TOP
lux & luz jewelry
Fashion

De prachtige sieraden van Lux & Luz Jewelry (win een shoptegoed van 100 euro)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Een van de leukste dingen van een blog hebben, is dat je af en toe je trouwe lezers mag trakteren op een mooi cadeau! Vandaag heb ik weer een prachtige winactie voor je. Ben je net als ik ook zo dol op sieraden? Heb je de prachtige sieraden van Lux & Luz Jewelry dan al gezien? Ik show je een selectie van mijn favorieten en mag in samenwerking met deze mooie shop een shoptegoed van maar liefst 100 euro weggeven! En ik heb ook een fijne kortingscode voor je!

De prachtige sieraden van Lux & Luz Jewelry

Sieraden zijn voor mij best belangrijk. Elk sierraad vertelt een verhaal. Zo heb ik natuurlijk mijn trouw- en verlovingsring altijd om. Ook draag ik de ketting die ik ter ere van de komst van Robin heb gekregen dagelijks om mijn nek. Een ring van mijn grootouders draag ik om mijn pink en ik was echt enorm verdrietig toen ik de ring verloor die ik van mijn oma had geërfd en die zij ook altijd droeg.

Zelf houd ik van minimalistische sieraden. Daarnaast houd ik heel erg van symboliek. Ik kan mijn hart dus op bij Lux & Luz, want laat deze webshop daar nou net een prachtig aanbod in hebben. Kijk zelf maar…

Armbanden

lux & luz jewelry armbanden

Als je me een beetje kent, weet je dat ik een armbanden tic heb. In de shop vind je verschillende leuke armbandjes. Zoals bijvoorbeeld een armbandje met initiaal of met meerdere initialen. Je kan kiezen tussen een gouden band of een van satijn in diverse fashionable kleuren. Je kunt ook een setje met verschillende kleuren satijnen bandjes uitzoeken.

Er zijn allerlei verschillende symbolen zoals maantjes, sterren, bliksem en pijlen. De twee armbandjes hierboven zijn mijn persoonlijke favorieten. Hier vind je een uitgebreid overzicht van alle armbanden.

Kettingen

lux & luz jewelry kettingen

Een gepersonaliseerde naam ketting? Of een gouden initialen ketting of, minimalistische kettingen, waanzinnig leuke boho hangertjes of lucky charms? Ik wil ze allemaal wel! Er is voor zo ongeveer iedere gelegenheid en elke smaak wel wat te vinden in de winkel. Deze chevron ketting of de evil eye vind ik echt geweldig!

lux & luz jewelry ketting boho

Maar ook deze hexagon waar je de initialen van bijvoorbeeld je gezin in kan laten graveren, vind ik heel tof! Of wat dacht je van de dromenvanger ketting met diamantvormige bedeltjes? Helemaal van nu zo’n kettinkje.

Hier zie je een overzicht van alle kettingen.

Oorbellen

lux & luz jewelry oorbellen

Ook een collectie om hebberig van te worden: De oorbellen. De oorbellen bestaan allemaal voor 100% uit gold filled materiaal. Dat betekent dat je je nooit zorgen zal hoeven maken over het verkleuren of vervagen van onze sieraden. Er zijn verschillende leuke oorbellen om uit te zoeken. Zelf vind ik deze hexagons en hangende maantjes echt heel lief.

Over Lux & Luz Jewelry

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.