TOP
leuke manier geld uitgeven
Gadgets Lifestyle

Op een leuke manier geld uitgeven?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Geld uitgeven. Ik ben er héél goed in. Echt… als er een studierichting ‘geld uitgeven’ zou zijn, dan zou ik daar inmiddels professor in zijn. Ik kan het als de beste en ik kan ook best wat tips geven hoe je zo effectief mogelijk geld uitgeeft. Er is alleen één klein dingetje: Ik vind het nooit zo leuk om geld uit te geven. Niet dat ik geen budget heb of zo, ik zou nooit geld uitgeven dat ik niet heb, maar toch… geld spenderen doet altijd een beetje pijn. Het is gewoon leuker om het op je rekening te hebben staan, daarom zijn we natuurlijk zo dol op korting. Dan hoeven we minder uit te geven! Toch heb ik een manier gevonden om mijn pinpas te trekken leuker te maken. Op een leuke manier geld uitgeven? Kan dat? Jazeker! Ik vertel je hoe.. stay tuned

Op een leuke manier geld uitgeven

op een leuke manier geld uitgeven 1

Ja, je had het natuurlijk al gezien op de foto boven dit artikel, maar ik mocht van ING mijn bankpas personaliseren. Dat kun je heel makkelijk doen op de pagina Mijn Betaalpas. Je kiest een foto waar je blij van wordt of die je heel mooi vindt en daar maak je een pas van. Dat verschilt natuurlijk van persoon tot persoon; jij vindt een foto van een huisdier misschien heel leuk, de ander kijkt graag naar zijn/haar huis of heeft een favoriete foto van vakantie uitgekozen. En weer een ander kiest een foto van de kinderen. Ik koos er een van een spontaan momentje met mijn zoon. Geen bijzonder geposeerde foto waar we allebei gelikt op staan, maar gewoon een waar ik heel blij en gelukkig van wordt.

De voordelen van een betaalpas met foto

op een leuke manier geld uitgeven 2

En nu word ik dus elke keer blij als ik mijn pinpas pak. Bovendien… andere mensen ook. In een winkel kreeg ik laatst al een enthousiaste reactie van een mevrouw naast me: ‘Ik mag natuurlijk niet op uw bankpas kijken, maar wat is dat een leuke foto’. Haha! Dat is toch geweldig?

Bovendien heeft het als bijkomend voordeel dat je jouw pas nooit met die van een ander kunt verwarren. Het is hier in huis echt wel eens gebeurd dat mijn man per ongeluk mijn pas had meegenomen. En ja.. daar sta je dan. Ook als je je pas kwijt bent, is ‘ie vrij makkelijk te identificeren. Daarnaast.. heb je meerdere rekeningen bij dezelfde bank? Een privé rekening, gezamenlijke rekening en/of zakelijke rekening? Met een foto op je bankpas pak je nooit meer de verkeerde uit je portemonnee. Ik vind het een uitvinding; zo’n betaalpas met foto. Dat ik daar nooit eerder aan gedacht heb?

Wil je ook een gepersonaliseerde bankpas?

op een leuke manier geld uitgeven 3

Heb je een ING rekening? Bedenk dan welke foto je wilt op je pas. Heb je een leuke foto van je partner, kinderen, hond, kat, cavia, vakantie, huis, hobby, minnaar, vrienden, of welke je maar wilt. Dan ga je naar de pagina mijn betaalpas en click je op de oranje button ‘aanvragen’.

op een leuke manier geld uitgeven ing

Dan kom je vervolgens in dit menu terecht. Daar kun je betaalpas aanvragen of je huidige betaalpas vervangen. De kosten om je pas te vervangen zijn eenmalig en bedragen €9,75. De pas is gratis bij de eerste aanvraag van een pas bij de Kinder- of Jongerenrekening.

Vervolgens kies je je foto en laat je die uploaden. In de ontwerpmodule zie je een voorbeeld van hoe je betaalpas eruit gaat zien. Je kunt dan je afbeelding nog verplaatsen, ‘m groter of kleiner maken, croppen en/of spiegelen zodat je pas er precies zo uit komt te zien als jij wilt (en je bijvoorbeeld niet opeens het logo van ING op het oog van je vriend hebt staan).

Als je afbeelding helemaal goed is, ga je akkoord en vul je je persoonlijke gegevens in op het aanvraagformulier. En dan is het wachten… maar dit wachten duurt niet lang, want binnen 5 dagen heb je je betaalpas al binnen. Bij mij kwam ‘ie zelfs na twee dagen al!

En zo makkelijk is het! Heb jij een ING rekening? En wil je ook je eigen betaalpas ontwerpen. Ga dan snel naar de pagina Mijn Betaalpas en leef je uit!

Zou jij ook zo blij worden van een persoonlijke bankpas met een foto? Welke foto zou jij zelf gebruiken? En… wat vind je van de mijne? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

* Dit artikel is geschreven in opdracht van ING. 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.