TOP
Let's Talk about
Editorial

Let’s Talk: 10 Hypes

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Lieve dejlig(e) lezers,

Zullen we het vandaag eens hebben over 10 hypes? Want ligt het aan mij of zijn sommige dingen echt besmettelijk? Ik zie bepaalde trends de laatste tijd echt als een epidemie verspreiden over mijn social media kanalen en het leek me leuk ze eens op te sommen. Aan sommige hypes doe ik zelf overigens net zo enthousiast mee, dus ik zeg bij voorbaat al dat hypes dus niet slecht zijn of zo. Voel je vooral niet aangevallen! Ze zijn gewoon heel erg aanstekelijk. Blijkbaar. Welke hypes ik bedoel ga ik je vertellen en ik ben benieuwd of jij nog aanvulling(en) hebt. Let’s talk! Lees je mee?

1. Kayla Itsines

Challenge dit, oefeningen dat, voedingsschema’s zo, ik heb het idee dat de helft van mijn timeline op Facebook mee doet aan de bikini body challenge van Kayla Itsines. Fantastisch dat jullie allemaal zo sportief en goed bezig zijn. Echt petje af. Ik vind het knap. Maar ik sla even over. Gezonde voeding en genoeg beweging vind ik wel genoeg. Ik vind vrouwen met ontzettend veel spieren persoonlijk niet zo mooi en ik heb ook echt al één iemand volledig zien doorslaan, dus ik hou het bij yoga en hardlopen. Maar ga zo door hoor, niks mis met veel sporten en gezond eten. Als je maar niet doorslaat en dagelijks 20 foto’s van je spierballen op Instagram gaat delen, want dan moet ik je helaas ontvolgen. Afgesproken?

2. de Ananas

Ja, ja, we hebben het er al over gehad. Het is allemaal de schuld van de Fashion Bloggers. Dat is natuurlijk helemaal niet zo, maar ik vond het wel grappig om dat te typen. Geen idee waar de ananas hype vandaan komt en waarom mensen nu opeens ananas gympen, bloesjes, clutches en ananassen in hun huis hebben staan als decoratie. Als iemand het me kan uitleggen, dan hoor ik het graag!

3. Yankee Candle

Ik dacht dat we deze hype zouden achterlaten in de winter, maar dat had ik blijkbaar verkeerd gedacht. De Yankee Candles komen nog net zo vrolijk voorbij in mijn timeline. Ben ik de enige die in de zomer eigenlijk bijna nooit kaarsjes brandt? Ik vind dat echt een herfst en winterding?

4. Mac

I love Mac. De make-up én de computers. Van beiden ben ik fan. En fijn dat ik ze dus ook meteen onder een kopje kan behandelen, want hé, twee vliegen in een klap, ik ben er dol op. Elke blogger heeft een Mac en elke blogger draagt Mac. Het is Mac voor, boven, naast en onder. Prima hoor, maar wel opvallend. Er zijn namelijk ook best goede computers/laptops van andere merken en de lipsticks van Estee Lauder zijn net zo mooi. Misschien zelfs wel mooier. Maar hé, ik ben zelf ook guilty, dus ik houd verder mijn mond.

5. Wit interieur

Kennen jullie Jan de Bouvrie? Vast wel. Jan is een interieur architect en lanceerde een hele tijd geleden de trend dat alles in het interieur wit moest zijn. Guess who’s back? Jan’s trend! Alles is weer wit. Witte tafels, witte kastjes, witte vloeren, witte stoelen. Jan kan trots zijn op zijn levenswerk.

wit bureau met mac en roze

6. Een blog tips artikel met bovenstaande foto erbij

Ik combineer in dit puntje even meerdere dingen in één, want zo kan ik stiekem meerder punten behandelen en net doen of ik in dit artikel maar 10 hypes beschrijf. Leren je me meteen weer wat beter kennen…. Want ben ik de enige die niet zo’n prachtig gefinetuned bureau heeft? Zo’n bureau met heel veel wit (punt 5), een Mac computer (punt 4) en wat roze details? Zo’n Pinterest waardig bureau? Ik werk zelf gewoon aan de eettafel momenteel omdat in het nieuwe huis geen plaats meer was voor mijn bureautje in de woonkamer en ik het fijn vind om in de woonkamer te werken. En waarom plaatst iedereen dezelfde foto bij zo’n blog tips artikel? Deze hype vind ik eigenlijk een beetje stom. Vooral omdat er ook zo veel mensen zijn met blijkbaar pre-cies hetzelfde bureau en precies dezelfde accessoires, computer, bloemen, raam en lamp. Of jat iedereen gewoon dezelfde foto?

Bovenstaande foto is trouwens niet ‘gejat’, maar geembed. En dit is de bron (denk ik).

7. Zwarte lijstjes met teksten

Ook heel hip en happening als decoratie in huis; zwarte ingelijste teksten. Soms zelfs een hele muur vol! Ook heel trendy boven het bureau. Lekker inspirerend en motiverend. Sommige mensen hangen de lijstjes niet op en zetten ze heel nonchalant tegen een muur. Ik vind dat heel erg Wallpaper. En heel cool hoor. Al zou ik niet mijn hele huis vol teksten willen hangen, ik vind die zwarte lijstjes heel mooi.

8. Snapchat

Nee, dit is vast geen hype. Maar ik ben ontzettend bejaard en ik hoop dat het een hype is. Ik snap namelijk geen ene hout van Snapchat. Ik heb geprobeerd me er in te verdiepen en ja, ik heb ook een account, maar ik ben er te 1.0 voor. Ik voel me net mijn moeder, die nog steeds niet begrijpt hoe de video recorder werkt terwijl die nu al niet eens meer gebruikt wordt, als ik mijn Snapchat open. Eigenlijk vrees ik dat ik ook pas net snap hoe Snapchat werkt als het allang weer over is. En ik ben ook een beetje huiverig om nog een social media kanaal te moeten onderhouden. Ik vind een blog, Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest al best veel van het goede. Zit jij ook op Snapchat? Weet jij wel hoe het werkt? Leg het me please uit en vertel meteen even je account dan heb ik iemand om te volgen ;).

9. Hoelahoep

Als je bepaalde hypes al hebt mee gemaakt, voel je je echt oud. De hoelahoep heb ik denk ik al drie keer zien komen en gaan. En opeens is ‘ie er weer! Gelukkig zijn de hoops nu wel heel fashion verantwoord en zijn ze er in allerlei hippe en coole kleuren. Zo passen ze mooi aan zo’n hele witte muur met zwarte lijstjes. Ik weet het niet hoor, ik weet dat het ontzettend goed is voor je taille, maar ik vind hoelahoepen een eentonige hobby. Ik heb het na dertig rondjes wel een beetje gezien. Overigens vind ik hoelahoep altijd wel een heel vrolijk woord. Ik had die naam wel willen bedenken.

10. de Flamingo

Net zoals de ananas, is daar ook opeens de flamingo. Flamingo’s op t-shirts, flamingo’s voor in je drankje (als rietje), flamingo’s als beeldje op je witte kastje. Ik hou van flamingo’s en ik heb dus al jaren een flamingo t-shirt. Het zal wel een tropische trend zijn of zo, maar nu ik ze opeens overal zie, vind ik ze toch wat minder leuk. Al zou ik dan wel weer een flamingo als huisdier willen. Of de flamingo daar zelf blij van wordt…. ik vrees van niet.

Nou dat waren ze hoor; de door mij waargenomen hypes. Herken jij ze? Heb je zelf nog hypes die je wilt toevoegen? En wat vind je eigenlijk van deze hypes? Ik ben benieuwd! Praat je mee?

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.