TOP
Let's Talk about
Column Editorial

Let’s Talk: I heart blogs and online magazines

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Lieve bloggers en lezers van blogs & online magazines,

Ik dacht misschien is het wel leuk om jullie een update te geven van hoe het de afgelopen week met I heart blogs & online magazines is gegaan, want stiekem ben ik daar best trots op en heel dankbaar omdat het zonder jullie nooit zo succesvol was geworden.

ihb screenshot stats

Statistieken

In een week tijd kreeg de pagina 113 likes.

De screenshots die je hierboven zit, zijn van vandaag. De afgelopen dagen was het berichtbereik de 1.366 mensen, waren er 227 mensen betrokken bij de community, 131 likes op berichten en werd er 604 keer geklikt. Het totale bereik was al meer dan 3000 mensen!

Het grafiekje loopt trouwens naar beneden omdat ik zelf niet meer actief heb gevraagd om likes op de grote bloggerscommunities. Als jullie het leuk vinden om de pagina te promoten, heel graag!

Tot nu toe verschenen er meer dan 40 blogs op de pagina en mailden 34 bloggers hun bijdrages.

I heart blogs & OM screenshotsSuccesvolle posts

Het is geen wedstrijdje, maar ik vind het toch leuk om drie verschillende posts te laten zien, die enorm goed bekeken zijn. Fem’s bericht bereikte 210 mensen,  Saranda maar liefst 341 en Babs‘ teller staat nu op 249.

Het leuke hieraan vind ik dat hele verschillende blogs zijn die dus heel veel verschillende mensen bereiken.

bloggers

Berichten delen

Als er content van bloggers geplaatst wordt, vraag ik of mensen die post kunnen delen met hun netwerk. Op die manier bereiken we nog meer mensen en ook meer niet-bloggers. Sommige berichten worden dus ook bekeken en worden geliked door lezers die de pagina niet geliket hebben, vandaar dat het totale bereik ook zo hoog is.

Minder posts

Eerst plaatste ik om de twee uur een blogpost/artikel, maar ik heb besloten dat nu om de drie uur te doen. Dan is een artikel toch wat exclusiever en blijft het langer staan om gelezen te worden. Ik vind het nog steeds fijn om mailtjes met jullie bijdragen te krijgen! Wat ik niet zo leuk vind, is dat ik ook drie negatieve mailtjes heb gekregen. Mensen die discussiëren over de content, die andere bloggers niet goed genoeg vinden en die vinden dat hun blogartikel op een bepaald tijdstip gepost moet worden en dan boos zijn omdat ik geen zin heb om de planning om te gooien, hoeven van mij niet meer te mailen. Gelukkig heb ik vriendin Naat (zonder blog) bereid gevonden, me te helpen met de mailtjes en de planning op de dagen dat ik daar geen tijd voor heb en kan ik sinds vandaag dus spreken over wij en niet meer over ik.

100 likes

Blijven groeien

Verder vinden we het nog steeds leuk om te blijven groeien en dat kan alleen maar door jullie! Superleuk dus als je op je blog of Facebookpagina aandacht besteed aan de community.

Ook vinden we het heel leuk om input van jullie te krijgen, dus mochten jullie nog ideeën hebben over de community, we horen het heel graag!

Liefs,

Karen & Naat

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.