TOP
maggi bak & bbq marinade
Food

Maggi Bak & BBQ Marinade (Sponsored)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Of ik een foodie ben? Absoluut! Ik hou van lekker eten. Ik hou van nieuwe recepten uitproberen, of zelf nieuwe recepten te bedenken door verschillende ingrediënten met elkaar te combineren, ik hou van mooie bordjes, Instagram waardige foodporn pics en food lover boards op Pinterest. Maar…. ik hou ook van makkelijk. Vooral als makkelijk ook nog eens heel erg lekker is. En vooral als ik ga bbq’en want dan ben ik al druk met salades voorbereiden, de bbq aan maken en het vooral niet al te warm te krijgen van alle inspanning en de zon. Dus driewerf hoera voor Maggi die weer eens met iets makkelijks én lekkers kwam; de Maggi Bak & BBQ Marinade, een fijne rijke kruidenmix om je vlees meer smaak te geven en extra mals te maken. Het werkt supermakkelijk, een kind kan de was doen, of eigenlijk een kind kan de bbq doen. Hoe? Dat ga ik je vertellen en laten zien… lees en kijk je mee?

Hoe werkt Maggi Bak & BBQ Marinade?

1. Je kiest je favoriete vleessoort uit. Dat kan bijvoorbeeld kip zijn, maar ook biefstuk of varkenslapjes.

2. Je mengt de marinade mix met olijfolie.

3. Voeg het vlees toe aan de marinade.

4. Laat het 20 minuten marineren.

5. En je hebt heerlijk gemarineerd en mals vlees voor op de BBQ of in de pan.

6. Het enige dat je moet doen, is je vlees nog even laten garen.

En klaar ben je. Bon appetit! Zoals je ziet, is het reuze makkelijk.

Je kunt ook het vlees de avond ervoor al in de marinade leggen en vervolgens in een afgedekte kom in de ijskast bewaren. Dat scheelt je weer werk tijdens het koken.

Ook zo’n zin gekregen in een gezellige barbecue? Maak je vlees nog lekkerder met de MAGGI BAK & BBQ Marinade. De MAGGI Bak & BBQ Marinade is verkrijgbaar in de smaken ‘Original Barbecue’ en ‘Knoflook & Kruiden’.

Wat vind jij zelf lekker voor op de BBQ? Heb je nog tips?

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Maggi
Maggi BBQ (met heel veel lekkere ideeën)
Maggi Facebook

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Maggi. Lees ook mijn disclaimer.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

2 COMMENTS
  • sherry
    4 jaar ago

    Ik heb nu wat inspiratie gevonden voor vanavond om te koken. Ik heb nog wat biefstukjes liggen. Dat wordt dus marineren vanavond. Top voor het delen.

  • Kim
    4 jaar ago

    Vlees marineren is voor mij ook echt een must. Het wordt er zoveel lekkerder door 🙂 Ik marineer het tot nu wel altijd zelf door zelf kruiden te mixen. Pakjes heb ik al jaren niet meer gebruikt. Geen idee ook of het qua smaak heel anders is.

    Leuk datje het mocht uit proberen!

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.