TOP
Lush Lemony Flutter
Beauty

One of my Faves: Lush Lemony Flutter

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

‘Wat is dat nou weer voor potje K’, vroeg een vriend me ooit tijdens een weekendje weg. Hij had me al het hele weekend zien smeren uit verschillende tubetjes en potjes; spulletje voor m’n lippen, spulletje voor mijn handen, zonnebrandcrème en ga zo maar door. Ik ben nog al een smeer addict. Ik geef het toe. ‘Dit is voor je nagelriemen’, vertelde ik hem. Zijn mond viel nog net niet open. ‘Voor je nagelriemen’, herhaalde een vriendin. ‘Hebben die ook verzorging nodig dan?’ Oh ja, dat hebben ze! Als je mooie natuurlijke nagels wilt, dan is verzorging voor je nagelriemen essentieel. En dat doe ik het liefst met One of my Faves: Lush Lemony Flutter. Vorige week kocht ik, volgens mij, mijn 6e pot en besloot ik dat ik het tijd was om deze topper eens in het zonnetje te zetten en te vertellen waarom het precies one of my faves is. Lees je mee?

One of my Faves: Lush Lemony Flutter

Wat is Lush Lemony Flutter?

Ja duh, dat had ik je al verteld natuurlijk. Lush Lemony Flutter is een nagelriemcrème. Maar je kunt deze heerlijkheid ook op andere plekjes op je lichaam smeren die droog zijn. Denk aan je knieën, ellebogen en hielen. Ik smeer zelfs in de winter er soms mijn hele voeten mee in voor het slapen gaan. Sommige mensen gebruiken het ook voor hun lippen, maar dat vind ik zelf niet echt prettig.

Lush Lemony Flutter swatch

Hoe werkt Lush Lemony Flutter?

Je smeert de dikke crème op je nagelriemen en dan ziet het er uit als op bovenstaande foto. Door de warmte van je huid smelt de crème en wordt het een olie-achtige substantie. Ik wrijf zelf de crème al in op het moment dat het nog een crème is, maar je kunt ook wachten tot het gesmolten is. Het is wel een beetje vettig, maar na een minuut of wat is het echt wel ingetrokken en kun je gewoon weer je dagelijkse dingen gaan doen met je handen. Ik vind het fijn om tijdens het tv kijken of voor het slapen de crème in te masseren.

Lush Lemony Flutter Ingredienten

Lush staat bekend om het feit dat ze geen troep (lees slechte ingrediënten) in haar producten verwerkt. Alle bestanddelen zijn biologisch of komen in de natuur voor. In Lemony Flutter zit, zoals de naam al wel verklapt, heel veel citroen. Daarnaast zit het vol met verzorgende boters (shea boter), waxen (bijenwas) en oliën (o.a. kokosolie, castor olie, kamille en lavendel olie). De parabenen en de alcohol die er in zitten, zijn van de ‘goede’ soort.

Lush Lemony Flutter potje

Waarom is Lush Lemony Flutter One of my Faves?

Als je dat nog niet tussen de regels door had gelezen, dan ga ik het je nu vertellen: Omdat het een geweldig product is dat je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Ik hou van de geur terwijl ik helemaal niet zo heel dol op citroen ben. De substantie van de crème vind ik heel prettig, het trekt snel in en het doet echt wat voor je nagelriemen en nagels. Ik heb nooit velletjes (meer) en ik heb altijd goedverzorgde nagels die goed groeien en niet splijten. Dat komt omdat ze door dit product zo goed gevoed worden. Bovendien zorgt de citroen er voor dat eventuele verkleuring van je nagels door nagellak minder wordt. Ideaal dus voor de felle kleuren nagellakdragers onder u.

Lush Lemony Flutter zit boordevol goede ingrediënten en wordt niet op dieren getest. Je hebt er maar heel weinig van nodig en je doet dus hartstikke lang met zo’n pot. Zo lang dat als je hem alleen voor je nagels gebruikt, je ‘m hoogstwaarschijnlijk moet weggooien voordat ‘ie op is. En dan kom ik meteen ook bij een nadeel (dat tegelijkertijd een voordeel is), omdat er geen conserveringsmiddelen in de crème zitten, blijft hij maar iets langer dan een jaar goed. En ik vind de pot net wat te groot om op te maken. Van mij had het in een kleinere pot gemogen. Overigens kun je bij Lush om kleine proefpotjes vragen en dat doe ik ook altijd. Die kleine potjes stop ik in mijn tas en/of geef ik aan vriendinnen. En nog een tip: Als je 5 schone, lege potten of flessen terugbrengt naar Lush dan krijg je gratis een vers masker. Hoe leuk en milieuvriendelijk is dat?!

Lush Lemony Flutter is alleen verkrijgbaar in de Lush winkel of via de Lush Webshop en kost €10,45 voor 50 gram.

Kende jij Lush Lemony Flutter al? Verzorg jij je nagelriemen? Zo ja, waarmee?

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.