikel! Bovendien werd zo het idee voor de Saturdays Stories geboren. Vanaf dat blog artikel heb je hier elke week een interview kunnen lezen.

Let’s Talk: Waarom een winactie op je blog (soms) niet leuk is?

De Let’s Talk over waarom het niet altijd leuk is om een winactie op je blog te hosten, maakte nog al wat los. Ontzettend veel bloggers konden zich hierin vinden en reageerden er op. En ook een aantal winactie deelnemers zelf waren zo dapper om te reageren. Dat waardeer ik enorm! Ik hou van mensen met ballen. Het blog artikel heeft voor mij een ding opgeleverd, ik heb weinig winactie toeristen meer die meedoen aan winacties op Dejlig. Dat scheelt!

Een kind met het syndroom van Down. 4 moeders vertellen…

Nog een interview waar veel reacties op binnenkwamen en die waren niet allemaal even positief. Het kan me eigenlijk niet zo veel schelen. Er was nog al wat kritiek op de intro, dat die niet goed verwoord zou zijn, maar inmiddels staat dat intro op diverse sites voor belangenverenigingen en stichtingen voor mensen met het syndroom van Down en/of hun familieleden. Letterlijk overgenomen met een link naar het interview op Dejlig. Er komen nog steeds mailtjes en reacties op dit interview binnen en 99% daarvan zijn hartstikke positief. Het is fijn om ook dit soort onderwerpen te kunnen delen en ik ben de moeders die hun verhaal wilde delen ontzettend dankbaar dat ze dat wilden doen.

Wat vond jij de afgelopen tijd het mooiste artikel op Dejlig? Welke artikelen lees jij graag? En als je zelf blogt… wat is het blog artikel dat je zelfs schreef waar je het meest trots op bent? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

SaveSave

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.