TOP
Limited Edition Clinique Aromatics Elixir Premier
Beauty

Limited Edition Clinique Aromatics Elixir Premier (een luxueus glamorous vintage parfum)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Er kwam hier een prachtig perspakket binnen. Een prachtige doos vol met witte rozen met middenin een chique doosje verpakt. Ik moet eerlijk toegeven dat ik redelijk verbaasd was toen ik de begeleidende brief las en zag dat het bleek te gaan om een parfum van Clinique. Dit merk associeer ik met modern en het parfum vond ik er redelijk vintage uit zien. Maar dat bleek dus ook de bedoeling. Want de Limited Edition Clinique Aromatics Elixir Premier is een luxueus, glamorous én vintage parfum. Conclusie: I love it! Helaas bestaan er nog geen geur blogs, maar ik ga je proberen te vertellen wat ik er precies zo lekker aan vind….

Limited Edition Clinique Aromatics Elixir Premier

Het begint al met het flesje. Dat is namelijk precies zo’n flesje als er op mijn grootmoeder haar kaptafel gestaan zou kunnen hebben. Maar toen ik het flacon opendraaide, herkende ik de geur ook meteen. Even waande ik me op de slaapkamer van mijn grootouders als klein meisje waar ik de parfumflesjes van mijn oma opendraaide en haar make-up bekeek. Deze geur ruikt namelijk bijna precies zoals mijn geliefde grootmoeder, maar dan in een net wat moderner jasje.

Limited Edition Clinique Aromatics Elixir Premier doos

Nou moet ik je er wel bij vertellen dat mijn grootmoeder al hartstikke modern was. Ze droeg altijd de mooiste en nieuwste mode (mijn grootvader zat in de mode) en was enorm glamorous met haar haar mooi gekapt en haar nagels tip top gelakt. Voor mij was mijn oma een soort vintage glamour Hollywood ster en dat ruik je dus ook precies aan deze geur terug.

De geur

Het bevat in de top frisse, kruidige noten van bergamot, verbena, salie en sinaasappelbloem. En in het hart ruik je een heel verfijnd en fris rozenexract, Arabische jasmijn, Tuberoos en Patchouli maken het hart nog warmer en rijker van geur. Maar in de basis van de geur zitten juist weer mirre, Vetiver, mos en donkere houtnoten en een mix van moderne Musk. Dat zorgt voor een mysterieuze geur die lang blijft hangen.

Limited edition Clinique aromatics elixir premier flacon

Het flacon

Het Elixer Premier zit een prachtig luxe glazen flesje dat versierd is met een bloemmotief. Het is echt zo’n flacon dat dus waanzinnig mooi op je make-uptafel staat. Ook het flesje is heel glamorous en vintage. Je spuit de parfum ook niet op, maar je dept met de glazen dop op de plekjes van je lichaam waar de geur goed te ruiken is en blijft hangen. Ook dat doet me enorm aan mijn grootmoeder denken die mij ooit leerde waar ik mijn parfum moest opbrengen (op de binnenkant van mijn polsen, in mijn nek, onder mijn haargrens, in de kuiltjes onder mijn oren).

Kortom dit is echt zo’n heerlijke tijdloze geur die je opdoet en waardoor je je meteen even een soort vintage Hollywood ster à la Marilyn Monroe of Elizabeth Taylor waant. Zo’n geur die prima kan op een doordeweekse niets aan de hand dag, maar die ook wat steviger is zodat ‘ie ook heerlijk is voor een avond uit.

Er is alleen een risico… je blijft maar aan jezelf ruiken. Ik tenminste wel. Want voor mij is dit een heerlijke geur die heerlijke herinneringen naar boven brengt.

Vanaf midden oktober 2017 is de Limited Edition Clinique Aromatics Elixir Premier exclusief verkrijgbaar via www.clinique.nl en bij De Bijenkorf voor €114,50 (25 ml).

Denk je dat deze geur iets voor jou zou kunnen zijn? Wat is jouw favoriete parfum? En waar breng je het op? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.