TOP
lux & luz jewelry
Fashion

De prachtige sieraden van Lux & Luz Jewelry (win een shoptegoed van 100 euro)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Een van de leukste dingen van een blog hebben, is dat je af en toe je trouwe lezers mag trakteren op een mooi cadeau! Vandaag heb ik weer een prachtige winactie voor je. Ben je net als ik ook zo dol op sieraden? Heb je de prachtige sieraden van Lux & Luz Jewelry dan al gezien? Ik show je een selectie van mijn favorieten en mag in samenwerking met deze mooie shop een shoptegoed van maar liefst 100 euro weggeven! En ik heb ook een fijne kortingscode voor je!

De prachtige sieraden van Lux & Luz Jewelry

Sieraden zijn voor mij best belangrijk. Elk sierraad vertelt een verhaal. Zo heb ik natuurlijk mijn trouw- en verlovingsring altijd om. Ook draag ik de ketting die ik ter ere van de komst van Robin heb gekregen dagelijks om mijn nek. Een ring van mijn grootouders draag ik om mijn pink en ik was echt enorm verdrietig toen ik de ring verloor die ik van mijn oma had geërfd en die zij ook altijd droeg.

Zelf houd ik van minimalistische sieraden. Daarnaast houd ik heel erg van symboliek. Ik kan mijn hart dus op bij Lux & Luz, want laat deze webshop daar nou net een prachtig aanbod in hebben. Kijk zelf maar…

Armbanden

lux & luz jewelry armbanden

Als je me een beetje kent, weet je dat ik een armbanden tic heb. In de shop vind je verschillende leuke armbandjes. Zoals bijvoorbeeld een armbandje met initiaal of met meerdere initialen. Je kan kiezen tussen een gouden band of een van satijn in diverse fashionable kleuren. Je kunt ook een setje met verschillende kleuren satijnen bandjes uitzoeken.

Er zijn allerlei verschillende symbolen zoals maantjes, sterren, bliksem en pijlen. De twee armbandjes hierboven zijn mijn persoonlijke favorieten. Hier vind je een uitgebreid overzicht van alle armbanden.

Kettingen

lux & luz jewelry kettingen

Een gepersonaliseerde naam ketting? Of een gouden initialen ketting of, minimalistische kettingen, waanzinnig leuke boho hangertjes of lucky charms? Ik wil ze allemaal wel! Er is voor zo ongeveer iedere gelegenheid en elke smaak wel wat te vinden in de winkel. Deze chevron ketting of de evil eye vind ik echt geweldig!

lux & luz jewelry ketting boho

Maar ook deze hexagon waar je de initialen van bijvoorbeeld je gezin in kan laten graveren, vind ik heel tof! Of wat dacht je van de dromenvanger ketting met diamantvormige bedeltjes? Helemaal van nu zo’n kettinkje.

Hier zie je een overzicht van alle kettingen.

Oorbellen

lux & luz jewelry oorbellen

Ook een collectie om hebberig van te worden: De oorbellen. De oorbellen bestaan allemaal voor 100% uit gold filled materiaal. Dat betekent dat je je nooit zorgen zal hoeven maken over het verkleuren of vervagen van onze sieraden. Er zijn verschillende leuke oorbellen om uit te zoeken. Zelf vind ik deze hexagons en hangende maantjes echt heel lief.

Over Lux & Luz Jewelry

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

15 COMMENTS
 • Sevda
  1 jaar ago

  Wat mooi! Hoelang blijft de kortingsactie geldig?

  • Karen
   1 jaar ago
   AUTHOR

   Goede vraag! Ik ga het voor je navragen en laat het je weten 😀

  • Karen
   1 jaar ago
   AUTHOR

   Hi Sevda, de code geldt tot 25 oktober. Dan weet je dat. Groetjes, Karen

   • Sevda
    1 jaar ago

    Heel erg bedankt voor het navragen! Ik ga vandaag de ketting met 2 initialen bestellen 🙂

    • Karen
     1 jaar ago
     AUTHOR

     Oh leuk! Ik ben benieuwd!

 • Diny
  1 jaar ago

  https://lux-luz.nl/collections/kettingen/products/boho-pijl-ketting omdat ik hoop dat deze pijl voortaan de Goede ! kant opgaat en ik mensen ontmoet die me niet ! gebruiken of misbruiken !
  Ik volg op insta onder Momzymom

 • Linda
  1 jaar ago

  Wauw wat onwijs tof! Ik doe mee!

  • Karen
   1 jaar ago
   AUTHOR

   Ja tof hè? Kan het zijn, dat ik geen reactie van jou op Facebook zie?

   • Linda
    1 jaar ago

    Ooo dat komt natuurlijk door mn naam. Stom van me. Ik heet Linda, maar op fb Fennawordtgrotezus. 🙂
    Een naam die inmiddels verandert moet worden aangezien onze Sepp 3 oktober is geboren 🙂

    • Karen
     1 jaar ago
     AUTHOR

     Oh ja! Dan weet ik het hoor 🙂 Dank voor je respons! Goed weekend!

 • Marian B
  1 jaar ago

  Mooie dingen! Ik vind gepersonaliseerde sieraden het mooist. Daarom zou gaan voor de bar armband met naam.

  • Karen
   1 jaar ago
   AUTHOR

   Hi Marian, leuk dat je meedoet, ik zie alleen geen reactie op Facebook? Klopt dat?

   • Marian B
    1 jaar ago

    Excuses zie nu dat het alleen via FB is, jammer. Ik ben niet actief op FB. Had het al wel gedeeld op G+.

 • chucky1012
  1 jaar ago

  Wauw…
  Zo een leuke actie.
  Ik doe graag mee en vind de oorbellen met initialen prachtig.

  Fb.: Ike Hassankhan

  Fijne dag ?

 • Lisette Kleiweg
  1 jaar ago

  Geweldige leuke actie, ik heb met veel plezier (en hoop) meegedaan op Facebook . Ik vind die maan-oorbelletjes ook zo schattig maar die lange oorbellen raken altijd verstrikt in mijn haar….daar begin ik niet meer aan?. De engelvleugel-ketting is mijn favoriet !

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.