TOP
Karenz. WEekvlog #4
Personal

Karenz. Weekvlog #4: Het teennagel drama, een tijgerende baby & een winactie!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Boem. Ik val maar meteen met de deur in huis. De vliegensvlugge vlog wordt omgedoopt tot Karenz. Weekvlog. Niet dat ‘ie deze week extreem lang duurt, want ik zit keurig ergens op de 10 minuten en de vlog is zelfs korter dan die van vorige week. Maar 10 minuten is niet vliegensvlug. Het is nog steeds vlug, maar niet vliegens. En ik heb niet voor niets zo’n mooie woordspeling in mijn naam. Daar moet je dan toch wat mee! Of niet?

Karenz. Weekvlog #4

Een aantal dingen had je al in de Peaks kunnen zien, maar het is toch wel leuk met beeld erbij. Vind ik dan. Zo kun je bijvoorbeeld zien dat ik mijn teennagel stootte en die er af moest. Overigens.. dat zie je niet live. Niet dat je straks op een ongeluk zit te wachten met bloed en zo en dat ik je teleurstel. Maar mijn teennagel moest er wel af. Of toch niet?

Verder tijgerde Robin het hele huis door en Cookie werd daar ietwat zenuwachtig van. Er werd ook nog een boom gekapt en nu hebben we wat ravage in de tuin.

Je hebt het vast wel gemerkt, maar we hadden wat tropische dagen waar ik extreem van genoot. EXTREEM mag eigenlijk wel met hoofdletters, zo fijn vond ik het. We gingen wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen die dus gewoon in Zandvoort liggen. Robin at voor het eerst ijs. Op de bakfiets fietsten we door de duinen naar Noordwijk en als klap op de vuurpijl heb ik ook nog een leuke winactie voor je in de aanbieding… Wat die winactie inhoudt en wat je kunt winnen? Tja… daar moet je echt de vlog voor bekijken.

De hele vlog kun je overigens hier zien. Hij kost 10 minuten van je leven, maar dan heb je ook wat! Veel kijkplezier!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ik zou het hartstikke leuk vinden als je je zou abonneren op mijn kanaal.

Wil je iets kwijt over de vlog? Graag! Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

5 COMMENTS
 • Liesbeth
  3 jaar ago

  Leuke Vlog! Gezellig om naar te kijken. Ik ben nu ook geabonneerd! Ga zo door!

 • Yvonne
  3 jaar ago

  Abonneren op een Youtubekanaal. Dat had ik dus nog nooit gedaan… meeeeeeennnn ik voel me oud! 😛 Toch maar eens gedaan, al vind ik ze vast sneller via je blog (jeez, nu voel ik me nóg ouder, verdorie).

  Ohja, zo vlakbij zee wonen, wat lijkt me dat fijn!

 • Anne-Marie
  3 jaar ago

  Ik had me al geabonneerd hoor, ben al fan 🙂

 • Ach, wat een lieffie met dat ijsje! Zo schattig <3. Maar wat een ellende van je teennagel, krijg er zelf buikpijn van, bah! En heerlijk dat je zo dichtbij het strand woont. Lekker van genieten met dat warme weer!

 • Marije
  3 jaar ago

  Wat een heerlijke week .. op je teennagel na dan. Fijn dat je op vrijdag nu de tijd voor jezelf neemt en even kan relaxen.

  We zijn zeker gezegend met ons dorp en de zee op loop afstand op dit soort dagen.

  Leuke win actie. The body shop is altijd goed.

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.