TOP
Let's Talk about
Editorial Fashion

Let’s Talk: Boycot Dolce & Gabbana?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Lieve dejlig(e) lezers,

Vorige week liet het design duo Domenico Dolce (56) en Stefano Gabbana (52), oftewel Dolce & Gabbana, zich negatief uit over het homohuwelijk en het gebruik van de IVF-methode en surrogaatouders om kinderen te krijgen. “Kinderen die worden geboren via IVF zijn chemisch en kunstmatig (‘synthetisch’). Kinderen hebben een vader en een moeder nodig. Dat is in ieder geval hoe het hoort te zijn”, aldus het modeduo. “Het enige goede gezin is een traditioneel gezien”, zei het duo. “Het leven moet zijn natuurlijke loop hebben. Voortplanting moet een daad van liefde zijn, niet iets met buisjes, zaad uit een catalogus of gehuurde baarmoeders.”

Vervolgens reageerde de zanger en vader van twee ivf-kinderen Elton John daarop met:

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Vervolgens reageerde Dolce met:

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Of ik het eens ben met de boycot?

Ik denk dat iedereen voor zichzelf moet weten of hij of zijn nog Dolce & Gabbana wil dragen, maar ik vind het goed dat Elton John en vele anderen zich hebben uitgesproken tegen deze idiote uitspraken. Zelf heb ik maar een keer in mijn leven wat van D&G gehad (overigens een schitterend vestje) en dat heb ik al tijden terug weg gedaan. In de toekomst zal ik zeker niets meer van dit merk kopen, net zoals ik alles van John Galliono  links laat liggen. Ik wil deze designers niet ‘uitdragen’ en ik hoop ook niet dat mijn vrienden dat nog zullen doen.

Wat vind jij van de boycot en de ophef?

Maar nou ben ik natuurlijk ook benieuwd naar jouw mening? Wat vind jij van de discussie? Wat vind jij van de boycot? Boycot Dolce & Gabbana yes or no? Of interesseert het je niet zo veel? Vind je dat mensen alles moeten kunnen zeggen wat ze denken? Of vind je dat ze een bepaalde verantwoordelijkheid hebben?

Praat mee en deel je mening! Ik ben heel benieuwd…

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.